Сайтове за запознанства (2025)

• 71 250
  • 467
  •   1
Отговори
# 345
  • Somewhere far away
Аз се убедих в мнението си което вбече съм си изградила за масовия мъж. Пълно е с простаци както в приложението, така и в реала. Малкото свестни и не тотални идиоти и простаци са точно това, малко и с лупа да ги търсиш

# 346
И аз съм се отказала вече да търся. Един развод ми стига.

# 347
Аз се убедих в мнението си което вбече съм си изградила за масовия мъж. Пълно е с простаци както в приложението, така и в реала. Малкото свестни и не тотални идиоти и простаци са точно това, малко и с лупа да ги търсиш
Ами има, но масово не им обръщат внимание защото не са атрактивни по някакъв начин, примерно при мен грам не работят тия дейтинг апове, а какви ли не четох да направя профила си по привлекателен.

# 348
Аз така и не се реших да си направя профил в подобно приложение. А в социалните мрежи само досадни хора. ..

# 349
  • Out of the Mix
Иска се култура, както на поведение, така и на познаване на средата.
Пълно е с тролове, фалшиви, или нефункциониращи профили, AI генерирани, дори и "автоматично отговарящи, мачващи", всичко има и вече е възможно.

Но, като ги знаеш тези неща, а и общо взето реалните профили си личат, малко, или много, всичко е точно.
То си е "тунел" до стигане до среща.
С някои става веднага, от само себе си.
Други, "невярващи", или с прекалено "защитен" и пасивен механизъм на поведение, скептични, "случайно" попаднали, искат време, което като им го дадеш и се "уверят", бързо стигат и те до срещи.

Но, ако не си активна, ако кажеш едно "здравей", и после 2 дни те няма (директно те трия, ънмачвам), не влизаш в разговора, не си постоянна, свежа и готина, с мъж, като мен няма как да ти се получи.
А жени колкото щеш.

Аз дори експлоатирам на макс, и си упражнявам Английския с чужденки постоянно.
Дори една сама ми писа, много секси 33 годишна белгийка.

Прави ми впечатление, че е пълно с чужденци вече в София, колкото и нормално около "Света Неделя", Метрото, центъра да е така.

# 350
Ривоукъра ме подсети какво ми сподели мой приятел, разведен от неотдавна. И него така го налазили едни чужденки, постоянно му пишат, галят егото му, докато постепенно се стига до молби за (парична) помощ. Тогава му казах, че намирисва на измама. Не зная дали съм права, нулев ми е опита с подобни сайтове, а и него оттогава не съм срещала, та не знам развитието на историята.

# 351
  • Paris, France
Чужденците с молби за парична помощ обикновено пишат, че живеят в друг град или държава. Понякога се изкарват от същия град, но случайно в момента са в чужбина в командировка, де в Нигерия, де генерали в Афганистан, нещо такова. И винаги им крадат всички карти, паспортите и се оказват в 5 катастрофи в Того, Буркина Фасо или Тайланд.

Чужденците, които работят в града или живеят там, имат поне мобилен телефон и са готови за среща са ОК.

# 352
  • Out of the Mix
Eliff, няма как на мен такова нещо да ми се случи, не падам от Марс. Wink

Срещи с чужденки само на местна територия, фейс-ту-фейс, центъра, това е.
Най-малкото с Метрото се ориентират лесно, като кажа "Serdika", още две насоки еди си къде, и са там, като по учебник, изпънати на струни. Joy

Точно така, Невена.
Но им нямам пък аз доверие, нулево към геврек.
Ползват масово WhatsApp, където реално чатът е най-готин, а видеоразговорите най-чисти и качествени.

Включително съм попадал и на наплашени на местна почва българки, забележи от София, които не искат да си дават телефона, а очакват директно от приложението (което и да е то) на среща, което не става. Има си стъпки.
С такива пък аз не се срещам. Но са рядкост.

P.S. Nevena - ще ги карам да правят трансокеански полети. JoyAirplane
Ако искат. Satisfied

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 16:51 от Revoker

# 353
  • Paris, France
Да де, но понеже са вдовици с гипсиран от катастрофа крак и току що откраднати 24 кредитни и 15 дебитни карти искат да им се плати билета и да им се пратят 8000€ за хотел на кучето и придружител. И аз не знам кой им се вързва, но .... явно има балами щом още съществуват. Иначе имат по 15-98 милиона USD в банката, но точно в момента нямат нито грош. Нямат никакви живо родители, приятели, роднини, колеги. Вие сте им най-близките на света след 15 минути чат в който отговарят с две думи и нищо не питат.

# 354
Добре де, Ривоукър, не е ли нормално да не бързат с телефонния си номер и да искат първо да се уверят, че мъжът е безопасен, нормален? Ти май писа как повечето свободни мъже са тотал щета.

# 355
  • Somewhere far away
Има нещо много сбъркано в човек, който  смята че си длъжен да излезеш с него , само съдейки по няколко снимки и  след няколко чата.

# 356
  • София
Тук се включвам да кажа, че културата на приложенията изисква да се излиза бързичко на среща. Разточат ли се нещата в едни безкрайни чатове, може никога да не се видите.

# 357
  • Paris, France
Около мене младите жени, които ползват приложения с цел среща в реала имат отделен телефон или SIM карта. Дъщеря ми си е давала и личния мобилен номер. Не е имало фалове.

Повечето отракани жени не обявяват, че живеят сами. На първа среща може да се отиде с приятелка.

# 358
Как чужденци, бе?!
В германистан, франкистан и северен пакистан тия са си у дома.
Вие сте чужденците там.

# 359
Да си призная завиждам на хората, които имат връзки с чужденци, но от беличките. Особено на тези, които са с испанци, португалци, скандинавци.
Е, на мен не ми се получи и само за това съжалявам, че животът не ми предначерта връзка с чужденец. Поне да си начеша крастата хаха, да знам какво е. Е, може би ако е боклук щях да се отвратя от чужденците, но нали знаете - понякога неизживяното повече мъчи от изживяното.

Иначе ММ е невероятен. Но винаги го има онова чувство, че някъде там може би щях да срещна още по-голяма любов. А и да ходиш на гости при тъстовете в чужбина е някак по-друго, от колкото да ходиш на гости в някой БГ град. Прочет х в Реддит как една датчанка искаже да й преведад една бележка за гаджето й българин от Родопите. Беше нещо от сорта "Обичам те, мой Орфей, твоята Малка русалка". Сладко ми стана. Щеше да бъде интересон ако ММ е от Дания да ми напише нещо подобно, например "Обичам те мое Лиляно моме, твоят викинг/латино любовник". Ееех мечти, а в реалността в тези приложения чужденците, които най-много пишат са почти само араби, индийци и негри. От белите някой германец, белгиец, франсе или холендец, а аз тези народи не ги харесвам толкова. Поне някой албанец или грък да ми пишеше, че са близки страни и имат хубави плажове, а то...

Общи условия

Активация на акаунт