🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 641
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 170
О,не Боже не не не.Да си ходи тая,не мога да я гледам как всички я бутат.
Сигурно Дзами ще я спаси,баси ужаса.
Не е голяма загуба и Дзами да си тръгне 😂

# 1 171
Гошо ако зное чи нама шанс на соц.игра..може да се е жертвал.

Дзами ако е..сто % е договорил цял от парити.

# 1 172
Мая, Мая...тъкмо взех да те мисля наистина за кралица на социалната игра и ти взе, че прецака двама души - Бистра и...май Дзами? Щото май той ще си даде гривните на Бистра. А колко просто щеше да е Мая да играе и да спаси Бистра накрая. Ако Дзами си даде гривните на Бистра сега, ще го призная, но както се казва, всеки си има задни мисли. Венци си направи добре сметката, че ако беше пуснал Жоро и Дзами срещу Бистра, както искаше Мая и Жоро победеше, щеше той да стане с най-много гривни. Дзами знае, че трудно би победил и не би получил социалния вот, така че сега и той ще излезе герой, давайки си гривните на Бистра. Лошото е, че в яда си, или в желанието си за позитивен и геройски ПР, Мая прецака точно Бистра. Еми...кифла, какво да я правиш. Най-ще ми е интересно ако Алекс си даде гривните на Бистра или пък...Венци? Хм, хм...

# 1 173
Аз също не исках Бистра на финала.
Друго се чудя, всички, които се радвате, че Бистра отпада, че Мая я е прецака, не си ли давате сметка, че всъщност не тя, а продукцията го направи! Аз съм много разочарована! Затова спрях да гледам ИВ, тук явно също си правят, каквото си искат - ето за кое има травма Миро.

# 1 174
КЪМ ПРОДУКЦИЯТА: Защо играта на Дзами и Бистра е елиминационна, като трябваше да играят само за гривни??

# 1 175
Само не Георги! Да не е посмял! Дамян да си ходи.

# 1 176
Ма Бистре, Венци с какво ви е длъжен бе... Всички са ти длъжни там, егати наглостта!

# 1 177
Ами, не ми хареса първи сезон, съжалявам.
Втори сезон, ако усетя в началото същите пробойни в правилата и пак някакви, като Миро, направо спирам гледането му.

да, първо казаха, че ще играят за гривни и изведнъж друго стана. върнете назад да видите.

# 1 178
С последния си ход Мая показа,че изобщо не е играла за Бистра.Видя че няма никакъв шанс да е на финал и реши да го играе ,,обидена,,.Показа,че егото и ината и са много по-големи от ,,принципите,, и,,морала ,, .Ми що не игра и копа за Бистра бе Майче.Щото само приказките ти големи,на дела те няма никаква.

# 1 179
Аха,значи глупака Дзами ще я спаси и тя ще забегне при Жорката и така стават близки.

# 1 180
  • Другата България
Колко удобно е да виним продукцията за всичко, с което не сме съгласни....
Да, ама не, за всичко това, което Мая разказа и направи, продукцията няма никаква вина, всичко си е плод на самата Мая и на “дъщеря ѝ“ Бистра. Може би трябваше Венци да я послуша за пореден път, и да я остави да седи отново на скамейката, тогава вероятно продукцията нямаше да е виновна, или пък...щеше да е нещо друго.

# 1 181
Ако Дзами си даде гривната на Бистра, то утре е спечелил Жоро и е дал глас в социалната игра за Бистра та затова са си дружки

# 1 182
"Като ме погледнеш с тоя кравешки поглед"..
Тъкмо се чудех БисИто на какво ми мяза....

# 1 183
Сега пък и Бистра се оказа протестантска сектантка и даже тръгна да обяснява как не трябвало да се кланяме на икони. Аман от такива вече в тая държава

# 1 184
Дано Бистра си извади изводите за реалния живот!

Общи условия

Активация на акаунт