🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 530
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 545
Спекулирам за най-голям възможен обрат:
Бистра печели игра, но се отказва от финал и дава гривните си на Жоро Grinning

# 1 546
Аз спекулирам още по-голям обрат.
Жоро и Алекс печелят двете игри, но и двамата вдигат ръка да спасят Бистра, и така вече официално имаме 4-ти човек който ще се жертва за нея.
Кой знае, може да решат да вземат гривните и на двамата и да ги окичат на нейната ръка, и хоп двама финалисти.
С тоя уинър-едит в началното нищо чудно така да стане.

Или както казва кралицата на социалната игра: Не се знае, знае ли се!

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 15:53 от Bronn

# 1 547
Ще имам да чета до Нова година не мога и не мога да ви настигна края 🤣 От Венци:

Сори ако някой го е качил назад съм в четенето

# 1 548
Венци, Венци, не те разбирам. Разваляш ми хубавото впечатление от теб. Явно е под влияние на манипулациите й, едва ли е , защото него лично не го е предала.

# 1 549
Всички да се отказват и да дават парите на Сано и Диляна, ето това е обрат. JoyJoyJoy

# 1 550
  • Варна
Гледам Надкаст с Миро.
Избъзика, че В.Гюров му е звънял и го помолил да влезе и да пази Сашко.

# 1 551
Всички да се отказват и да дават парите на Сано и Диляна, ето това е обрат. JoyJoyJoy

Е, че що на тях...и аз имам нужда от нов пенюар.Satisfied
Тоя го раздрах снощи когИ се ядосах лекинко Joy

Довечера е последното гледане, нали тъй, безгривни? Тоест финала на финала...

# 1 552
  • София
Оо, не знаех, че Надкаста с Миро е пуснат, бягам да гледам Simple Smile

# 1 553
  • Варна
Малко ме дразни, ама ще му простя на Миро. 🤣

# 1 554
  • Враца
Коментарът на Мая за Йочколовки беше почти като разказите на Киро за Биляна.
Много ниска топка.
.........

Е, за нея защо нямаше другарски съд? Да се яви пред всички, па Жорката да пита право куме в очи, допирали ли са "това" до "онова"?
Ми, не е честно така, двойни стандарти! 

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Господи, такава мъка е да гледаш и слушаш Туджаров. Направо боли. Телефончето му на крака да си припомня въпросите, нула дикция, потрес. Кой му е казал, че става за тая работа?

Аз, виждам абсолютно същото.

# 1 555
За първи път пиша в темата. Сега изгледах епизода, който беше много интересен, но никак не ми хареса развоят. Мая тотално се сгромоляса в очите ми.  Бистра е под всякаква критика. Опита се да вмени вина на Венци, който не беше виновен. И накрая глупостта на Дзами.  Дали е режисирано, не знам, но е много странно. Защо като много иска да има жена на финал, не даде гривните си на Ванеса, а отиде да моли Миро да го прави? Уж много харесваше Ванеса като човек, подкрепяше я, а накрая момичето си отиде. Дано Бистра не стигне в тройката. То бива, бива подарена победа, ама чак толкова. И тя се хвали, че била последната жена. За мен последната достойна жена на острова беше Ванеса. Мая и Биста са супер нагли същества. Аз съм била гимнастичка и доскоро ги подкрепях, прощавах им много неща. Но в последната седмица се мина всякаква граница.

# 1 556
  • Враца
Защо, прозорливият търговец, не го наричаме вече неразположеният мъжкар?

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 17:15 от vmarinska

# 1 557
  • София
Миро ни чете, става ясно от Надкаста. Като цяло много много му е важен публичния образ и той си го призна - покрай школо много народ го познава и не може да се излага. Наясно е, че е съсипал играта, с изчакването и подбутването на игрите, но никой не му е попречил и е продължил. Не се е изкефил на формата, защото е индивидуална борба, а той обича отборните битки, та и затова си е направил отбор, личи че обича да е лидер. Много сериозно се е подготвял - при Мишето от ИВ с игри и пъзели, палене на огън и умения за оцеляване. Изгледал е всички епизоди на Надкаст година назад, вкл и техния наръчник за участие в риалити формати. Продължава да твърди, че Бистра била най-достойна.

# 1 558
Миро ни чете, става ясно от Надкаста. Като цяло много много му е важен публичния образ и той си го призна - покрай школо много народ го познава и не може да се излага. Наясно е, че е съсипал играта, с изчакването и подбутването на игрите, но никой не му е попречил и е продължил. Не се е изкефил на формата, защото е индивидуална борба, а той обича отборните битки, та и затова си е направил отбор, личи че обича да е лидер. Много сериозно се е подготвял - при Мишето от ИВ с игри и пъзели, палене на огън и умения за оцеляване. Изгледал е всички епизоди на Надкаст година назад, вкл и техния наръчник за участие в риалити формати. Продължава да твърди, че Мая била най-достойна.
Твърде много... Даде си оценка 9 от 10 за стратегическа игра! Rolling Eyes А на физическа и социална 7 или нещо такова. Неделчо го контрира, ама не... по гръб не пада Миро.
Не знам дали е наясно, че не винаги е прав, но има страхотна харизма и хората няма да спрат да го харесват. Дано не спекулира с това.
Не Мая, а Бистра. Мисля, че леко е заслепен. На това била най-добра, на онова била най-добра, ми ние па да не сме слепи, егати! Верно че от дивана гледаме, не там на място, ама...

# 1 559
Много силно и точно казано:

"А дали ви пука, че практически (но недоказуемо юридически) - нека да е само за 3 седмици (ама незабравими - след Игрите барем) разбихте живота на няколко души, които в Нета и из квартала ще ги кълнат и плюят? То и те вероятно не са знаели къде отиват, ама са си мислели, че не са в гората - а в Борисовата градина, дето само бездомни кучета може да ги постреснат. И това е излишна питанка. На самите потърпевши след 3 седмици ще им се завърне охолният живот (Вж! текст на песен на Милена)"

Чудехме се, че няма правила - или, че се сменят в крачка; че не се обявяват своевременно, а пишещи тук са гледали другите две версии и казваха, ами повечето си е така. Но явно вие - нашата продукция, не сте били твърде готови с тоя алгоритъм на формата. Личи ви от началото до края.
Защото дори във Филипините няма как да опрем пистолет в челото на Мая и да я накараме да играе Simple Smile Ако за толкова епизоди не сте разбрали, в това предаване всеки има избор да играе по начин по който реши.
Добре, но синхроните ви бяха преобладаващо популистки, сценарни и неубедителни (а доста и направо скучни). Чудехме се и дали самите участници разбират овреме какво се иска от тях там. Какво остава за драгите телЕзрители. Просто и вие, екипа, се наиграхте - да не споменавам видеоанонсите, които като че ли ви ги правеха от конкурентно мразещо ви предаване. Ами, вероятно за вас ние сме телетата.

Много неща написахме, от които вие може да вземете по нещо. Дори (не се хваля, благодаря на онези, които го правеха) помолих да болдваме онези изречения, които могат да ви помогнат да разкажете островната приказка на 2-ри сезон по-завлядяващо, ала и по-искрено. Понеже - не сте "другото" предаване, което търпи хейт не от актуалния сезон. (Пък Фермата изгоря, когато я оставихте по инерция и помислихте, че зрителите просто си я обичат и ще търпят схеми, проповеди и изкуствен патос - облечени като патриотизъм в развлекателно-забавна народна носия. Тц!)
Но, най-важното, за което дращехме - когато се натрупаха информации - беше, за допуснатата шуробаджанащина. Тук - и досами финала - виждаме огромната ви грешка. Само тя е достатъчна да ви изяде нашата фенска доброжелателност... Но не било само това - както се оказва.
Ако има втори сезон на хората ще им е ясно че може да правиш като Бистра и Мая и да те бутат и си готов до края.
За да те бутат до финал трябва да влезеш като СМЧ, иначе никакъв шанс. (DiaMia) - Следващия сезон го наречете "Островът на 100-те роднини". (В рекламите за кастинг слоган може да ви бъде: имате и време до пролетта - ако не сте - да ни станете роднини.) Защото
Островът на Стоте Гривни - "За чиста и достойна победа" - отиде на кино, замина си с последния отлив (дори и Венци да вземе някой лев, да не го гръмне бомба). Но вариант със 100 роднини (само до 5-то коляно обаче), 12 съ-трениращи във фитнеси, 24 с общ бръснар/фризьорка, 36 самураи [tfn2k - благодарности], 48 бушони - комплект с техни лични ел.техници, ще изглежда напълно ОК (и ще сме свикнали, какво толкоз).
А можете и наградния фонд да си спестите. Не знаем с колко още от финала на тоя сезон, но tfn2k го предлага прагматично. Присъединявам се:
Поне става ясно, че аааабсолютно никой в това предаване не е за парите - Гоше е за лагера, Саше е за кауза пердута, Бистрето играела от името на жените (ти представяш ли си от името на мъжете да играе..тва да не е ББ), Венцичка и той не бил грам за парите. Ами направо да ги махат от наградния фонд тия пари, щом никой не ги иска...
Много подценявате зрителите, лъжейки се взаимно (с другите 2 топ-продуцентски колектива от общо 4-те в БГ шоуВселената) с рейтингите, понеже директно пари от драгия зрител не идват. Ами, мислете си така...
Скъпоплатеният театър остава абсолютно незабележим за зрителите. Ние си ядем доматите с колците и изобщо да не ви пука. Може да се стриймвате из нета, туби и под/надхрасти - но да видим дали днешните 20-годишни са ви публика или ще заменят след 5 г. онези от нас, които сме си отишли. Ама това далеко. Вие ще сте пенсионери на Малдивите.
А дали ви пука, че практически (но недоказуемо юридически) - нека да е само за 3 седмици (ама незабравими - след Игрите барем) разбихте живота на няколко души, които в Нета и из квартала ще ги кълнат и плюят? То и те вероятно не са знаели къде отиват, ама са си мислели, че не са в гората - а в Борисовата градина, дето само бездомни кучета може да ги постреснат. И това е излишна питанка. На самите потърпевши след 3 седмици ще им се завърне охолният живот (Вж! текст на песен на Милена)

Единственото хубаво нещо тази вечер беше Карлос Насар, който игра и с 2 рекорда взе златото. Там някъде в островна държава, и съвсем реално гордо - за разлика от измисления ви евтин остров на слабите актьори и истинските роднини.
(Използвал съм и цитати от други пишещи. Благодаря. Ако не ви се чете - тук RAngelova го е написала само в 5 реда: https://bg-mam.ma/p/1714494/48987760
Грозно ми е и гнусно и ме е яд, че го гледах това нещо. (the doors) - още по-кратко. И аз - почти тъй. А едно гласче от телевизора ми шепне: ами да не сте гледали, бе.
А аз се усмихвам "на ум" и си казвам: ако всичките тия шоА у нас вървяха по платени канали - щяха да се все с по 1-2 сезона...)

"Искам да бъда призрак, да влизам в хорските души, искам да бъда пара, от която всичко се топи. Припев: Искам, искам, искам и все така заспивам /2"

https://textove.com/milena-oholen-zhivot-tekst

Иска продукцията, иска, НО е забравила че сме 2024 година, а не 2004 когато се появи Сървайвър.
( Ако греша годината моля да бъда извинен)
Просто драгия телезрител се нагледа последните години на всякакви режисирани водевили. И искам нещо истинско. Да види и грешките, но те да са естествени грешки.

Любима песен на Милена между другото.

Общи условия

Активация на акаунт