Галерия Торти

  • 574 754
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 810
# 811
  • Мнения: 31
тортите са уникални.а от къде мога да си купя такава моделираща маса?

# 812
  • Мнения: 7 091

http://cakes.anniesartbook.com/2011/04/potter-barn-inspired-cake.html

Последната торта, която направих в комплект с картичка, кутийка, тефтерче и скрапбук картина, по вдъхновение от една завивка за бебе:
http://artcraft.anniesartbook.com/2011/04/pottery-barn-inspired- … shower-gifts.html

# 813
# 814
# 815
# 816
# 817
# 818
# 819
# 820
  • Мнения: 56
Само прегледах снимките на творенията, и ви се възхищавам. Браво на всичките момичета. Hug

# 821
  • Мнения: 148




[URL=http://www.radikal.ru]

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 22:52 от ditsan

# 822
  • Мнения: 270
Здравейте,момичета.Любител кулинар съм и ми е страшно забавно да правя десерти.
До сега съм правила много торти,но украсата е била обикновена - тип "сладкарница" Laughing.
Скоро ми предстои да правя торта за РД на мое близко дете /14 години/.По този повод направих репетиция с фонданово покритие от маршмелоуз ,стана идеално,даже сътворих  розички и цвете от неизвестен вид Blush ,плюс панделка.Супер съм доволна от резултата,но съм разочарована от вкуса на масления крем и фонданът-не ставаха за ядене,много натрапчив захарен вкус имаше покритието, губи се вкусът на самата торта и никой не можа да го яде.
Разбрах от форума,че вкусът на всички фондани е такъв-не става за ядене.Затова искам да попитам,дали ще се получи вариантът-покритие на тортата с бял шоколад и отгоре украса с фонданови фигурки ,та така да докарам празничен вид на тортата.
Благодаря ви предварително!

# 823
  • Мнения: 1 271
m1ma, тук е само Галерия, постват се само снимки, ако искаш пиши в тортената тема, тя е за обяснения.

# 824

Общи условия

Активация на акаунт