Отговори
# 705
Много ми харЕса

# 706

Баш така си е. И друг път съм го писала, но наистина пожелавам на АфРам никога повече да не снимат с ОГМ.

# 707
# 708
Красавец! 🧿🤍♾🧄🪬 Не можаха да му объркат красивите ръце! ❤🔥

# 709
Красив Мерт! 😍

# 710
Оххх голяма слабост ми е,но си признавам аз пък не му познах ръцете. Викам ск палеца не беше негов.  Уникално красив и харизматичен. Едно излъчване има и не мога да го опиша. 🤍
С превод от Гугъл.

Може би познавате  Мерт Рамазан Демир най-добре с ролята му на Ферит в сериала “Yali capkini” и най-много сме се идентифицирали с него. Все пак това е сериал, който върви вече три сезона. Но Демир обяснява дистанцията и обективността, които един актьор трябва да спазва: „Не е възможно да гледам на Ферит в рамките на това дали харесвам или не харесвам някоя от чертите му. Ако направя това, бих се намесил в съществуването на героя. Интересувам се да го разбера правилно, докато имам нужда да го съчувствам, за да го погледна от критична гледна точка." Той го обяснява много добре с думите си.

# 711
Лайк бързо и от Афи, а Мерт е ❤️‍🔥😎🧿

# 712
Хайде да пускат цялата фотосесия и интервюто. Жалко, че този сезон няма обща фотосесия на АфРам.

# 713
  • София
Браво на АфРам, три корици последния месец.
Мерт е 🔥🔥🔥
Докато не забравя, я си признайте, кой ги поръча ☺️

# 714

🧿🤍♾🧄🪬

# 715
Ама как му отива синьото. 😍 Красавец е мъжът на Афито.😜

# 716
Колко хубав декември 🤍🧿

# 717
И двамата имат една страхотна година зад гърба си в професионално отношение.Надявам се и в личен план да имат същата удовлетвореност.Невероятни млади хора!Дано и в предстоящата да постигат същите  успехи и да надграждат.И още нещо ,но няма да го напиша,да не мине котка път.

# 718
Мехлем за душата ми са Афи и Мерт ❤️❤️🧿🧿
Душички.... И тия барабани...Страшен кеф! Колко прекрасно е, когато човекът до теб те оставя да бъдеш себе си! 🥰🥰🤗🤗

# 719
  • София
Ту ту ту Машалла  🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄

Общи условия

Активация на акаунт