🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 684
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 140
Бистра да благодари на Майчето, че я прецака преди финала.
Многоооо тъпия ход на Мая,  заради своето его изпрати  приятелката си вкьщи, егото се оказа по- силно от приятелство, жалко е, дори и като бушон не става😂 но нали  са приятелки, нека да си тръгват заедно

# 1 141
И сега Дамян се отказва и спасява Бистра Joy

# 1 142
В един от първите ми коментари след, като започнах да опознавам двете и написах - тия двете няма да бъдат на финал.
Познах! Ще се опитам да си потърся коментара, но едва ли ще успея.
Стига някой да не спаси Бистра, което няма да ме учуди.

# 1 143
Ох, много смешен тоя разговор между двете злета Joy Джами в разговор за мястото на жената! Верно ли??! Смея се на глас вече...

# 1 144
И сега Дамян се отказва и спасява Бистра Joy

Много иска ма няма желание...неразположен е Joy

# 1 145
  • София
Мая и бушон не успя да бъде. ИзгорЕ за едното нищо.
Бушон от Али Експрес.

Ха-ха, Президенте, написах го вече - това е изненадата на продукцията и надхрастите.

# 1 146
  • Другата България
Някой разбра ли го това с Йочко?
Мая е убедила Йочко да напусне, Мая е убедила Йочко да ѝ даде гривна, или и двете?
Нещо не ми се връзва....

Иначе слушам споделянето на стратегията ѝ и се радвам, че донякъде я разгадах, разцъках, дори не донякъде, а почти същото го писах вчера. Пропусна само да спомене как блиндсайна Миро, благодарение на който щерка ѝ е там, където е, как с тази си стратегия и социална игра провали играта на същата щерка, правейки я да изглежда смешна, безпомощна и най-вече - зависима.

# 1 147
Ех,сега бившия и романтичен партньор(така го казвам,че има много тънко обидни тук) да вземе да я спаси

# 1 148
Ако са се разбрали Дзами да си даде гривните, а Бистра да му даде парите...Или от самото начало са били двойка.

# 1 149
Добре де, всички знаят, че Бистра и Дамян са бивши гаджета, какво ни правят на маймуни сега?

# 1 150
Ами честито на продукцията на последният ден ме изгубиха като зрител. Утре само ще чета явно. Огромна глупост ще е и социалният вот явно. Защо за Бога трябваше да махнат още един човек днес (вече Мая си тръгна). Да бяха дали игра за преразпределяне на гривни и толкоз. Еххх как ме е яд, добро форматче се очертаваше и на финал ще го "окепазят".😤

# 1 151
Непопулярно мнение Grinning

Тъкмо бях започнала да харесвам Венци последните два епизода и днес отново ми се срина с начина, по който се опита да прехвърли отговорността на Алекс, като му предложи той да нареди таблото, уж в негов интерес...Мнооого малодушно. Евала на Алекс за думите, които каза там. Щеше да е хубаво, ако повече хора ги бяха чули Grinning

На Алекс му стана мъчно, когато се разигра сцената с раздялата. Това момче има голямо сърце, което малцина от нас забелязахме.

Нямам голям проблем с играта на Мая. Не е красива (играта й), не я харесвам, исках да си отиде много отдавна, но пък е един от малкото мислещи играчи там.

И вместо заключение: Мая е права в това твърдение: Венци (и голяма част от зрителите), играта не е черно-бяла.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 21:42 от slastna

# 1 152
Кой им ги пише тия велики излияния? Grinning
Или са много добри в писането Wink
Трябва да пишат книги ако е така, наистина. Дар слово се нарича това.
Бистра трябва наистина да се откажи от атлетиката, защото наистина има дар слово, евала, разчуствах се.

# 1 153
Мая не изчака, действа от яд и бяс, прецака и Бистра. Яко.

Иначе защо да е очаквано да си продължи играта с елиминация? Мая се отказа извънредно, преди играта и кръга. Тя не си дари живота на Бистра реално.

Доста глупаво я прецака.

# 1 154
Много съм доволна, двете принцески се наиграха. Мая направо и скъса главата на най-добрата си приятелка. Да и имам бушона на Бистра.

Общи условия

Активация на акаунт