Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 64 667
  • 555
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Страхотни потници, бельо, на Hugo!
Скрит текст:
Дано не съм сбъркала, де, но огледах внимателно снимките, защото предните, които купих бяха комплект от два броя.
Намаляват се с 20 % с код genius.
Следих ги, стигаха до 45-46 лева, сега паднаха още с малко.

https://fashiondays.onelink.me/hLIv/51fpisfl
Аз поръчах тези
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9F%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%87%D0%B … hugo-p15495597-2/
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%91%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%8 … hugo-p13354906-2/
Благодаря! Възползвах се веднага за тениските! Simple Smile
Дали си отговарят на размера или са уголемени? Thinking

# 511
CarryIna, бутни ги по тел. Реагират. Но аз ползвам стационарен тел с неограничени мин и мога да си позволя да звъня по 100 пъти на ден. Всъщност за това и го плащам.

Нямат даден телефон, от известно време са си пуснали Alex , изкуствен интелект, чат бот.

Получих имейл ,отговор на запитването пуснато от сайта им,че правели всичко възможно да я доставят навреме, а навреме беше около 13-17 ноември.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 15:28 от CarryIna

# 512
Не знам, дано не са умалени пък 😃

# 513
За стоките с лилав надпис “20% отстъпка”  слага ли се някакъв код или цената, която се вижда, вече е с отстъпката? Например тези маратонки

# 514
  • София
Трябва да сте. с GENIUS  абонамент и добавяте този код.

# 515
Имам, но ми изписва, че не се прилага към продукта в кошницата.

# 516
  • София
Имам, но ми изписва, че не се прилага към продукта в кошницата.
И преди 2 седмици на мен не ми прие кода. Имало проблем… и нищо… Звъннете им имат телефон.

# 517
Здравейте, при връщане на пратка от шкафче на easybox, след като вземе пратката
куриера тогава ли се получава на имейл номер на товарителница за проследяване?

# 518
Не се получава на имейл товарителницата.Получавате си парите по сметката.

# 519
И си следете за възстановяване на сумата, защото последната година  - година и половина съм подавала 2 жалби до КЗП, защото поради липсващи артикули, "забравяха" да ми възстановят парите. С върнати стоки не съм имала проблем, но все пак.

# 520
Досега проблем с връщанена суми не съм имала с тях, а е факт, че често връщам.

# 521
С връщане и аз не съм имала проблем, с неналични стоки - колкото пъти е имало такива, толкова пъти не ми връщаха парите, ако не съм ръчкала аз процеса.

# 522
Да, наистина са доста бързи. Като оставих пратката, на следващия ден ми върнаха парите.

# 523
Дами, дали мога да върна спортни бюстиета, искам да взема по-малък размер? Системата ще позволи ли връщане на артикул, който не подлежи на връщане (защото е бельо)?

# 524
  • София
Дами, дали мога да върна спортни бюстиета, искам да взема по-малък размер? Системата ще позволи ли връщане на артикул, който не подлежи на връщане (защото е бельо)?
Пробвай в профила ти, ако позволи да ги отбележиш, ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт