🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 693
  • 2 341
  •   2
Отговори
# 1 080
  • София
Бъдете малко по-внимателна с епитети. Все пак това е тв шоу. Темата става супер токсична. Тук има различни характери, различни роли

Точно.
Гювендия означава курва. С какво Мая заслужи това наричане?
Само се излагате.

# 1 081
Майчето един час се хвали как е изиграла две игри и е кютала на плажа през другото време. Продуцентите ставате смешни с тези екскурзианти.
Дзами не пропуска да ни напомня, че е леке.

# 1 082
Бъдете малко по-внимателна с епитети. Все пак това е тв шоу. Темата става супер токсична. Тук има различни характери, различни роли

Съгласна съм ....нали идеята е с удоволствие да си обсъждаме играта ...не разбирам излишния хейт

# 1 083
Сега,,достойният,, Миро като гледа, дали му харесва? Ама толкова му е акъла и на него.

# 1 084
Е, то една вярна приказка от Мая до сега чухте ли, та сте изненадани от развоя на събитията. Жената прави това, което и сочи китката като стане сутрин, а не каквото е обещала предния ден.

# 1 085
ох добре, ще има игра ..... значи пълен хулев ход за Мая - аплодисменти
И значи днес тръгват двама- мая и този, който загуби играта нали?

# 1 086
Мая как помага на Бистра като се отказа преди игра, не разбирам?

# 1 087
Примерно вижте, аз като огромен фен на Сървайвър и фен на кралицата на Сървайвър Парвати, съм фен на флирта като стратегия. Идеята е обаче това да се обяснява в синхроните.

"Флиртувам с този играч, защото това ще ме доведе напред в играта".

"Лъжа този играч и му обещавам това, а после ще го прецакам".

"Нарочно ще изгубя тази игра, защото това, това и това".

И всичко това в реално време и напълно честно пред зрителя.

# 1 088
Всеки има право да играе както е решил и както му го говорят отгоре ....

Против съм епитети и токсичност в темата и аз!!

# 1 089
  • София
Не знам за вас, но хора в обкръжението си, като Мая нямам. И няма как да имам - тая я надуших още на старта.
Тук продукцията има голяма вина да позволи такова отношение на Мая към самата игра. Не искала да играе.
Хайде, оправете си клаузите в договорите, че много станаха точките по които да се помисли и да се добавят.
Извинявам се на съфорумничката - болдът е мой, за да се вижда!

# 1 090
  • София
Дали я харесваме, или не, игра Мая направи. Провали се накрая. Както и Миро. Той обаче, беше почтен.
Другият играч е Гошето, макар и да е като на гости на третата планета.

# 1 091
  • София
Мая как помага на Бистра като се отказа преди игра, не разбирам?

Според мен сега ще играят само за преразпределяне на гривните Дзами и Бистра. Ама не знам де, така си мисля.

# 1 092
Мая,Мая ти си най-големия популист.Тя твойта работа стана крадеца вика дръжте крадеца.Не и се играело на госпожата,ми стой си в къщи. На Миро му се играеше ,за разлика от тебе,но ти не му даде шанс.Подмолно го извъртяхте с Бистричка.Наистина не познавам по-голям маниполатор от тази,как извъртя нещата и се изкара  жертва и онеправдана.Колко долно се опитва да вмени вина на Венци.Направо ме е гнус от тази.

# 1 093
Извинете, но от това, което каза Мая как е накарала Йочко да и даде гривна...излиза, че  му е бутнала ли...или що?

# 1 094
  • софия
Майче, надявам се да си си дала почивка от това, какво се пише по твой адрес, но ако не си:
 Евалата, момиче, перфектния злодей. Изигра си играта и я напусна по своя начин. Беше честна към нас, зрителите. И имаше топки, доста по - големи от голяма част от участниците от мъжки пол.
 Успех в живота, злодейке!

Общи условия

Активация на акаунт