🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 348
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ще ми липсва предаването, имаше немалко образи, които харесвам. Със сигурност ще изслушам и Гогов и Ванеса и двамата ми бяха любимци. 😊

Мимоландци се надцениха и изгубиха гривните. Побе се раздвижи играта. Да видим кои ще се преборят за финал.

# 31
Айде на финалната седмица! Не остана!
Прогнози за финална тройка: Венци, Георги и Бистра.
Желание за финална тройка: Миро, Венци и Митов.

Не мисля, че Миро би издържал до финал, при положение, че от седем участника, би се жертвал за двама от тях. Няма как да стане математически. От тези тройки все някога Бистра или Алекс ще се наложи да играят на елиминации.

# 32
  • Другата България
Страхотна корица. И тема, естествено.
Финална седмица, а аз някак загубих интерес.
В миналата тема имаше едно мнение, с което съм съгласна, няма да се връщам да го цитирам, че беше дълго. Общо взето за мен Миро направи така, че един формат от индивидуален се превърна в колективен “доброзорлем“, и предвид стечението на онова - че в “колектива“ попаднаха едни от най-интересните и обещаващи участници /вкл. и той самия/ поне моя интерес рязко се спихна. Ходът на Мая относно Гошо малко пораздвижи нещата, но първо - много късно, и второ - виж първо. Blush
Дали направеното от Миро е било със съгласието на продукцията или не - вече не е толкова важно за мен. По-важно е във втори сезон такива играчи да не попадат сред избраните, защото това е загуба за нас, зрителите.
Относно анкетата аз вече съм казвала за прогнозираните от мен финалисти - Алекс, Венци, Георги.
А кои искам - отбелязах Георги, и дотук. Трудно ми беше за останалите двама, защото ми е все едно, но тикнах Венци и Митов.

# 33
И аз с прогнози за финална тройка:
Георги, Венци и Дзами.
Ще ми се обаче и Митов да е там, но ме съмнява.

# 34
Миро успя да ми убие ентусиазма, с който следях предаването с тези изпълнения. Обичаше в началото да повтаря думите на Гунди “Бори се винаги за красива и честна победа”, а накрая така и не разбрахме за какво точно се бори, със сигурност вече знаем, че не е победа и не е красиво или честно. Все пак се надявам, които и да са победителите, да си спечелят самостоятелно последните игри, без активното съдействие на Миро. Децата трябва да се оставят да водят битките си сами.

# 35
Е, недейте толкова минорно! Нали във финалната седмица се очаквали някакви катаклизми и изненади.
Аз чакам да ме изненадат!

# 36
На мен ми е много интересно предаването, нямам нищо против играта на Миро. Няма "най-заслужил" за финала. Всеки, който е стигнал до там, е заслужил. Пътища различни. Останалото е лично предпочитание, но то няма нищо общо с участниците.

Изненадана съм, че Митов печели толкова симпатии, аз нищо не видях от него (освен една несигурност и неувереност), че чак и да ми стане симпатичен. Напълно безразличен ми е.

# 37
  • Варна
+1 че нямам нищо против играта на Миро.
Пак ми е интересно, така или иначе могат да се объркат хиляди неща. Пък и е приятен за гледане на терен..JoyFlushed

# 38
Благодаря за темата, Diavolo,  Soney!
Много против имам играта на Миро аз...

Искам Венци, Дзами и Георги на финал, но смятам, че Алекс ще е на мястото на Дзами.

Диляна Попова с нинджите:

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 17:02 от ~~Мария~~

# 39
  • Враца
Ще го догледам, щом съм стигнала до тук, но от серията дето Миро седи на средата на играта и чака Бистра да завърши, го следя между другото. Пускам го за фон.
Не се радвам, че някой преебава продукцията, ядосвам се, че някой преебава мен.
Разочарована съм - да.

# 40
Стана ми сега смешно, като видях снимката. Тук как казваме репликата за откриването на диска. Joy

# 41
  • София
Е как как? Хана пеньоар диск. Simple Smile

# 42
Голямо благодарско и от мен за темата. Дяволче , Сони шапка ви свалям как успявате всеки път да надградите все повече и повече . Респект !!!🙌🙌🙌

За избранник за финал единствено съм за Венцичка, останалите двама ми е все тая.
Все още "полусъзнателно" ми се иска да има поне една жена на финал за цвят, ама след играта в четвъртък рязко намалих симпатиите си за моята бивша фаворитка Бистра. И дори и да успее да влезне във финала за мен ще остане горчивият привкус, че не е напълно заслужено.
Задръжки там да се озоват имам за Дзами и Жорката заради показаните грозни човешки качества и може би за Мая, защото не се е доказала изобщо в игри. Но и за тях нямам напълно  против ,ако успеят да се преборят.

Прогнозирам твърдо Венци че ще е финалист и може би и Жорката, а за третият се двоумя между Алекс ( също горчив привкус ще остави)  и Бистра. Не вярвам Майчето да успее да се пребори, а и да успее предполагам че ще лобира за " детето си ". Митов ми е мноооого съмнителен да успее, а Дзами мисля че ще му разграбят гривните за три дни. Миро е ясен.

В понеделник си мисля, че Жорето ще избере Дзами, Миро и Алекс за игра. Така може да покаже на Мая ,че уважава "приятелската им уговорка" и едновременно да отстрани силен съперник. А и ще запази образа който в момента е решил да показва , а именно колко е лежерен, безкористен и не му пука за гривни и финал въобще. (Добре, че сам си вярва иначе не вярвам друг да се хване на кукичката ). Но пък току виж успее пак да ме изненада и да превключи в режим АмГъл или някое от другите персоналита да вземат надмощие. Тогава изборът ще бъде непредсказуем дори и с кристално кълбо.😉

Очаквам с огромно нетърпение следващата седмица. Интуитивно усещам ,че ще е изключително интересна и вълнуваща.🤩

Силно препоръчвам ( с две ръце и два крака ) Надкаст-ът с Гогов. За мен е в топ 3 на най- интересните и забавни  надкасти ,които съм гледала. Този човечец мога с часове да го слушам каквото и да говори. Адски увлекателен !  Единствено съжалявам, че толкова кратичък беше разговорът, можеха повече да го разпитат за останалите участници. Страхотно проницателен , забавен и интересен поглед има върху тях и ми се искаше мнението му за всички. Убедена съм, че много бих се забавлявала с коментарите му за останалите.😁 Великан !👍🙌🫶

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 02:55 от Joy 05

# 43
  • София
Малко странна ми е конкретната формулировка на Дилянчето, че "щяла да й липсва тази реплика". Thinking Нали след само 6 месеца би трябвало да я каже пак? Не трябваше ли да каже вместо това "Нямам търпение да я изрека отново"?Worried

# 44
Аз хубаво гласувах за Венци и в двата въпроса, но сега се сетих, че бройката на отпадналите по медицински причини не е достигната, ако изобщо е подадена правилно. Дано не е той, ако ще има отпаднали.

хааа, ами може Диляна да не е водеща във втори сезон, та затова.

Общи условия

Активация на акаунт