🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 703
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 110
e това ли беше гмуркането...

# 1 111
Интриги и манипулации са част от социалната игра ....

Обясниха ли защо отиват на директна елиминация ?

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 21:36 от LadyPopcorn

# 1 112
И аз тук подкрепям реакцията на Мая. Тръгна си жената с вдигната глава. Каза, че няма да играе и не игра.😁 И реално с една гривна и почти без игри е шеста в класирането. Онези уж силните жени отдавна ги няма в сезончето. И определено за мен Мая ще е един от образите ,които ще запомня за дълго време . А не като някои други , които вече дори забравих ,че са участвали.😉

# 1 113
Значи сега един си тръгва? Ми значи Мая си праща вкъщи Бистра. Joy Мисията и иначе била да пази Бистрето Joy Тези се бъзикат...Joy

# 1 114
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като стоеше на пейката много даваше акъли как трябвало Миро да помага на Бистра, а сега нямало да играе. Ще играеш като Миро бе Майче, нали много мозък имаш на седянката. Браво на Венци, не се подаде на манипулациите ѝ, те го имаха за доста наивен и глуповат ама не им излязоха сметките.
Георги, колкото и да е дразнещ си заслужи сам финала, Венци също, Алекс с малко подпиране ама поне повече си игра от Бистра и не мрънка, че не му изкарвал играта Миро.
За Бистрето си пази гривничката цял сезон и накрая я нахендри хубаво. Ето колко е играла за Бистра.

# 1 115
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
За мен сезона интересен го направи всеки друг, но не и Мая. Защо изобщо се записват за игра като не искат да я играят.
Някой спомена Парвати, Мая срещу нея да тича никога не може да я стигне.
За да си перфектния злодей ти трябват качества, които тя не притежава. За мен Георги много повече се доближава до това определение.

# 1 116
  • България
Бистра се разбуди. Разгеле.

# 1 117
За мен Мая направи "социалната" си игра на пух и прах!

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 21:46 от Anhela_a

# 1 118
Направо не знам да се смея или плача - "великия стратег" даже като бушон се провали в егоизма си и от зор да направи напук на Венци Joy

# 1 119
Примерно вижте, аз като огромен фен на Сървайвър и фен на кралицата на Сървайвър Парвати, съм фен на флирта като стратегия. Идеята е обаче това да се обяснява в синхроните.

"Флиртувам с този играч, защото това ще ме доведе напред в играта".

"Лъжа този играч и му обещавам това, а после ще го прецакам".

"Нарочно ще изгубя тази игра, защото това, това и това".

И всичко това в реално време и напълно честно пред зрителя.
Да, но за това трябва да има и кой да заснеме тези синхрони, и да ги излъчи, когато му е времето.
Грешка на българските продукции (не само в този формат).

# 1 120
  • Другата България
Аз гледам назад.
И не искам да коментирам, защото мога да бъда много брутална.
А не искам.
Ще кажа само едно засега /на таблото съм/ - нямам търпение форматът да свърши.
Хора като Мая и Дзами ми докарват вместо удоволствие от гледането, тахикардия и екстрасистули.

Дзами пък ще ми препоръчва да свалям шапка за Мая!
Смешко, абсолютен, той е в перманентен цикъл и тази шапка може да си я закачи на....където си поиска всъщност.
Чакам днес или утре и той да потегли към хотелчето на острова.

# 1 121
И какво излезе? Че Майчето си е направила разходка да си пече ... формите на екзотични острови.
А този младеж, дето си даде гривната - На Мая й е играе повече. Как й се играе? Тя не иска да чуе за игра.

Била царицата на социалната игра. Ми не, не е. Царица на интригите и манипулациите е. А това не е социална игра.
Според мен Мая не искаше да си тръгне така, беше ход да не я слагат на таблото, но не й се получи и се наложило, иначе щеше да е много грозно пак да говори празни приказки

# 1 122
Зорко да го гледат Джами, щото е мошеник на игрите. А, тъкмо му падна топчето, чудесно!

# 1 123
Ееее каква е тази глупост от продукцията да е игра за елиминация ? Аз не чух ,ама ако е така е егати тъпотията в последният момент да сменят целият регламент за финалният ден. Как ще стане тогава социалният вот ? Двама ще гласуват един за друг ли ?

# 1 124
  • София
Наистина ли са казали елиминация? Тоест, още някой да си ходи? Ми така ще останат 4ма?

Общи условия

Активация на акаунт