Отговори
# 690
Еве, за точене на лиги по Ферит ... едва ли. По-скоро ми се струва, че става дума за накърнено честолюбие и отмъщение на Корханите. Ама защо ще отмъщава и на Сейран в числото на Корханите... не ми е ясно. Освен да е отписала Сейран заради опасностите от заболяването й и разни други ненормални илюзии. Не мисля, че случайно е употребена думата "господарката" за нея.

Кате, там става въпрос за Чичек, майката на Абидин. Нея наричат буйюк ханъм.

Емру и къмпъни явно разбраха, че заораха дъното. Дано се освестят!

# 691
# 692
Дано изненадата е Бамбито. 🥰

# 693
  • София
Да не започнат пак с края на серията. Според мен много неща ги нямаше във фраговете.
Аз се чудя кой ги е събудил рано сутринта и всички са по пижами.

# 694
И тези думи “започваме друго движение” са интересни също.

# 695
За да са по пижами, стреснати рано сутринта, сигурно от фирмата са разбрали за фалшивите камъни и са ги донесли на Халис.

# 696
  • София
Аз мисля, че идва полиция да съобщи нещо, паралел на първа серия. Както са и думите на Сейран в края на втория фраг.

# 697
Еве, блаходаря ти за резюмето! 🌹
Връзката на Суна със Сейран се задълбочава, според превод от руски! А и си мисля, че Феро и Суна няма какво да задълбочават! В трея когато Сейранчето е с шапката много странно гледа Суна! В петък ще разберем какво и що ! 😂

# 698
Здравейте!
Като прочетох озета и си спомних едно предположение писано преди- дали Аби няма да се "превърне" в Кязъм и защо Сейран вика на Ферит- във връзка със Суна или във връзка, че Ферит ще ходи да се разправя за транспортираните скъпоценни камъни.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 17:17 от Ponky

# 699
Ей това много ми хареса! 😂 Всички искат да са като СейФер, ама ме може! 😜

# 700
Стори от Афи

# 701
Ако добре съм видяла, Ферит вече спи, когато Сейран плаче. И вие ли го виждате така?
А в другата сцена на леглото на Фуат, Сейран май е с дрехи на Ферит, защо ли?
Сцената с Аби и колата дано да е, защото е размислил и е решил да помогне на Ферит. Как мислите?

# 702
  • София
Ферит спи, когато Сейран плаче. Емрулах е казал, че ще има песен в тази сцена.

# 703
Надявах се да виждаме често подобни сцени, а то пак неприятности. Боже, как се допълват, като две половини на едно цяло.

# 704
Мерт последвал Elleman, сигурно ще е той на корицата Heart

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 19:37 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт