Бебето ми почти не яде

• 434
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами . Имам въпрос към тези които са минали през нещо подобно могат ли да ми кажат какво да правя . Бебето ми е на 3 месеца и започна да яде по малко и рядко . Тя е само на кърма но я приема и от шише. Попринцип пиеше по 120-140 гр а сега със зор понякога пие 60-80 гр. Можете ли да ми обясните какво се случва и дали е нормално. Като се има предвид че си спи спокойно весела е и си играе постоянно .

# 1
Имат такива периоди, особено като наближат 4м и светът стане мнооого интересен Simple Smile Моето беше на гърда и бях забранила да М да минава по коридора докато кърмя, защото клюкарката се въртеше да види какво става Simple Smile Не казвам, че е това, но е моето предположение Simple Smile
Пие ли вода?

# 2
  • Бургас
Може и зъби да са тръгнали...

# 3
Да пие и няма проблеми и със заспиване и си играе и е много активна

# 4
Ако ме притеснява количеството мляко спирам водата и остава само на кърма (но аз не съм давала вода, тъй че не съм много меродавна)

# 5
И аз бих спряла водата. Първото ми дете беше на изцедена кърма, вода не съм давала докато не започнах захранването на 6-тия месец.

# 6
Опитайте в продължение на няколко дни да си записвате на всяко хранене колко е изяло бебето и вижте за денонощие колко се събира.

# 7
Хм, моята също като беше на 3 ядеше много малко. Понякога със зор 50мл. я мъчих да изпие. Но тя беше(и още е) напред с килцата и лекарката каза, че не е проблем. После почна да хапва по 120мл четвъртия месец, а сега е почти на 6 и си хапва доста стабилно. Дори и месеца, когато ядеше малко беше качила около 600гр, така че, ако не дава назад с кг. мисля че не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт