Сайтове за запознанства (2025)

• 71 810
  • 467
  •   3
Отговори
# 210
  • Fairbanks, Alaska
Явно го намират за скучен или досаден като им пише. Пишат малко с него, после за малко минат в режим офлайн и след това пак влизат, ама вече са "забравили", че им е писал.

# 211
Аз практически съвети на момчето сякаш не мога да дам, но от своя жизнен опит мога да кажа, че колкото повече се "вкопчваш" в нещо, толкова повече нещата не ти се получават. Това обаче не означава да не правиш нищо. Просто да не натоварваш ситуацията с големи очаквания или с напрегнатост.

# 212
Daniel_11, много си млад още и възрастта е в твоя полза. Мислех, че си 40 или 45г чичко.

Предвид възрастта ти, вероятно нямаш брат или сестра, но нямаш ли някакви далечни братовчеди, с които да излизаш и покрай тях да се запознаваш? Най-лесно стават нещата с познати и в компания.

Не ти е тегаво положението. Много добре си си. Имаш си хубаво образование, работа, предполагам хубаво семейство. Тегаво още не си видял и дано не видиш!

Просто спри да мислиш за връзки и излизай, но не с цел да си намериш приятелка! Примадона ти даде добри идеи за София.

Според мене първо трябва да си намериш приятелска среда от хора, с които да излизаш. И без нея става, но е малко до шанс.

Пътуване до близки градове не е лоша опция. Не знам сега какви да цените, но преди 10-15г билет с влак до Истанбул беше под 45лв в едната посока. Русе, Белград, Букурещ не са далеч. Приятелка срещна сегашния си мъж във влак на БДЖ за Истанбул. Във влака е по-лесно да се контактува, отколкото в самолет или автобус.
Така е да, но годините си минават, вече проспах 5-6 години, във които хората започват с тези неща, за това съм решен да не бъда повече смотания пич, защото неусетно ще ударя 30-така в същото положение.

Не нямам, семейството е много малко, на двама разведени родители, мен майка ми е отгледа и други роднини нямам, от двете страни имам само чичо, но той няма деца, това също ми тежеше малко през годните, де факто съм единственото дете в това семейство.

Да знам, че да мисля за това не ми помага, но не мога да го спра да го мисля,  колкото и да се опитвам, чувствам някак че пропускам много и си ми натежа, особено като ми говорят постоянно за това и виждам постоянно двойки около мен, вече дори не мисля за секс и такива неща, просто си мисля какви хубави моменти пропускам.

Имам някаква приятелска среда, но както казах, тези момчета са в същото положение и по лошото е че нямат искрец в тях, да променят положението, даже някои ме натоварват много, за тях света им е виновен за всичко, не познавам да кажем момчета, които са успешни с жените, или да се движа в някакви такива среди.

Тези на които им личи че търсят под дърво и камък жена, просто нямат шанс - момичетата усещат и бягат още повече. много си напрегнат.

Знам, но не знам как да го спра, някак си не мога да се правя че всичко е наред, а времето си лети, другото което обтяга ситуацията е че, аз всъщност имам желанието за това, познатите дето споменах по рано, вече като са били в връзка и хич не са на зор и бързо влизат в нова, защото най вероятно не драпат за това и това се вижда от страни, получава се малко като затворен кръг, искаш но не можеш, защото искаш, или нещо подобно.
Невена Flowers Bouquet,

Сегашните 20-25 са в университета, по курсове, компании, кръчмета, социални събирания, и в чата, тва е.
Момчетата ходят на фитнес, момичетата по групички се размотават.
Който има кола загражда и развозва тази и онази.
Основно в чата и онлайн, телефончетата са залепени за ръцете им.
На една маса седят, не си говорят, чатят.

Не е зле, ако няма да изкара книжка, да си вземе кола и да се научи да поддържа, и да има, защото ще му потрябва занапред. На шоф. курсове със сигурност ще се запознае с жени, аз се запознах с няколко.

Може да запише и курс по език.
В Британика отново се запознах с няколко.

Самочувствието колкото и да се изгражда с времето, има го това, но трябва и да ти е в натюрела.

Не всички са Алфи. Sunglasses

Лидерите пък още по-малко.

В по-зряла възраст е друго.
По точно не може да се каже, но си зависи и от средата, да си в ВУЗ с много жени вдига шансовете за нещо в пъти, говорил съм с някои дето са учили в нормални ВУЗ (СУ,УНСС,НБУ) и ми казаха че почти всички от випуска са били с някакво момиче, просто средата те поставя в такива ситуации, но да, лично съм виждал, как на една маса седят 5-6 момичета и толкоз момчета и всички на телефона.

Имам книжка и кола.

Ами опитвам се, да си изградя добро самочувствие, но не явно не съм натурален играч, но надявам се това може да се научи до някаква степен.

Олее да! И аз се запознах и на шоф.курс с много хора и на курса по английски също и до сега сме приятели с повечето.
Едното момче стана известен актьор и ходим да го гледаме редовно в театъра.
Изобщо чудесни хора съм срещнала по пътя си, абсолютно на всякакви места

Щом ти отговарят, а после чата спира значи нещо ги отказва. Аз залагм нещо по външния вид, обаче тъпо е да гадаем, а и темата е чувствителна.
Явно го намират за скучен или досаден като им пише. Пишат малко с него, после за малко минат в режим офлайн и след това пак влизат, ама вече са "забравили", че им е писал.
Леле как, иска ми се и аз да мога да срещам много хора, но не знам как някои го правя, където и да отидат влизат в някакви групи, или компании.
Не знам какво ги отказва, дори не стигам до 3-то съобщение, отговаря нещо и спира, та дори все още не можеш да разбереш какъв съм, на външен вид се смятам поне на средно ниво.
Иначе има ли метод, как може да не си скучен по принцип?
Аз практически съвети на момчето сякаш не мога да дам, но от своя жизнен опит мога да кажа, че колкото повече се "вкопчваш" в нещо, толкова повече нещата не ти се получават. Това обаче не означава да не правиш нищо. Просто да не натоварваш ситуацията с големи очаквания или с напрегнатост.
Сега работя по това да не поставям очаквания, но ми е трудно, добре де, как да искаш да постигнеш нещо, без да го искаш?
Примерно, често като стане дума за тази тема, ми казват че не са правили много да си хванат приятелка, но просто се е случило така и се питам тайничко, защо и за мен не стават нещата?
Толкова години, спонтанно не се случи нищо и не мога да си го обясня, имам чувството, че ако не дам сега всичко от себе си, да променя ситуацията, тя такава ще си остане.

# 213
Цитат
Не знам какво ги отказва, дори не стигам до 3-то съобщение, отговаря нещо и спира, та дори все още не можеш да разбереш какъв съм, на външен вид се смятам поне на средно ниво.
Чакай чакай, ей това ми хвана вниманието. Може ли да обясниш повече какво се случва? Защото хубаво тя пише нещо и спира, ама ти какво правиш след това?? Нормално след 1-2 нейни реплики да поемеш отново ти, да изкоментираш да питаш, да продължиш диалога, а така звучи като че ти се отказваш изведнъж. Нещо те обезсърчава, сепва, притесняваш се че тя отговаря с по 1 дума или кое точно... Така написано като чета между редовете е все едно ти блокираш и спираш, а не те. Не очаквай непременно девойката да е активната и да те засипва с реплики, за да покаже интерес. Аз досега като съм си пишела с някого, освен ако не съм се разконцентрирала в твърде много чатове наведнъж, или пък човекът още с първия ред да ме е отблъснал с нещо, то поне по няколко изречения диалог  продължава нормално.

# 214
Ами, да кажем примерно, отварям чата с нещо което съм видял от биото или снимката, не пиша само "здрасти", а гледам да започна с нещо интересно и да се отлича от повечето, които пишат само "здрасти", след това ако получа отговор, отново гледам да продължа с нещо леко закачливо и интересно по нейния отговор, но след това в повечето случай, въобще спира да отговаря, не знам, жените от толкова много интерес, време ли нямат да пишат на всички?

# 215
Даниеле, за да се изнизват жените, значи нещо не им е харесало у теб. Ще говоря за себе си - за мен лично не ми харесваш по следните точки - първо си страшно мрънкало, второ си адски многословен, трето си доста егоцентричен, четвърто разглеждаш жените като тикче в документи за кандидатстване за 'Аз съм пораснал пич и вече съм в големия живот'. Даже да разменя някакви псевдо хитрички, готинки и забавнички реплики с теб (а аз даже по принцип не съм фен на такова правене на интересни и го смятам за признак на нисък интелект), горните неща се надушват от три думи и ще се изнижа и аз. Няма да има никакво значение как изглеждаш и какви интереси имаш.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 13:38 от Нарцùса

# 216
Най-добре дай буквалните реплики на 1-2 жени, с които си писал - твоите думи, нейните думи, за да получиш адекватен съвет, защо се изнизват. Може да им е скучно, може коментарите ти да са сексистки (а ти да не го виждаш), може да са просташки или прекалено сложни, може момичето да е очевидна чалгаджийка, а ти да и говориш за Достоевски или за Коляно 90° - Ф20 х 1/2"М от полипропилен, предназначено за механична връзка, което си видял на снимката... Може да е нещо друго. За да се изнизват веднага, значи още от началото правиш нещо не както трябва...

# 217
Даниеле, за да се изнизват жените, значи нещо не им е харесало у теб. Ще говоря за себе си - за мен лично не ми харесваш по следните точки - първо си страшно мрънкало, второ си адски многословен, трето си доста егоцентричен, четвърто разглеждаш жените като тикче в документи за кандидатстване за 'Аз съм пораснал пич и вечер съм в големия живот'. Даже да разменя някакви псевдо хитрички, готинки и забавнички реплики с теб (а аз даже по принцип не съм фен на такова правене на интересни и го смятам за признак на нисък интелект), горните неща се надушват от три думи и ще се изнижа и аз. Няма да има никакво значение как изглеждаш и какви интереси имаш.
Ами, интересно как нещо не им харесва в мен, като сме сменили 3 реплики, питам наистина ми е любопитно, не го разбирам?
Не си позволявам по принцип да мрънкам в ежедневието, тук даже прекалявам.
За говореното е така, но в чата нямам възможност да стигна до там, че да пиша много, и работя в това да намаля говореното и бързото мислене.
Ами не знам как да ги разглеждам, като казах че искам да ги опозная по дълбоко, не било забавно, сега като казвам че вече по повърхностно ще действам, било като тикче, е наистина май вътрешно не ги усещам нещата, поне има ли начин това да се промени, как да е науча да ги усещам тез неща?
Знам че никоя жена не ми е длъжна, но не виждам нищо лошо, в това да се стремя да променя себе си и да си намеря приятелка, да иска ми се, няма да лъжа, искам и аз да усетя тия неща, в този живот.
Най-добре дай буквалните реплики на 1-2 жени, с които си писал - твоите думи, нейните думи, за да получиш адекватен съвет, защо се изнизват. Може да им е скучно, може коментарите ти да са сексистки (а ти да не го виждаш), може да са просташки или прекалено сложни, може момичето да е очевидна чалгаджийка, а ти да и говориш за Достоевски или за Коляно 90° - Ф20 х 1/2"М от полипропилен, предназначено за механична връзка, което си видял на снимката... Може да е нещо друго. За да се изнизват веднага, значи още от началото правиш нещо не както трябва...
Примерно, ето така започнах един чат в Тиндър, момичето беше качило снимки и на едната забелязах, че се е облекла все едно е някакъв адвокат и реших да започна чата така.
"Интересен профил.
Изглеждаш ми като момиче което учи право?"
На което тя отговори:
"Хаха нищо общо.
Външния ми вид лъже"
А аз написах:
"Хах защо така, все си мислех че имам шесто чувство.
А ако не е тайна с какво се занимава това "тайнствено" момиче?"
И тука тя не отговори повече?
Не знам, как и къде греша и как мога да се науча?

# 218
Сори, ама това е екстремна лиготия. Карай в права буквална комуникация, не се прави на интересен и забавен.

# 219
Така обясняват повечето коучове в нета и така са ми препоръчвали други мъже, дето имат успехи там, може би за моя набор е друго, знам ли?
Може ли пример, за буквална  комуникация?

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 14:01 от Daniel_11

# 220
На мен пък ми се струва нормална тази комуникация - лек бъзик, подхващаш тема да си говорите, а не просто здрасти, как си. Може би последното изречение бих го формулирала по-директно - "А с какво се занимаваш тогава, ако не е тайна?", че това "тайнствено момиче" може да я е издразнило нещо.
Нарциса, все пак да имаме предвид, че той пише на момичета между 18-26 предполагам, та там се лиготят.

# 221
  • Пловдив
Щом си тръгнал да четеш и гледаш коучове нещата не са на добре.Направо толкова ме е яд ,че съм смотан та не мога и аз да е подхвана тази златна ниша в момента и да спя под пари Sad Sad Sad

Ако до 2-3 месеца не ти се получи с коучовете с жените ....прехвърли се към Толкин ........като направиш многото пари, определен тип жени сами ще те намерят.

Надявам се разбираш иронията

# 222
  • Somewhere far away
Като цяло въпроси от сорта на - с какво се занимаваш/ какво работиш - не са много ок да се задават, особено на такъв ранен етап /буквално третото изречение/.

# 223
  • София
Даниеле, защо не запишеш нова специалност, с мнозинство жени? Например Психология, там жените са 90%, общителни са, лесно ще влезеш заради квотите, пък може и да ти е полезна тая специалност. На твое място не бих се занимавала с апове, щом досега не си имал успех.

# 224
  • София
Даниеле, защо не запишеш нова специалност, с мнозинство жени? Например Психология, там жените са 90%, общителни са, лесно ще влезеш заради квотите, пък може и да ти е полезна тая специалност. На твое място не бих се занимавала с апове, щом досега не си имал успех.

Много лош съвет. В една специалност има 30тина жени и като се пробваш на 1-2 от тях без успех, другите след това ще те отрежат. Общо си инвестирал 1 година от живота си, за да се пробваш на максимум 2 жени. Трябва да се търси по-добра ефективност. Ако щеш едно излизане на бар може да пробваш на 10 жени поне и ще ти коства 2-3-4 часа от живота.

Общи условия

Активация на акаунт