🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 508
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 305
Вече не следя предаването, но сега видя пост на Мая преди 6часа, че е обект на насилие е това преди днешния епизод. Какво е имала предвид?

# 1 306
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бистра колкото пъти си отвори устата, толкова пъти простотии и глупости излязоха оттам. И не знае кога да спре да дрънка. Направо вече се чудя наистина ли е възможно да има толкова нагъл и безочлив човек? Къде е расла, кой и как я е възпитавал? В тази жена няма никакви ценности, само егоизъм и алчност.
Всички са й длъжни, всички са криви и не са мъже, ако не бутат точно нея. Защото те останалите са отишли да бедстват и гладуват на тоя остров, далеч от семействата си, за да играят за някаква си Бистра. Но и към Миро, който я извлачи на финал, не чувства признателност, защото вече си свърши работата да я спаси.

# 1 307
И аз не схващам защо Мая не я писаха служебно загубила играта?
Най-вероятно не са я убедили да остане за снимките в кръга където да си даде гривната.
Фръцна се и я извозиха бързо. Само един синхрон й записаха.

Ей...Мая и вас, прадукцията, ви извъртя както тя си знае с ония номера които всички знаем как се водят Joy

# 1 308
  • ПАЗАРДЖИК
Едно непопулярно мнение от мен- аз харесах играта на Мая. Тя наистина до край си удържа на първоначалните намерения за подкрепа. Грешка беше, че се отказа на тази игра, за да спаси Бистра, но не е предполагала, че ще променят правилата и ще отстранят загубилия. Мисля, че е вярваше, че така спасява Бистра. Миро предаде Бистра като стана толкова близък с Алекс и го направи най- богат. С което започна и раздора в “семейството” на Лагер 3… и колелото се завъртя- Мая не даде гривната си на Миро, това накара Венци да вземе това решение за таблото…а толкова харесвах Венци! Можеше да отстрани Мая по друг начин- без да я слага на таблото и да предизвика тази цялата драма, но… той е мъж- първичен, гневен, иска да ги заболи- и Бистра и Мая. Не знам за кого съм! Никой не е съвършеният победител! Но ще чакам с малко тъга утрешния финал и с нетърпение следващия сезон! Благодаря, че с обсъждането тук направихте преживяването ми по- цветно, весело и споделено!

# 1 309
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Кои правила е променила продукцията?
Мая напусна само защото НЕ СТАНА нейната, само защото Венци си позволи да ѝ се опълчи и да не я послуша.
Какво общо има това с правилата?
Днес не трябваше да има втори изгонен. Утре се обезсмисля социалният вот - ще е голяма тъпня. Трима от един лагер и Жорето.
 Да бяха изиграли днес само игра за преразпределяне на гривни и утре да си гледаме популистките ходове и " Съдбите на кръстопът".

А Мая да си напуска. Все тая ,тя така или иначе щеше да е последна в играта. И пак нагласени игри щяхме да гледаме, само че вместо Мирцата, Майчето щеше да спасява " щерка си ".😤
Ама то няма втори изгонен!
Мая напусна сама, никой не я е гонил! Дори като ви чета, и Бистра не е изгонена.
Има ЕДИН доброволно напуснал.
Какво общо има продукцията с това?
Смени правилата в движение и вместо играта да е само за гривни, стана елиминационна. Утре вместо социален вот между трима, ще гледаме такъв между двама.
Доколкото разбирам няма да има социален вот - това първо.
И второ - пак казвам - никой не е карал Мая да си тръгва, тя го направи съвсем доброволно само защото накрая се намери някой да ѝ се опълчи и да не се закачи на “кукичката“ ѝ.
Логично е да има някакво разместване.
Да, дописала съм си поста за социалният вот. Още по тъпо, цял формат се изменя в последният момент заради напускането на Мая !? Сериозно ?
Мая както си иска може да си тръгва, формата го позволява, амааа защо продукцията измени всичко заради този неин ход ?

А Влади също си тръгна преди игра.
Тази вечер така или иначе щеше да има игра, на която да отпадне ЕДИН.
Със или без Мая.
Заради нея отпаднаха ДВАМА.
И заради това утре няма да има социален вот, напускането на Мая го обезсмисля.
А, ето и човекът от продукцията го казва същото.
Амиии Браво на неподготвената продукция тогава. Във формат е който е заложено да може да си подариш гривните по всяко време и да напуснеш, да нямаш подготвен план за това е глупаво.
За мен лично финала се обезсмисли, най- интересното нещо на този формат беше съвкупността от социална, физическа и стратегически игра. А утре ще гледаме финалисти спечелили само от игри. Развалиха ми гледането, от миналата седмица го чакам този социален вот. Много се разочаровах.

