Гобленарска седянка - 150

• 24 946
  • 431
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ооох, срам ме е. Blush да ти пратя да довършиш и моя? От седмица само го местя от дясно наляво и после пак на дясната страна на масата.
Joy

# 421
Давай го ! Иначе си започнах един морски фар в миниатюрен размер за моя приятелка, която много го хареса.

# 422
  • Карлово

Готови Heart Eyes

# 423
Рамкирани !

# 424
Здраве и късмет ви пожелавам за новата година.
Да взема да ви покажа какви съм ги вършила тази година. И както винаги, не снимам, а после искам да ми изпращат снимки на  нещата, които вече съм подарила.
Започвам с нещо старо, ноооо рамкирано.

сега на ред са чорапчета:

от последната снимка, последния чорап, не че другите ги е шил някой друг, пак аз.
Нещо завършено сега

Започнато в неделя:

Ще стане това:

За новата работа мога да кажа, че е просто отвратителна. На 18 к да шиеш с 5 нишки е отврат и дотук една счупена игла и две изкривени. Така, че петицата става четворка. Другото е 2 нишки ламе с една нишка мулине. С ламе трудно се шие, но повече ме дразни това, че мулинето се къса, където е била иглата. А толкова го харесвам този гоблен!
Забравих този мъник, дано даде резултат!

# 425
  • Бургас
Момичета, напълнихте ми очите с красота!
Златни ръце имате!
Тайничко ви надничам и се радвам на творенията ви!
Благодаря ви!

# 426
Още едничко прясно рамкирано

# 427
  • Карлово
olenka63, благодаря, че показа! Толкова време чаках да видя тази кухня готова... Разкошна е! И другите са хубави, но този ми беше легнал на сърцето и следя етапите с нетърпение.

# 428
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много са хубави всичките! Бабината кухня и на мен ми беше на сърце. Много работа е, но е чудесна.
И чорапчетата, собствениците им да са живи, здрави и палави. Simple Smile и стискам палци да хване дикиш последното, с ангелчета.
Мери, ланарте, нали?  Много са им нежни и въздушни пейзажите.

# 429
Да, Добри, на Ланарте е, по-малкият вариант на лейката. Имат и по-голям, който също е много хубав.
Аз докато си чакам доставката на синия конец, за да си довърша небето (снимка 1), и така и така съм на морска вълна, набързо избодох две миниатюрни фарчета (снимка 2)

# 430
Уверена  съм във вашата подкрепа,
Търся схема за моя близка

Успешна,здрава година!

Здравейте, изпратих ви на лични схема. Дано съм прикачила снимките правилно. Качеството не е супер, но мисля че ще стане.

# 431
Здравейте момичета.
Минавам само да се обадя. Прекрасни неща видях и мисля, че харесах.
Оленка, не знам дали ще ми повярваш, но тези дни си мислих за големия гоблен.
Аз почнах Дървото на живота, но съм съвсем в началото.
Ще видя кога ще го завърша, но до края на февруари трябва да е готово.
В къщи съм поради здравословни проблеми,  но не мога дълго да стоя седнала и не успявам да шия.
Стана две седмици само пазя леглото.
Искам да довърша и още няколко започнати и почти на финала.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт