Гобленарска седянка - 150

• 17 957
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
Привет в четвъртък, момичета!
Етап от мен, по-трудната половина е готова. Надявам се втората да ми отнеме по-малко време.
Хубав ден на всички!

# 91
  • Варна
Привет! Simple Smile
Направих два опита да боядисам бяла Аида, с чай, и с кафе. И двата резултата не ми допаднаха за това което исках, иначе, става.
Та в крайна сметка купих готова, както и да е.
Правя коледен проект, предимно бакститч Simple Smile) но аз обичам да го шия.
Проблема са ми снежинките. Първо бяха бели - не ми харесаха защото не се виждаха добре. На картинка, на програмата с бели изглеждаче чудесно ... .
После минах голямата с  един Сребърен конец / Е168/, малките само с него...
Пак не ми хареса. Разших пак и сега ги шия със златен такъв /Е 3852/.
Ще останат така, приемливо ми е, даже ми харесва. Не са много натрапчиви защото са с една нишка, с две би било някакъв ужас да се шие.
Чудя се дали не трябваше и нямаше да е ок да бъдат сини - лесно и бързо, изкушавам се даже да са черни.
Не съм се старала за снимките, само да добиете представа.

Този мълчи и не казва нищо Simple Smile))

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 20:54 от Flash*

# 92
Скрит текст:
Привет! Simple Smile
Направих два опита да боядисам бяла Аида, с чай, и с кафе. И двата резултата не ми допаднаха за това което исках, иначе, става.
Та в крайна сметка купих готова, както и да е.
Правя коледен проект, предимно бакститч Simple Smile) но аз обичам да го шия.
Проблема са ми снежинките. Първо бяха бели - не ми харесаха защото не се виждаха добре. На картинка, на програмата с бели изглеждаче чудесно ... .
После минах голямата с  един Сребърен конец / Е168/, малките само с него...
Пак не ми хареса. Разших пак и сега ги шия със златен такъв /Е 3852/.
Ще останат така, приемливо ми е, даже ми харесва. Не са много натрапчиви защото са с една нишка, с две би било някакъв ужас да се шие.
Чудя се дали не трябваше и нямаше да е ок да бъдат сини - лесно и бързо, изкушавам се даже да са черни.
Не съм се старала за снимките, само да добиете представа.

Този мълчи и не казва нищо Simple Smile))

Според мен със златните е добре . Ако бяха сини щяха да се слеят с елхата , а така са златни и се забелязват . Обаче и помагача ти колко е сериозен . Сигурно ти дава акъли . Laughing

# 93
Здравейте! Дали има откъде да се сдобия със схема и ключ за конците на гоблена "Голата жена"?

# 94
Покажи картинка, на коя фирма е, защото така по име нищо не се показва в интернет. Има толкова много модели на различни фирми и дизайнери няма как да знаем всички.

# 95
Леле, много хубави неща сте показали. И котетата и нотите и пейзажа. Прекрасни. Аз продължавам с моя гоблен, но имам още много. Вчера видях един гоблен на фирма Фантастик-Р. Влязох и разгредах всичко от тази фирма. Много неща си харесах, та шил ли е някой нещо на тази фирма? Добри ли са комплектовките. Гледам, че са доста голями и не ми се иска да шия година и после да не ми хареса резултата. Че съм виждала гоблен, който на картинката изглеждаше цветен, а после конците по-бледи от картинката и изглеждаше невзрачен. Пускам гоблена, който съм харесала. Шие ми се старовремска къща. Така ми изглежда блед, но знам, че снимката понякога лъже.

# 96
Фантастик-Р работи с няколко руски дизайнерки, които уж правят добри дизайни. Избират картинки, често се гласува в групата и й правят схема. И  като съм в групата във ФБ и каквото виждам оставам с впечатление, че няма отшив предварително. Тоест правят схемата и пускат, да уж дизайнерките са обиграни, но въпреки това за мен лично не е ок така.
Иначе във въпросната група качват различни ушити гоблени, каквото съм видяла изглежда добре май.

# 97
  • Карлово
Аз имам ушит гоблен по дизайн на Надежда Орлюк по картина на Милена Георгиева. Добър е. При това е със СХС конци... Имам и по дизайн на Ющук. По мое скромно мнение и двете са много добри.

# 98
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Помня баба с менчето когато още беше само до менчето. Simple Smile чудесна е станала. И в монохром остава усещането за Стара снимка и много спомени.

# 99
Аз имам ушит гоблен по дизайн на Надежда Орлюк по картина на Милена Георгиева. Добър е. При това е със СХС конци... Имам и по дизайн на Ющук. По мое скромно мнение и двете са много добри.

[/quoteТози, който съм харесала е по дизайн на Ющук. Може ли да пуснеш и другия от тази дизайнерка. Ще очаквам ако се включат и други с отзиви за тези гоблени. Почти съм се навила да го поръчам.

# 100
  • Карлово
Този е на Ющук. На друга фирма е. Беше показан етап малко по-горе, моят е от преди 6 години .

Още един ушит на Ющук

А този е на Орлюк. Него не съм го шила аз , но когато го видях , реших да имам пълно доверие на тези две украински дизайнерки.
Скрит текст:

# 101
Ето още два на Ющук ми попаднаха

# 102
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте! Останаха ми очите в предпоследния гоблен с момичето, много е красив просто и много по мой вкус ♥️♥️

# 103
Здравейте! Останаха ми очите в предпоследния гоблен с момичето, много е красив просто и много по мой вкус ♥️♥️

Ето го тук https://www.facebook.com/groups/710266520174961/permalink/1231565958045012/

# 104
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря ♥️♥️

Общи условия

Активация на акаунт