Сайтове за запознанства (2025)

• 53 086
  • 333
  •   4
Отговори
# 15
Пробвай да се запишеш в някой планинарски клуб. Струва ми се, че там се срещат доста свестни момичета и момчета, а освен това е и интересно.

# 16
А на колко години си и жени на колко търсиш?
В по-малките градове имам чувството, че почти няма млади неомъжени жени. Например скоро ходих в Стара Загора, немалък град, но по центъра какво да видиш: пенсионери доста, възрастни хора примерно 40-50 също доста, и деца много, вкл. тийнейджъри от училищата наоколо, тичат с кафетата и си цъкат по телефоните.
Хора 20-30 обаче много малко. Това за няколко часа разходка и седене в заведение на центъра, така че може и да греша.
Но ако не греша и наистина е така, значи трябва да смениш града.
Младите момичета като отидат да учат някъде, едва ли се връщат после да започват работа в малкия град, а остават където са учили.
А тези, които не отиват да учат вероятно остават, защото се омъжват още млади за гаджетата си, раждат деца, и също няма да как да са ти в аудиторията.
То ако в града ти просто няма много свободни млади жени, което и приложение да ползваш, няма да има потребители там.

# 17
Дори самата мисъл да се запишеш на танци, за да се запознаеш с жена, е крайно унизителна според мен.
70000 човека не е толкова малък град, хората там би трябвало да са общителни.
Аз бих пробвал със съседки. Дори с тези, с които не се познаваш, се засичате регулярно и може да имате общ приятел. Ако имаш малък парк или градинка наблизо, предполагам може да срещнеш хора на твоята възраст. Ако е хубаво времето, просто почети книга и носи няколко кенчета кола, които да споделиш със случайни хора, ако се заприказвате.

# 18
Ако имаш малък парк или градинка наблизо, предполагам може да срещнеш хора на твоята възраст. Ако е хубаво времето, просто почети книга и носи няколко кенчета кола, които да споделиш със случайни хора, ако се заприказвате.

Ако самотно седящ в парка мъж тръгне да се запознава с мен и да ми предлага кенче с кола, ще съм извикала полиция след максимум 10 секунди...

# 19
Ако имаш малък парк или градинка наблизо, предполагам може да срещнеш хора на твоята възраст. Ако е хубаво времето, просто почети книга и носи няколко кенчета кола, които да споделиш със случайни хора, ако се заприказвате.

Ако самотно седящ в парка мъж тръгне да се запознава с мен и да ми предлага кенче с кола, ще съм извикала полиция след максимум 10 секунди...

И аз.

# 20
Пробвай да се запишеш в някой планинарски клуб. Струва ми се, че там се срещат доста свестни момичета и момчета, а освен това е и интересно.
Това е всъщност чудесна идея ! Благодаря!

# 21
Това със запознаството с нови хора и в големия град не е много лесно. Най-добрите варианти са клубове по интереси, както по-горе вече са предложили планинарство. Добавям и фотография, пътувания (ако финансите го позволяват). Ако имате куче, почнете да го разхождате там, където се събират повече стопани с кучета. Това е една от най-социалните групи. Дори ноторен темерут като мен волю неволю се социализира в групата на кучкарите.

# 22
Никога не съм си падала по сайтовете за запознанства,някак си не са моето нещо.Да висяла съм в мирката(ти сигурно не знаеш какво е това 🤣),но никога не съм разчитала на запознанство онлайн.Няколко града съм сменила,сегашния е по малък от твоя и приятели си намерих чрез хобита и покрай децата.Ти си търсиш жена/приятелка/гадже доколкото разбирам,случайно запознанство в парка си звучи зловещо и за мен,но пък освен някой шамар не виждам какво друго лошо може да отнесеш ако е някоя по страхлива девойката 🤣.Майтапа на страна,залагай на живия живот.Покрай приятели,хобита,ако щеш нещо различно за теб-иди на театър,фитнес,танци но само ако те влекат,ако е за да търсиш момичета не виждам смисъл,някой клуб по интереси(в нашия малък град има за какво ли не-компютри,астронавтика,по шах,езиков и т.н.).С две думи насила няма да стане.

