🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 695
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 095
Мая ми е супер неприятна, но държа да кажа, че Бистра е даже по-зле в моите очи. Безхарактерна, оставя другите да говорят и действат от нейно име, скатавка, като цяло доста недостойно поведение от участник в игра и все пак продължава гордо да казва как иска да е жената на финал.
За мен играта на Миро и Мая унижава Бистра като играч, но тя не го усеща така явно.

За да не се обиди пак отнякъде Мая, говоря за това, което показват в играта.

# 1 096
  • България
Венци се показа като безхарактетен идиот!!
Пълен кретен ...при това безмозъчен!
Успокой нервите 🤣

В нервите съм си добре... Венци обаче ми падна в очите

Можеш да пробваш да ни обясниш защо не харесваш хода му.

# 1 097
И какво излезе? Че Майчето си е направила разходка да си пече ... формите на екзотични острови.
А този младеж, дето си даде гривната - На Мая й е играе повече. Как й се играе? Тя не иска да чуе за игра.

Била царицата на социалната игра. Ми не, не е. Царица на интригите и манипулациите е. А това не е социална игра.

# 1 098
Тоя човек, Джами, днес само глупости говори... Нищо няма в тая глава на находчивия търговец!

# 1 099
Давайте играта, че ми стана супер тъпо вече.

# 1 100
Ще играят само Бистра и Дзами за оцеляване?

# 1 101
Тоя човек, Джами, днес само глупости говори... Нищо няма в тая глава на находчивия търговец!

Е ти какво очакваш от Алфа с неразположение 😂

# 1 102
И не само днес😂 дано и той да тръгне днес

# 1 103
И на една дума на Мая не повярвах. Радвам се, че Георги им развали седянката в началото на седмицата като номинира тримата от лагер 3. Днес на решението на Венци много се зарадвах, но очаквах да сложи точно тях на таблото. Не очаквах обаче Мая да се откаже от игра. Тя изобщо не помисли, направи го от яд, че се видя на таблото.
За Венци съм със сигурност. Ще се радвам другите финалисти да са Алекс и Георги. Просто Бистра и Дзами са дъното за мен.

# 1 104
Майче, надявам се да си си дала почивка от това, какво се пише по твой адрес, но ако не си:
 Евалата, момиче, перфектния злодей. Изигра си играта и я напусна по своя начин. Беше честна към нас, зрителите. И имаше топки, доста по - големи от голяма част от участниците от мъжки пол.
 Успех в живота, злодейке!

Точно така - перфектния злодей, вдовицата майка и сив кардинал в едно - евала за играта - направи този сезон интересен!

# 1 105
Венци се показа като безхарактетен идиот!!
Пълен кретен ...при това безмозъчен!
Успокой нервите 🤣

В нервите съм си добре... Венци обаче ми падна в очите
Защо?

# 1 106
Еми сега Бистра на елиминация, без бушон, хубаво я нахендри Мая.

# 1 107
Ох, че ми харесаааа. Игра за оцеляване мевду Бистра и Дзами. Каква услуга само направи Мая на Бистра, не е истина. Joy

Който и да падне, все ще ми хареса.

# 1 108
Много и помогна Мая няма що! Изправи я на директна елиминация. А можеше да и даде още един шанс.

# 1 109
  • София
Прозирам какво е продукционно/надхрастовата изненада, за която ни спойлват:
ДДД ще спаси Бистра. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

ПП. В 00:55 ч. дочитам и се потупвам по рамото - ясно беше, ама първи го прозрях и написах тази вечер в театрото.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 00:55 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт