🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 733
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Миро ни чете, става ясно от Надкаста. Като цяло много много му е важен публичния образ и той си го призна - покрай школо много народ го познава и не може да се излага. Наясно е, че е съсипал играта, с изчакването и подбутването на игрите, но никой не му е попречил и е продължил. Не се е изкефил на формата, защото е индивидуална борба, а той обича отборните битки, та и затова си е направил отбор, личи че обича да е лидер. Много сериозно се е подготвял - при Мишето от ИВ с игри и пъзели, палене на огън и умения за оцеляване. Изгледал е всички епизоди на Надкаст година назад, вкл и техния наръчник за участие в риалити формати. Продължава да твърди, че Мая била най-достойна.
Твърде много... Даде си оценка 9 от 10 за стратегическа игра! Rolling Eyes А на физическа и социална 7 или нещо такова. Неделчо го контрира, ама не... по гръб не пада Миро.
Не знам дали е наясно, че не винаги е прав, но има страхотна харизма и хората няма да спрат да го харесват. Дано не спекулира с това.
Не Мая, а Бистра. Мисля, че леко е заслепен. На това била най-добра, на онова била най-добра, ми ние па да не сме слепи, егати! Верно че от дивана гледаме, не там на място, ама...

Бистра, естествено, изплисках и аз.Sweat Smile  Да, много умело си управлява образа, дори на няколко пъти каза, че той не бил светец и безгрешен, видиш ли, щото хората вече за такъв са го обявили, добре се хвали и посочва бизнес уменията и лоялността си в живота, етика, стандарти алабала, ще видим дали не се готви да се задържи в публичното пространство. Приятен и интелигентен събеседник е, умее да отговаря на неудобни въпроси, дори когато Неделчо му каза, че е играл като собственик на Лагер 3 се измъкна, но за мен лично е фалшив герой.

# 1 561
  • Другата България
Не мога да ви изчета, нямам време, така че ако повторя някой - извинявам се.
Не, че не писах снощи по време на епизода, но все пак.
За Бистра.
Дори не знам дали нейното поведение не ми е по-нелицеприятно от това на Мая.
Колко нереална оценка трябва да имаш за самата себе си, и колко трябва да подценяваш зрителите, и колко неблагодарен човек трябва да си, за да имаш такова поведение? Какво самочувствие на спортист трябва да имаш, школа за спортисти искаш да отваряш, това ли е примера, който искаш да им дадеш? Риторични са ми въпросите. Имах чуденка защо не споменават Миро /и двете с Мая/, отговаряйки на въпросите с кого са останали близки след формата, вече знам защо. Няма да гледам подкаста с него, но се надявам и той да не ги споменава.
Редактирам - прочетох горния пост. Ами, както и си мислех - от страх да не си развали имиджа пред аудиторията, поне според мен спестява част от личното си мнение.
За Мая.
Няма играч, за когото съм писала повече в този формат. Мнението ми е непроменено. Да, НЕ Е “кралицата на социалната игра“, да, НЕ Е пример за социална и стратегическа игра, но Е пример за това как се играе такава игра, в която /много пъти съм казвала това/ физическата подготовка НЕ Е най-важното нещо.
За Дзами.
Лош актьор. Ама много лош. Дано не го канят да учаВства в продукции. И тук мнението ми е непроменено - или са се разбрали да делкат евентуални кинти, или той /като прозорлив търговец/ разбра, че след отпадането на Мая шансът му в социалния вот е нулев /без да знае, че такъв няма да има/. И като човек, който ужасно много държи на имиджа си “навън“, реши да натрупа дивиденти в точния момент.
Не му се получи.
За Миро.
Моето голямо разочарование. Човекът, който показа нагледно как толкова ....комплексност може да бъде похабена нахалост. Всъщност, не съвсем нахалост, в момента Миро е един от най-харесваните хора в страната, ако целта му е била И това - успя. Но, дано и бъдещи участници, и продуценти никога повече не допускат ние, зрителите да виждаме такова нещо на екран.
И понеже прочетох предходното мнение - дописвам - като не обича индивидуалната игра, ЗАЩО заема място на друг човек в такава? И този въпрос е риторичен. Още повече се разочаровах.

За финала - продължавам да залагам на Гошо, Сашо, Венци.
И на това, че Гошо няма да се жертва за Бистра.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 17:25 от Merri_An

# 1 562
Спекулирам за най-голям възможен обрат:
Бистра печели игра, но се отказва от финал и дава гривните си на Жоро Grinning
Всички да се отказват и да дават парите на Сано и Диляна, ето това е обрат. JoyJoyJoy

Е, че що на тях...и аз имам нужда от нов пенюар.Satisfied
Тоя го раздрах снощи когИ се ядосах лекинко Joy

Довечера е последното гледане, нали тъй, безгривни? Тоест финала на финала...

Освен нов пеньоар, може да купиш и една пералня от Емаг с качване до етаж. Ако откажат КЗП Sweat Smile

# 1 563
  • София
За мен категорично Бистра е най-неприятният играч в този сезон. Мая от самото начало си влезе в ролята на кучката, но като цяло, с изключение че накрая изплиска легена, си беше вярна на "каузата". Бистра с когото не се прегърна, него после не нарече тъпанар, идиот, яхваше всеки и го захвърляше и забравяше в момента, в който вече не й е нужен, беше близка само със силните на деня, на конкретния ден и час дори. Пълна липса на реална самооценка, никаква емпатия, огромни претенции без покритие и безкрайна наглост, съчетана с усещане, че всички са й длъжни. За мен категорично тя от самото начало смята, че е много повече от всички момичета във формата. Абе като цяло - тъжна картинка.

# 1 564
Скрит текст:
Миро ни чете, става ясно от Надкаста. Като цяло много много му е важен публичния образ и той си го призна - покрай школо много народ го познава и не може да се излага. Наясно е, че е съсипал играта, с изчакването и подбутването на игрите, но никой не му е попречил и е продължил. Не се е изкефил на формата, защото е индивидуална борба, а той обича отборните битки, та и затова си е направил отбор, личи че обича да е лидер. Много сериозно се е подготвял - при Мишето от ИВ с игри и пъзели, палене на огън и умения за оцеляване. Изгледал е всички епизоди на Надкаст година назад, вкл и техния наръчник за участие в риалити формати. Продължава да твърди, че Мая била най-достойна.
Твърде много... Даде си оценка 9 от 10 за стратегическа игра! Rolling Eyes А на физическа и социална 7 или нещо такова. Неделчо го контрира, ама не... по гръб не пада Миро.
Не знам дали е наясно, че не винаги е прав, но има страхотна харизма и хората няма да спрат да го харесват. Дано не спекулира с това.
Не Мая, а Бистра. Мисля, че леко е заслепен. На това била най-добра, на онова била най-добра, ми ние па да не сме слепи, егати! Верно че от дивана гледаме, не там на място, ама...

Бистра, естествено, изплисках и аз.Sweat Smile  Да, много умело си управлява образа, дори на няколко пъти каза, че той не бил светец и безгрешен, видиш ли, щото хората вече за такъв са го обявили, добре се хвали и посочва бизнес уменията и лоялността си в живота, етика, стандарти алабала, ще видим дали не се готви да се задържи в публичното пространство.
Приятен и интелигентен събеседник е, умее да отговаря на неудобни въпроси, дори когато Неделчо му каза, че е играл като собственик на Лагер 3 се измъкна, но за мен лично е фалшив герой.
Не знам какво имаш предвид, но ако става въпрос за играта - не е герой (сори, Миро). За мен с начина, по който избра да играе, защото той вътре го е решил, скапа играта.
За Венци - за него е един от най-чистите хора, даде му определението "светец", заедно с Тренера. Но според Миро, Венци е имиджов играч като него, но много искал да е от финалистите. Ама... човече, ми хората за какво влизат в такава игра, като изключим инфлуенсърите, които се борят за "квот дадат", освен за да станат финалисти, хеле пък мъж с толкова тестостерон!? Вие да се благодарите, че Венци е "светец" и не е като Жоро, че тогава щеше да е интересно.
На Бистра дължал бутането!? WTF? Защооо??? Ти не отиде във филипински затвор, другите не са те ритали по кокалчетата, как па тя само ти влезе под кожата?!

# 1 565
  • Другата България
За мен категорично Бистра е най-неприятният играч в този сезон. Мая от самото начало си влезе в ролята на кучката, но като цяло, с изключение че накрая изплиска легена, си беше вярна на "каузата". Бистра с когото не се прегърна, него после не нарече тъпанар, идиот, яхваше всеки и го захвърляше и забравяше в момента, в който вече не й е нужен, беше близка само със силните на деня, на конкретния ден и час дори. Пълна липса на реална самооценка, огромни претенции без покритие и безкрайна наглост, съчетана с усещане, че всички са й длъжни. За мен категорично тя от самото начало смята, че е много повече от всички момичета във формата. Абе като цяло - тъжна картинка.
Много точно казано.
И не проумявам какво достойно е видял Миро в нея, че още да държи на това си твърдение.
Умен човек, изгледал е епизодите, чул я е всеки един път, видял я е.....и въпреки това била достойна?
Аз пак ще си питам, знам че ни чете, това е от самото начало, но не му е удобно да отговаря.
Та, Миро - това ли е примера, който искаш да дадеш на момиченцата си? Да подражават на такава жена?

# 1 566
По едно време Дзами беше казал,че е мислил да спаси Гогов, но после се е отказал. Според мен нещо са се договорили с Бистра за парите, все пак беше споменал, че е алчен.

Днес 2 часа ли ще е епизодът?

# 1 567
Аз мисля, че обяснението е тривиално, Миро е паднал в плен на женската красота и кокетство. Дори и на най-умните мъже се случва, не мислите ли че може да е имал нещо повече?

# 1 568
Аз мисля, че обяснението е тривиално, Миро е паднал в плен на женската красота и кокетство. Дори и на най-умните мъже се случва, не мислите ли че може да е имал нещо повече?
Ти се шегуваш! Laughing

# 1 569
  • София
Какво правите хора? 39 страници и то за по-малко от 24 часа?! 😮😊 Нов мега рекорд!
Ами като сме я подкарали така, хайде тогава да бием и Биг брадъра (с 5 излъчвания + онлайн лайф епизод в ден в който няма излъчване, а ние сме само с 4 епизода на седмица) с неговите рекордни за този сезон 191 страници, ама само да вметна, че темата им стоя цели две седмици, докато тази нашата ще стои само до понеделник. 😁 НО, можем!!!

Изгледах, изчетох ви, всичко е ток и жици.
Такаа, ще е дълго мнение, но едва ли ви изненадвам... 😀😉
Както винаги ще си напиша директно как ги виждам нещата без да се интересувам дали ще засегна някого. Защото ако така се кара политкоректно (като в 99% от подкастове) никога няма да се каже истината или да се зададат правилните въпроси.
Но по принцип аз винаги гледам да съм тактичен (доколкото мога) и да гледам от няколко гледни точки, а не само бялото или черното, защото истината е в нюансите. В сивите оттенъци.
Ще пиша и за продукцията и за Дзами и за Мая и за Бистра. Но всичко по реда си.

Първо и най-първо, честито на Венци! Simple Smile
Официално:
1) Първия победител в първия сезон на едно ново приключенско риалити
2) Най-богатия участник на острова с гривни спечелени само от битки (без една гривна, подарена му от Влади)
3) Неподпиран от никого, не бутан от никого, без познанства и връзки!
4) Истински мъж на честта и достойнството!
5) Най-забавния персонаж този сезон. Да, окей, лафовете на Гогов, ама извинявайте, моля ви се... На моменти Гогов беше просто едно досадно мрънкало. Въпреки че си го харесвам и ще ми остане на плюса.
6) Строителя на сезона!
7) Най-добрия социален играч. Кралицата на социалната игра да ходи да взима уроци от Венци как се печели любовта и на самите участници и на зрителите, бъдейки себе си.
А това е най-сложното нещо за постигане в риалити формат!!!
Така ли е или не е така? Моля да бъде оборен с факти ако греша!

Освен, че стана любимец на болшинството фенове на формата в Бг мама, виждам, че Венци е абсолютен фаворит и във фейсбук, където имаше само един съперник за приза народния герой и любимец и това беше Миро. Само че Миро сам си отряза клона на който седеше и разочарова публиката, така че им остана само Венцичка.
Там и Гогов го харесваха, но не колкото Венци и Миро. И това беше топ 3. Всичко останало беше общо взето под ножа. Кой повече и кой по-малко. И това така заради малшанса с важни напуснали участници, намесите на продукцията и тези така пагубни за сезона бушони/патерици.

Честно казано толкова силен, достоен и безапелационен победител в роден риалити формат като Венци не помня от години.
Със сигурност Живка от сезон 7 на Фермата го бие и почти никой друг. На пръстите на ръката са останалите толкова заслужили и убедителни победители, които пак подчертавам са харесвани и от играчи и от публика, не са известни личности или хора с връзки и за които да не можеш да се хванеш за нищо, за да кажеш - не заслужаваше да е победител, защото това или онова...

А защо непрекъснато пиша победител? Ами това го пиша от старта на сезона още и съм го обяснявал вече.
Ами защото реално е така. Истински класически финал няма, защото на този финал няма игра, няма гласуване, има просто едно отваряне на кутии, което вече си е абсолютно тото.
Т.е. за мен има трима победители + още 5 финалисти. Това е разликата с другите формати.
Тук можеш да отвориш бомба още на първата кутия, но можеш и да отвориш 40 кутии без бомба. Късмет. Шанс. Много е смешно като започне Туджаров да ги пита за тактиката с отварянето на кутии. Каква тактика бе хора??? Това е смешно просто.

НО, искрено се надявам и вярвам, че продукцията ще отвори всички кутии за нас зрителите, за да видим къде са трите бомби, иначе винаги ще има съмнения и ще настане страшен вой, особено във фейсбук.
Вярвам, че няма да направят подобен чутовен гаф и да се осерат още повече, защото снощи доволно се омацаха.

За да не стане прекалено, прекалено дълго ще щрихирам останалите основни сюжетни линии от снощи или по-точно главните герои в тях.

Финално за линията за Венци.
Изборът му на таблото беше правилен. Реално нямаше опасност да не завърши като номер 1 по гривни ако спести Алекс от таблото. Което и логично направи. Без Венци или Алекс на табло, всичко беше ясно. Венци е първия победител.
Според мен Венци целеше освен това и напълно естествено да защити Алекс, защото при тази конфигурация на таблото лагер 3 при всякакъв изход ще има болшинство за социалния вот, а и маха от уравнението Мая, т.е. за Алекс ще е по-лесно да спечели вота, иначе с Мая като фактор това беше невъзможно.

Продукцията
Много се изписа срещу нея. Много помия се изля. И тук, особено пък във фейса е нещо страшно. Били мошеници, няма да гледаме повече, бетер Игри на волята и т.н. и т.н. и т.н.
Така, писах ви за черното и бялото. И за сивите нюанси...
Моят прочит, не казвам дали е верен или неверен, просто така ги виждам нещата. Не може да е само едно или само другото. Т.е. нито са толкова безпардонни, нито пък невинни агънца и видиш ли всичко си зависело от играчите. Ъъъ, само да попитам, а тези играчи кой ги подбра, хмм???
Така, значи според мен няма такова подпиране на Бистра, че на всяка цена да е на финал. НО, със сигурност тази сюжетна линия със златните момичета им е била основната за сезона.
Според мен Ники Николов много е искал да има жена победител и така да натрие носа на конкурентите от Дуранкулак и за това вкара няколко патерици и скрити амулети по трасето. Обаче и те самите виждат, че са заложили на куц кон и че Бистрето просто не става. Сори, Бистре! Не ставаш!
Само едно нещо ви казвам. Ако толкова много искаха жена победител нямаше да променят правилата в последния момент. Защото Бистра на 100% щеше да спечели социалния вот, особено пък след тази тежка раздяла с Мая и посърналите Венци (най-вече, защото има много голяма съвест и емпатия) и Алекс. Дори и да не го мислеха за правилно щяха да гласуват за нея от кумова срама.
Как я виждате Бистрето да спечели една от двете финални игри? Че тя горканата не може да се набере, на пъзели е трагична, а какво остава да победи Алекс и Георги.
Но продукцията съвсем не е невинна. Спомняте ли си как ги критикувах още с Йочколовски и тук масово ми скочихте, че съм конспиратор. Ами аз доматите не ги ям с колците!!! За мен Йочколовски си беше абсолютен киборг ама да пази само гимнастичките. Не бил знаел че можел да даде гривната си на някой друг, а само на този, който е бил в битка с него. Хахахаха, тези легенди ги разправяйте на някой друг.
Продукцията, защо вкарахте Дзами и Бистра след като са били гаджета и са правили секс??? Или не сте го знаели?
Това е скандално, хора!
Защо вкарахте родата на Сами Хосни?
Вие лично сте виновни за тази каша и никой друг.
Признавам ви обаче, че имате съвест, за разлика от конкуренцията, защото може да бутате сюжета в някаква насока, но не и на всяка цена.
Лошото е, че още с първия си сезон се омаскарихте и сега колкото и да ви защитаваме много трудно се печели доверието на хората. Не знам дали го осъзнавате?
Защо вкарахте толкова много туристи и отказвачи?
Защо допуснахте толкова играчи да се откажат заради инфекции? Кой подбра медицинския екип? Защо неглижирахте някои инфекции и те се усложниха?
Защото бързахте и нямахте време. Ама имахте време да вкарвате двете основни сюжетни линии, за златните момичета и за скрития Казей Созе. Човека с голямата мисия да изчисти планетата. Див, див популизъм за което.
Това със замърсяването на околната среда е световен проблем и мултимилионни компаниия се борят с вятърните мелници, но не Ати на Тати ще избави планетата с 20/30 000 лв. печалба.
Защо не говорите за Венци и за неговите много по-лесни за изпълнение цели, които наистина могат да спасят хора??? Или Венци е никой, някакъв балък от Добрич? Мне, точно на него трябва да се помогне, а не на синчето на велика рок звезда и известна и уважавана водеща от БНТ. Аман от връзкарщина вече, аман бе! Не успяхте да вкарате баща му и айде Миро ще влезе в тази роля.
А другата ви линия със златните момичета. Жена на финал, жените над всичко. Но на каква цена? Как може Диляна Попова която толкова много харесвам да се излага така в Преди обед и да хвали постъпката на ‘’прозорливия’’ търговец?
Имам въпрос към всички жени.
Жени, вие искате ли такава победа? Доволни ли ще сте от подарена победа?
Явно Бистра е доволна. И изисква точно това. Това спортист човек ли е???

Бистра
Като гледам накъде вървят нещата и четейки тук за някакво издайническо промо с Георги, то няма да се учудя ако и той се жертва за нея. Ама не, не мога да повярвам хора. Ако и това стане, ще счупя тоз телевизор!
Сериозно, Бистре, започна силно сезона, но срещу слаби опоненти. Пикът ти беше победата над Влади и това беше. След това ти беше един статист без мнение. Само стоеше и ядеше. Една фигура местена на дъската от тати Миро и мама Мая.
Бистре, за твое добро е да не стигаш топ 3, защото буквално ще те обезкостят и тук във фейса.
За мен ти нямаш място сред победителите, защото беше спасявана и бутана 1234 пъти този сезон.
И с цялата си наглост не благодари на Миро??? Че даже му държеше и сметка?! И с цялата си наглост искаш Венци да се жертва за теб, защото бил мъж?!?!
Тотално падение!

Мая
Въпреки всички изписано за мен си остава най-добрия стратег на сезона. Надигра другия голям стратег Миро, след което направи ход за който ще се говори с години. Ход, който ошашави и дори и продукцията.
Превърна се в злодея на сезона с разлика пред останалите. Ам-Гъл е като анимационен герой в сравнение с нея.
Наистина те харесвам и уважавам играта ти, защото наистина само със социална игра и женски хитринки (което обаче само на хартия е лесно, а иначе малцина жени истински го могат) подчини почти всички мъже на острова. Не успя обаче да подчиниш Венченцо Халхаберо и знаеш ли защо? Защото ти и този тип жени като теб никога няма да можете да хванете свободолюбивия и чист мироглед на един чист мъж. Наивната доброта и погледа над света по детски със светнали очи и над проблемите по един по-лежерен и чист начин винаги ще са природната сила, която и най-великите стратези и манипулатори няма да могат да подчинят.

Майче, усети ли се как прецака Бистра? Сега ако Бистра не е на финал ще е по две причини
1) Заради твоето решение
2) Защото е слаба на битките

Според мен Мая се отказа не защото е сценарий или пр. глупости, а просто защото до последно не можеше да повярва че нейния верен Венци ще и причини това. И по един детски начин подходи емоционално и искаше да тропне с краче, да се нацупи и общо взето като една голяма примадона да каже, 'И след мен и потоп'
Ако беше преглътнала егото си, сега щеше да има социален вот (защото нямаше да отпаднат двама, а само един играч) на който както вече писах, Бистра печелеше на 99.9%

Според мен и Мая и Бистра си бяха наказани от продукцията, защото по този начин Мая без да иска (поне според мен) разби на пух и прах и плана на самата продукция да избута жена до крайния етап с кутиите.

Ники Николов обича неговите формати да се печелят от жени. Само вижте Фермата за пример.

В никакъв случай обаче не мога да се съглася с тези личностни нападки над Мая и Бистра, особено пък под техни публикации или на лични съобщения.
Хората, които го правят това не осъзнават какви щети нанасят, а и в крайна сметка вредят повече на себе си, защото се пълнят с излишен негативизъм и предизвикват съдбата.

Дзами
Тук ще бъде кратък, защото аз за Дзами съм писал достатъчно.
Дзами, защо не си даде гривните на Ванеса??? Сега те чук в преди обед, че ‘тогава не си го бил почувствал. Не бил назрял момента.’ Ще падна!
Доообрееее. ‘’Повярвахме ти!’’
Според мен ти си даде гривните на Бистра заради общото ви минало и защото знаеше, че нямаш шанс за финалния етап. Но, беше и подведен пак от продукцията, която не ти каза, че социалния вот отпада и при вече само трима играчи и то мъже е най-вероятно да се даде сложно и мъжко трасе.
Дзами, а осъзнаваш ли, че ти предаде лагер 1 и всичко за което се борехте. Осъзнаваш ли го???
Ти за мен си най-големия популист и псевдоморалист този сезон. А разбиранията ти за жените и за тяхната роля в съвременния живот са абсолютен ‘нон сенс’
Няма и да се учудя и наистина да е бил къртица на Ники Николов. Техния последен коз в бутането на златното момиче като победител. За това вече не мога да кажа, защото никога няма да разберем, но действията му през целия сезон са много близо до тази роля... А кой е идеолога на Къртицата България? Пак Ники Николов...

Продукцията,

Въпреки всичко направихте добър и успешен сезон.
Дано само не се окепазите още тази вечер.
И за сезон 2, без никакви връзки, роднини, бивши гаджета и предварителни коалиции. Иначе скорострелно ще залезете преди още да сте засияли истински!

# 1 570
  • София
И не проумявам какво достойно е видял Миро в нея, че още да държи на това си твърдение.
Всичко това което гледаме последните 2 дни като постове в СМ от "бакърените момичета" и техните сълагерници е нищо друго освен PR акция (доста нескопосна при това) да се чисти имидж, защото няма начин да не са се усетили колко са изплискали легена накрая тези двечките. И най-вероятно са им дали да видят какъв им е финалния едит на епизодите и заради това е това активизиране накрая. Еми както вече е казано, зрителите не ядат доматите с колците. Тук поне е горе долу по-цивилизовано, но на други места е просто страшно. Е поне едно е положителното: последанат седмица успяха да настигнат по реакции Игрите, но също така и в процента отрицателни спрямо положителни коментари

# 1 571
Мисля, че Миро се чувства неудобно в момента, ама няма накъде. Докрай ще го играе подкрепящ и благороден. В противен случай трябва да се извини на драгия зрител, че провали формата. Та ще слушаме докрай  песента за  ,, достойната,, Бистра. Не чух нищо за още  ,, по  - достойната,, Мая. Потрес...

# 1 572
Миро каза ли нещо за Мая?

# 1 573
  • София
Фалшив герой ми е, защото той вярва, че е излязъл с геройски имидж и сега го подхранва с фалшива скромност, примесена с признания, как в деня на тръгването му всички знаели без него, че Мая няма да си даде гривната и редакторките плачели на синхрони, па звукарите го хвалели, разбираш ли - любимец и на екипа е бил. Фалшив е защото всъщност стана ясно, че ако е бил в Лагер 1 е щял да играе за Вера, тоест няма много значение, коя ще нарече "най-достойна", важното е било публичния образ да се получи - благородният принц на бял кон. Фалшив е защото твърдеше, че бил забравил да мисли за зрителя - ай да пита Венци зрителя доматите как ги яде.
За Мая не говори много ( не съм стигнала края), намеква, че тя е влияела лошо на Бистра и каза, че хейта към нея е прекален.

# 1 574
Как може Диляна Попова която толкова много харесвам да се излага така в Преди обед и да хвали постъпката на ‘’прозорливия’’ търговец?
Мислех да кажа нещо за това, ама се отплеснах. Беше жалка история Laughing Тя просто не знаеше какво да каже, но отгоре на всичкото и беше смешно и едва се удържаше да не прихне "абе, хора, какви глупости ме питате, не видяхте ли, че всичко се омаза"...

Diavolo, за първи път се подписвам под всяка твоя дума! Благодаря ти за този пост.

Нищо съществено не каза за Мая Миро.
Благодаря за отговора, Illit. Разбирам те, макар че не съм чак толкова крайна по отношение на Миро, ама то е, щото го харесвам повече, отколкото ти го харесваш, което си е съвсем субективно.

Общи условия

Активация на акаунт