🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 676
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 155
А леле била последната" жена, играла достойно, играела за жените Joy Миро, Миро...

# 1 156
Хорааа, възможно ли е?! Георги да я спаси? И затова да станали близки?!

# 1 157
  • България
Бистра ще се добута до финал не с два, а с цели три бушона...

Ако Жоро ѝ помогне ще се пръсна от яд.

# 1 158
Ох, само дано не й дават гривни Алекс или Венци. За Дзами знам, че го няма в себе си

# 1 159
Ако няма грам мозък да

# 1 160
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тотално изпуснах избора на Венци и какво се случи с Мая, че имах работа. Но хванах играта и какво чуват красивите ми уши - Дзами бил единственият човек, който не бил предал Бистра? Неблагодарница! Как изобщо й се обърна езикът да го каже, след всичко, което Миро направи за нея?! Потресена съм от подобна черна неблагодарност!
А като гледам, май ще се намери кой да я спаси, да не дава Господ!

# 1 161
Гледам със закъснение. Играта Дзами - Бистра ще е елиминационна, така ли? Ако е така, явно това е неочаквано за гимнастичките и Мая си е вярвала, че отказвайки игра, директно спасява Бистра, а на себе си спестява участие в играе, което явно я притесняваше. Иначе, факт, че по-добър избор бяха Дзами, Георги и Бистра. Така имаше някакъв шанс да изгонят силен мъж, а ако все Бистра загуби и двете битки, Мая ще я спаси.

# 1 162
Дзами ли ще се жертва?

# 1 163
По скоро Дзамка, нали сега й казваше колко е готина, дано не е Венци, да на се почувства гузен ....

# 1 164
Не зная, но ако някой глупак наистина си даде гривните в този момент... Не искам нищо лошо да кажа за мъжете, но все пак, с тези слаби ангели, могат да прецакат и най -добрата игра.

# 1 165
Пак ли беее…?!?!?!
Не е истина!

# 1 166
Харесвах разсъжденията на Мая до този момент, въпреки че на места не се съгласявах с нея.

НО днес просто мога да ѝ кажа едно “браво” че си скалъпи такъв сюжет за цялата си игра до момента.

Тя през цялото време се е опитвала да направи връзки между събитията в предаването, за да излезе сега супер играч. Но не е… Тя прецака Бистра на финала.

Единствено евала на Венци, че ѝ каза нещата направо.

# 1 167
Ако наистина някой я спаси точно преди финала,ще ми спести гледането на друг сезон,ако има такъв.

# 1 168
О,не Боже не не не.Да си ходи тая,не мога да я гледам как всички я бутат.
Сигурно Дзами ще я спаси,баси ужаса.

# 1 169
Венци да не вземе да си даде гривните...

Общи условия

Активация на акаунт