Отговори
# 675
Ейй забравих как се казваше злата баба с покривалото , ама сега са я взели да играе в Далечен град , едвам я познах.Първо по говора ми направи впечатление.

# 676
Аз чисто егоистично не искам сериала ни да свърши по-рано от края на сезона, защото искам да гледам още дълго АфРам. Сценарият на трети сезон обаче е обида не само за тях, а и за останалите актьори. То бива драми и нелогични неща, ама всичко трябва да е с някаква граница. Сейран не стига че пребори тежко заболяване, ами сега до последно ще се моли нероденото й дете да е добре и тя да е жива, за да го отгледа. 😔 А Ферит е с психични проблеми, ама защо да не фалират, че и да го гръмнат накрая. 🙄 А онези нагли същества от ОГМ защо мразят фендома? Сигурно защото същия този фендом ги направи още по-големи милионери и им осигури международни успехи и още много кинти. Нагли същества. 🤬

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 10:22 от Lilia*

# 677
  • София
Ами както на вас не ви харесва, на мен тези серии са ми много по-интересни от първите 5. Тях не ги гледах, няма и да ги гледам. Това беше за мен обида за публиката.
Какво нелогично има в това Ферит да го излъжат за камъните. Или Сейран да има проблеми с евентуална бременност заради това, че е била болна.

Слагам един спойлер от снимачната

Скрит текст:
https://x.com/mervenrydn/status/1869655490910925242?t=BKWFondDHLxd3w4TXnuUxA&s=19

Абидин е там, за мен е почти сигурно, че той ще стреля и ще спаси Ферит.

Относно многото сезони, ами за всеки влак си има пътници. На Приятели не гледах всички серии, защото ми омръзна. А Анатомията на Грей е 20 сезона, но съм гледала само 4.
При мен има други неща, които ме държат да гледам, рядко издържам до края на сериал, но този ще си го гледам и със сигурност ще ми е тъжно, когато свърши.

# 678
И аз мисля, че Абидин ще се вразуми и ще спаси Ферит и от фалит и от куршума .

И на мен сега ми е по интересно, отколкото в началото. Но пак казвам развитие в животите има само в ГГ , другите могат и тях да завъртят по някакъв начин. Можеше проблема със забременяването да е на Суна , а Ферит и Сейран да се спасяват от фалита и загубата на имението и т.н.

# 679
Мистери +1 от мен ❤️
Аз също предпочитам да гледам това, което е в момента, вместо ремаркетата, които бяха зашили на Сейфер в началото на сезона 🤦‍♀️🤢.
Фрага ми хареса, защото имаше движение, имаше и изненада (поне за мен). Мисля, че Ферит пада не защото е прострелян- или е от боя, или ще го намушкат с нож...Надявам се, че Аби ще вземе правилното решение. Последните два епизода не ми бяха много на сърце, но очаквам хубав епизод в петък!🫣🤗
Лично аз ще гледам до край, независимо от всичко, заради Афра и Мерт ❤️

# 680
За мен, майката на Аби е можела да го намери, да се грижи за него, ако я е било страх за живота му, да не са преследвани от Халис, пак има възможност да се грижи за детето си, като осигури доверени хора да се грижат за него. А тя го е изоставила, а сега иска да го използва за отмъщение. Тя не е добра майка (лично мнение). Ако сценаристите са умни, ще дадат Аби като разумен човек. Ще се радвам, ако постъпи хитро и се направи на съгласен да отмъщава и да използва майка си и да спаси фирмата и семейството. Вярно е, че е бил слуга на това семейство, но му бе осигурен дом и работа, сигурност. Държан е близо до близките му. Поне това трябва да се отчете за Лятиф и, че е следил какво става с Аби.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 12:14 от ani.zaiche

# 681
# 682
То всички ще гледаме докрай заради Афра и Мерт. Въпросът е, че вълнението изчезна.

#Yalıcapkini Епизод 88 Резюме и снимки:
Докато Корханите са попаднали в разгара на голяма криза, Ферит преследва улики, за да спаси семейството си от финансов крах. Но нещата приемат неочакван обрат. Сейран е потресена от лошите новини, които получава от своя лекар. Докато тя крие този факт от Ферит, който е развълнуван да стане баща и да отвори нова страница в отношенията им, връзката му/й/? със Суна се задълбочава. Господарката изважда наяве сметките от миналото. Тя организира нова игра с Абидин, за да притисне семейство Корхан. Междувременно гневът на Абидин към Суна и Ферит заради миналите им връзки ще доведе до необратими пътища.

П.С. Не можах да разбера чия връзка се задълбочава - на Сейран и Суна, или на Ферит и Суна. Ако е второто...

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 12:40 от Еванджелин

# 683
Мистири, благодаря за спойлера, той ме успокои и ми дава надежда, че Аби ще помогне на Ферит.
Дано Аби не реши наистина да подкрепи майка си и той да стреля по Ферит. Като знаем омразата на сценаристите към СейФер, като нищо може да го осъществят.
Есме да не загуби бебето?

# 684
Вчера Бел качи относно наградите покрай Димес ,аз пак ще кача нещо. Браво на Мерт и Димес
Марката Dimes на  Мерт е НАЙ-ДОБРАТА МАРКА В ЕВРОПА НА ГОДИНАТА с 5 златни, 10 сребърни награди и 2 Best in Show

# 685
Цитат
П.С. Не можах да разбера чия връзка се задълбочава - на Сейран и Суна, или на Ферит и Суна. Ако е второто...

Еве, според текста връзката на Ферит и Суна. В този смисъл е и изваждането на сметките от миналото, както и новата й игра с Абидин.
Таман да си помисли човек, че Суна е поузряла в семейните отношения и ... тя вземе, че се издъни на тема - минало незабравимо. Не може да се каже, че не е логично, доколкото една пренебрегната жена не забравя такива моменти, колкото й любов да получава после.

# 686
Кате, това е най-омразната ми тема Grin Суна пак ще точи лиги по Ферит... Дано ни го спестят Head Band

# 687
Кате, това е най-омразната ми тема Grin Суна пак ще точи лиги по Ферит... Дано ни го спестят Head Band

Дано, че ще повърна, ако и това ни сервират. 🤮

# 688
Еве, за точене на лиги по Ферит ... едва ли. По-скоро ми се струва, че става дума за накърнено честолюбие и отмъщение на Корханите. Ама защо ще отмъщава и на Сейран в числото на Корханите... не ми е ясно. Освен да е отписала Сейран заради опасностите от заболяването й и разни други ненормални илюзии. Не мисля, че случайно е употребена думата "господарката" за нея.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт