Отговори
# 645
  • София
Аз мисля, че все пак Феро не е прострелян, Абидин ще го спаси, той стреля по някой.

# 646
Аз съм оптимист за рейтинга, турския зрител обича тези неща. И амнезия ще преодолеем, ще се влюби пак в Сейро няма страшно.

# 647
Изхождайки от съня на Суна,ако Феро е прострелян сериозно,изпадне в кома и се събуди с частична амнезия и си мисли,че е женен за Суна/първи е епизод.,Суна да е бременна от Аби,а Феро да мисли,че е от него.Би ли било възможно.И една бременна Сейран да имаме ,пълен мармалад.Разсъждавам само.

# 648
  • София
Сейран явно хваща Ферит и Суна и си трае. За ялъто. Много подозрително я гледа в този разговор навън.
Фрага ме изненада приятно, не очаквах такъв екшън.
Дано се вдигнат рейтингите!

# 649
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Мале какъв е тоя фраг пак бе направо ужас...Вече нямам желание да коментирам тези измислени епизоди.Само заради едната бройка.Гледам единствено заради Сейфер.И естествено всички беди пак са за тях.🤐😌

# 650
# 651
Аз мисля, че все пак Феро не е прострелян, Абидин ще го спаси, той стреля по някой.

Някои вече го погребаха, а дори не е сигурно че е прострелян. Някои драматизират прекалено много

# 652

Някои вече го погребаха, а дори не е сигурно че е прострелян. Някои драматизират прекалено много

Това нищо не е,из инстаграм,се започна най-голямата глупост.Мерт напускал сериала и познайте кой е подписал договор?Аз съм потресена от глупостите на някои страници и фенове...Мерт Язъджиоглу Astonished

# 653
# 654

Това нищо не е,из инстаграм,се започна най-голямата глупост.Мерт напускал сериала и познайте кой е подписал договор?Аз съм потресена от глупостите на някои страници и фенове...Мерт Язъджиоглу Astonished

Боже мой какви прости хора, онзи ден на срещата в университета Мерт е казал че ще работят още 5-6 месеца. И как е подписал принтера като снима в друг сериал 😂🤦‍♀️

# 655
  • София
Нали рейтинг трябва да се вдига, ще им се на някои хора Мерт да напусне. Нали и за Афра пускали слухове онзи ден.
Еййй, ще свърши, ще си намерят за какво друго да мрънкат.

# 656
Добър вечер, не ми се коментира вече, що за простотии в този сюжет. Не вярвам, че и аз вече минах на тази фаза, но най-добре да приключат сериала. Да си останем с добро впечатление от филма с невероятната химия между главните. От това което виждам, нищо хубаво не следва... Няма нужда от напъни, наистина.

# 657
  • София
Аз пък мисля, че по-лошо от разни трети-пети страни между тях не може да има и ще гледам. Просто тази драма трябваше да е миналият сезон, ама каквото такова.

# 658
Аз пък мисля, че по-лошо от разни трети-пети страни между тях не може да има и ще гледам. Просто тази драма трябваше да е миналият сезон, ама каквото такова.
+1♥️

# 659
Стана като с котките, имат по 9 живота и двамата ГГ. На всеки сезон умират по 3 пъти, всички знаем, че и този път няма да да е, ама се очаква да плачем. Чисто лицемерие от страна на сценаристите. Я да видим тоя път колко от вас ще плачат... а, че то няма за какво бе....
И с тези между тях същата история, безкрайна опашка. Досадно е.

Общи условия

Активация на акаунт