Гобленарска седянка - 150

• 17 163
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
Моята страст към четенето днес прелива в плетене на две игли. Гоблените и плетенето, особено в жегите и ме поизпотяват, но "за лудо работи - за лудо не стой". И до днес не овладявам напълно изкуството да трансформирам болката в красота, но не спирам.

# 256
Явно трябва да си дам време. Не знам колко ще е нужно да го приема и да се примиря...
Ето ми трите шевици с текст, вече рамкирани

# 257
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мери, не мога да дам съвет, при всеки е различно, мога да предложа само силна прегръдка и рамо.
Не шия и не плета, ако нещо ме мъчи. Едно, че никога не върви гладко, друго, че усещането ми е, че вплитам негативната енергия. Глупаво звучи, знам.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 22:30 от st. Dobri

# 258
Добро утро, дами!
Довърших гоблен на приятелка, докато чаках да получа поредното фантастично животно. Около една четвърт е моето участие.
Не мога да го прикача, голям е.
Сега започвам Огнения феникс
Дописвам, това е гобленътhttps://opt.chudo-igla.ru/catalog/nabory_bestsellery/ryabinovye_busy/

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 11:40 от БАБА ЯГА

# 259
Много е хубав. Мнооооого.
Личи, че обичам есента, нали?
Joy

Помните ли кой шиеше тикви?
От вчера се мъча да се сетя и не мога.

# 260
Струва ми се, че беше pyypi, но не съм сигурна дали точно така се пишеше. Имаше много красиви есенни мотиви с тикви.

# 261
И аз нещо лятото хич не стигам до шиенето - бодвам някой и друг бод, ама направо си е нищо, та затова и никакви напредъци не показвам. Но пък си напоръчах доста гоблени.

# 262
Лека полека се завръщам

# 263
  • Карлово

Две трети готови. Само за хора със здрави нерви Stuck Out Tongue Winking Eye ...
Това е моето. Цепещ нишката контур или много бленди...

# 264
Стара мечта ми беше да избродирам "Слънцето" на Елисавета Йорданова.
Снимка без и със контур

# 265
Мери, слънцето е фантастично!
Тихерула ръстомера е приказен!
Аз, започнах нов чорап.Преди него уших трите ангелчета на Дим-Почти идеален.
Сега имам едно питане към момичетата шили Дименшъни ( как го побългарих) за едни номера,ако са шили с тях, на кои ДМЦ или Котва(Анхор) горе долу се доближават или пък Ариадна.
6098
15381
18390
18514
Благодаря предварително!

# 266
...
Сега имам едно питане към момичетата шили Дименшъни ( как го побългарих) за едни номера,ако са шили с тях, на кои ДМЦ или Котва(Анхор) горе долу се доближават или пък Ариадна.
6098 - ecrue
15381- 938
18390 - 3023
18514 - 317
Благодаря предварително!

Това е от Сайбър стич.
Ще потърся и други конвертори, да видим дали съвпадат.

На май Стич Уърлд дават, че 18514 може да се замени с 317  или с 413

# 267
Добри, благодаря! Аз имам официална таблица на Дим към ДМЦ и Котва. Обаче 90% конците са на Дим и само тези така ми остават висящи. Например 18513 го дават 414 ДМЦ обаче повече се доближава до 451, съвсем различно.В края на краищата ще го направя както е по таблица. Нека видим момичетата дали ще направят нещо. Аз съм събирала няколко гоблена на Дим по таблица с ДМЦ и Котва и са ставали супер.

# 268
  • Варна
Здравейте момичета!
Прохладно лято и време за бродиране ви желая! Simple Smile
Ще се отчета с последното което си избродирах Simple Smile

# 269
Мери, слънцето е фантастично!
Тихерула ръстомера е приказен!
Аз, започнах нов чорап.Преди него уших трите ангелчета на Дим-Почти идеален.
6098
15381
18390
18514
Благодаря предварително!

Аз вкъщи имам оригинални комплекти на Дименшънс, както и каталог на ДМС конци. Ще погледна тези дни дали имам от наличните тези номера и да ти ги сравня.

Общи условия

Активация на акаунт