# 23
Това със запознаството с нови хора и в големия град не е много лесно.
Напротив, в големия град е много по-лесно, защото там младите хора са повече.
А в малкия освен че поначало са по-малко, и колкото все пак ги има много от тях отиват в големия когато навършат пълнолетие и станат самостоятелни - една от най-важните причини е, че там ще могат да срещнат и други млади хора като тях. Девойката от малък град знае, че ако си остане там, почти няма да има избор от ергени и то ще са разни неособено амбициозни, избрали да останат в малък град. А пък като иде в голям, ще срещне по-енергични, пробивни, богати, и т.н.

# 24
Това със запознаството с нови хора и в големия град не е много лесно.
Напротив, в големия град е много по-лесно, защото там младите хора са повече.
А в малкия освен че поначало са по-малко, и колкото все пак ги има много от тях отиват в големия когато навършат пълнолетие и станат самостоятелни - една от най-важните причини е, че там ще могат да срещнат и други млади хора като тях. Девойката от малък град знае, че ако си остане там, почти няма да има избор от ергени и то ще са разни неособено амбициозни, избрали да останат в малък град. А пък като иде в голям, ще срещне по-енергични, пробивни, богати, и т.н.
Аз съм в големия град и не ми е никак лесно да ти кажа. Вярно, че може би вече не съм напълно в графа “млади хора”, но предвид повечето хора наоколо, тези в моята възрастова група също не са малко.

На 20г много лесно се запознавах с нови хора. Сега от вкъщи на работа, после обратно, разходка с кучетата и обратно вкъщи. Ако човек не направи нарочно усилие да се запознае с нови хора, то по пътя между дома и работата не е много вероятно да се случи.

# 25
Тъй като това е болка за мен в момента, реших да пиша:
Сайтовете за запознаства не работят в момента за повечето мъже, защото там първо че жените са по малко от мъжете, второ е пълно с ботове и трето, повечето жени имат голям избор и търсят най привлекателните.
Каквато и снимка да направиш, ако не си особен привлекателен, няма да се случи нищо, дори и да кихнеш за про версията, всичко това е вече пробвано от мен, а и е пълно с мъже в нета, които се кълнат че не могат нищо да забият там, най добрия вариант за мен сега е живите запознаства, даже четох в една тема, че жените вече се радват някой да ги заговори, щото повечето мъже са се страхували да действат, лошото е че демографската криза си оказва влияние и ако не си в няколкото най големи града, трудно ще станат нещата, имам чувството че ако не си в смесена компания, нямаш хобита с жени, или не си в среда с жени, нещата ще станат много трудни, Фейсбук го забравете, вече това не е модерен начин за запознаства за хора между 18-30г, в момента в който пишеш на непознато момиче, тя де блокира и край.

# 26
Фейсбук го забравете, вече това не е модерен начин за запознаства за хора между 18-30г,
Горе споменах Фейсбук запознанства - не просто да пишеш на някого в фейсбук, а отделната апликация на сайта - Facebook Dating

# 27
Фейсбук го забравете, вече това не е модерен начин за запознаства за хора между 18-30г,
Горе споменах Фейсбук запознанства - не просто да пишеш на някого в фейсбук, а отделната апликация на сайта - Facebook Dating

И двете начина са пробвани от мен, апликацията е доста по зле от Тиндър примерно.
Чак пък болка... Даниеле, нямаш ли си друга работа, освен да се чудиш коя да забиеш?
Докато си п-чкопоклонник, няма да станат нещата. Съветвам те да не си губиш времето, а да се посветиш на това да изграждаш себе си и да оставиш дамите да преследват отношения, защото това е реално тяхната игра.

Сега това е реален проблем за мен и ще работя по социализацията си, но смятам че ще имам повече ефект на живо, от който и да е сайт за запознаства.

# 28
  • Пловдив
Е добре, къде е изненадата, че по-привлекателните повече се харчат? Това важи и за двата пола. Винаги е било така, навсякъде.

# 29
За това реших да споделя опит, защото някои смятат онлайн запознаствата за панацея.

Общи условия

Активация на акаунт