Отговори
# 660
Макар и със закъснение минавам да отбележа ,че фрага  ми хареса много.
Едиз днес е сподели спомнен от финала на втори сезон.

Сейранчето и зимните й шапки.😍

# 661
Сега ми попаднаха още интересни разкази от интервюто на Мерт пред студентите и реших да ви ги сложа  в скрит текст с гугъл преводача (разбират се), ама не са в точната хронология:

Скрит текст:

# 662
  • София
Аз с този епизод се надявам да затворят цикъла на паралелите. Не е случайно, че фрагът свършва с думите на Суна от първия трейлър на сериала, но този път казани от Сейран.
Погледът й тук, много ми е интересно каква ще е точно сцената.

На мен ми стана тъжно за Ферит като видях как събира камъните от пода в стаята на дядо си. Това, особено за човек в неговото психическо състояние, е ужасен удър. Тотален провал в очите на дядо му.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 22:50 от MysteryG

# 663
Благодаря за фрага и превода! 🌹Ще си замълча и ще чакам серията с надежда.....ъгейн. 😵‍💫

# 664
Ох горката Сейро,тука дали разбира ,че е бременна,в същото време Ферит го пребиват. И така да завърши епизода.

# 665
Добър вечер  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Heart
Новия фраг ми хареса. Първия беше малко хаотичен ,но този е пълен с екщън.  Hands Clap
Много лоши моменти ги очакват нашите сладки СейФер  CryНадявам се да са се научили от предишните си грешки и този път  да се доверят и да се опрат един на друг,  за да могат да се справят заедно с проблемите. Hands Pray
Дядо Халис както винаги ще нагруби и унижи този който се  е провалил.В случая това е Ферит и той ,за да намали щетите и да намери виновниците сам ще се навре в още по-големи проблеми .Дано при Абидин все пак да надделее обичта към Ферит  над омразата към Корхан и да му помогне в тежкия момент . Hands Pray
А миличката Сейран ,така ли не и свършиха мъките на това момиче бе  Cry Дано не е чак толкова безнадеждно положението и на края и на улицата на СейФер да изгрее едно голямо ,искрящо  и топло слънце и да ги компенсира за всичките мъки през които преминаха и предстои да преминат.Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray  Heart

# 666
  • София
Скрит текст:
Аз мисля, че все пак Феро не е прострелян, Абидин ще го спаси, той стреля по някой.

Някои вече го погребаха, а дори не е сигурно че е прострелян. Някои драматизират прекалено много
Това нищо не е,из инстаграм,се започна най-голямата глупост.Мерт напускал сериала и познайте кой е подписал договор?Аз съм потресена от глупостите на някои страници и фенове...Мерт Язъджиоглу Astonished

Скрит текст:
Боже мой какви прости хора, онзи ден на срещата в университета Мерт е казал че ще работят още 5-6 месеца. И как е подписал принтера като снима в друг сериал 😂🤦‍♀️
[/quote]
Аха, иска им се. Mert Yazıcıoğlu и Yagmur Yuksel, това вероятно ще е новата екранна двойка от есента на 2025г. Да се успокоят феновете, няма да е Афито. Relaxed

Фрагът е без коментар. Пак ще мина на клипчета докато не свършат епизодите с простотиите.

# 667
Добро утро, мацки! 🫶
Тоя път Рамо наистина е харесал трейлъра! ✌🏻

# 668
Добро утро, момичета. След тези фрагове, ако трябва да съм честна, вълнението ми за епизода не е много голямо. Ще гледам заради АфРам, ясно е, а и малка надежда се прокрадва след като Мерт хареса втория фраг. Да видим какво ще ни дадат днес ...

# 669
Прекалено мъчителни събития за ГГ , а другите за какво са там. На Суна всичко й е 6, Абидин се оказа от богата фамилия , Бетюл и тя си остава, Есме рестрантче отвори. А нашите двамата какво ли не беше. Ферит тотално ще превърти .. Сейран пък големи мъки , болести.. то да те хване жал. Другите персонажи запълват времето.

# 670
  • София
Добро утро с една снимка на Джихан Камер, съпругата му и двете им деца. Дано поне ни покажат двете деца до края на сериала Wink

# 671
Добро утро. Стар Тв от отдавна не са били първи по рейтинг. Снощния епизод е първи по рейт. Много искам така и нашия. Едно време всички ги чупеше Рибарче.

# 672
Мистери, и да ни покажат децата ще бъде във финалната серия и то последните 5-10 минути. Дотогава болници и мъки за СейФер. Наистина започнах да вярвам, че продукцията мрази СейФер и затова сме на тоя хал. Ако е от некадърност, колко пък толкова да са некадърни, че да не могат да сътворят една единствена серия, в която СейФер да са спокойни и щастливи. Просто ги мразят и затова за тях само мъки, стрелби и простотии. 🤕

# 673
  • София
Както вчера в Х писаха, общото между фендома и ОГМ е, че се мразят взаимно.
Всяка серия носи по 1 млн турски лири на Афра и Мерт, както и повече опит. Дори не разбирам говоренето, че в друга продукция ще са по-добре, а ако следващият им сериал не се хареса и бъде спрян бързо. Тук си имат някакви гаранции.

# 674
Мистери, гаранция-Фанция, ако продължават с глупостите в сюжета. Аз вече базедова болест ще хвана да се напъвам, когато Ферит вземе да го стяга за врата. За да се гледа сериала, трябва да носи някаква хубава емоция, поне от време на време, и от ОМГ би трябвало да го знаят, щом го зная аз например. Драмата трябва да е умерена. Хорор публиката е по-друга, мисля никой от нас не иска да гледа, пък то....
За сравнение в световен план, сериала "Приятели" имаше осем или девет сезона, никога не стана скучно, и не са правили паралели. Да, плюс това е комедия, жанр в който трябва и да разсмееш, и успяваха. Не знам вече какво искам да видя в нашия сериал, но знам че това което поднасят не ми харесва. Като много други успешни турски сериали, стигнаха етап екшън и крайна драма.

Общи условия

Активация на акаунт