Мая изглежда превъртя играта, чак формата се измени заради нея.😅
Това болднатото не  е вярно.
За мен, естествено.
Единственият такъв участник е Венци.
И Сашо, и Георги са на финал /дано/ основно заради стратегическата си и социална игра, и после физическата подготовка
Единственият, който няма място на финал, е Бистра.
И която ако имаше социален вот вероятно щеше да го спечели.
Искрено се надявам ТУК продукцията да има пръст и заради това да е махнала този сегмент, защото наистина това подпиране на Бистра идва байгън.
Най-“грозния“ финалист в ТВ формат евър. И най-незаслужил.
Всъщност, тя все още не е финалист, аз съм заложила, че няма да е, дано не съм сбъркала.

# 1 310
Ама, чакайте малко. Какво значение има, че Мая се отказа да играе, че това да попречи да има социален вот? Нали по принцип един тази вечер щеше да отпадне? Някой да ме поправи, ако греша.

Отпаднаха 2-ма - Мая и Дзами наведнъж.

# 1 311
На мен ми хареса развоя на събитията и да си призная въобще не съм очаквала Дзами да се откаже в полза на Бистра. Колко от вас ще го сторят за бившето си гадже, та дори да са се разбрали да си поделят наградата, което лично не вярвам да е така.

# 1 312
Моля оценете епизод 51 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка. Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 1 313
Не само, че толкова зле го изигра Бистра и попиля продукцията с лоша актьорска игра. Ами и косата ѝ бяха изправили и изведнъж сякаш не беше на остров, ами във фризьорски салон.
Жалко наистина! Беше обещаващ този остров и тази нова продукция, но накрая ме загубиха като зрител. 2 сезон няма да гледам с нагласен сценарий точно в най-интересния момент.

# 1 314
  • Варна
На мен ми хареса развоя на събитията и да си призная въобще не съм очаквала Дзами да се откаже в полза на Бистра. Колко от вас ще го сторят за бившето си гадже, та дори да са се разбрали да си поделят наградата, което лично не вярвам да е така.

Не е безплатна подкрепата.

# 1 315
Едно непопулярно мнение от мен- аз харесах играта на Мая. Тя наистина до край си удържа на първоначалните намерения за подкрепа. Грешка беше, че се отказа на тази игра, за да спаси Бистра, но не е предполагала, че ще променят правилата и ще отстранят загубилия. Мисля, че е вярваше, че така спасява Бистра. Миро предаде Бистра като стана толкова близък с Алекс и го направи най- богат. С което започна и раздора в “семейството” на Лагер 3… и колелото се завъртя- Мая не даде гривната си на Миро, това накара Венци да вземе това решение за таблото…а толкова харесвах Венци! Можеше да отстрани Мая по друг начин- без да я слага на таблото и да предизвика тази цялата драма, но… той е мъж- първичен, гневен, иска да ги заболи- и Бистра и Мая. Не знам за кого съм! Никой не е съвършеният победител! Но ще чакам с малко тъга утрешния финал и с нетърпение следващия сезон! Благодаря, че с обсъждането тук направихте преживяването ми по- цветно, весело и споделено!

Сега, не съм изчислявала гривните, но Венци нямаше полезен ход. Ако той не играеше и не сложеше Мая и Бистра, рискуваше някой друг (Жоро или Алекс) да стане по-богат от него. Ако на някой му се смята да каже дали съм права.

# 1 316
Ако има втори сезон на хората ще им е ясно че може да правиш като Бистра и Мая и да те бутат и си готов до края. 
Бистра в началото добре ,ама после ... Не трябва да се слагат всички под общ знаменател ,защото има и благодарни и силни хора.

# 1 317
Ох, ако утре Бистра не е във финалната тройка ще е малък празник.

# 1 318
Аз също не исках Бистра на финала.
Друго се чудя, всички, които се радвате, че Бистра отпада, че Мая я е прецака, не си ли давате сметка, че всъщност не тя, а продукцията го направи! Аз съм много разочарована! Затова спрях да гледам ИВ, тук явно също си правят, каквото си искат - ето за кое има травма Миро.

Според мен, Миро е гневен на продукцията, че не пусна трима на полуфиналната игра, въпреки, че Мая си тръгна. Правилата са си правила и предполагам Мая мислеше, че ще трябва да сложат друг на нейно място, което и трябваше да стане според мен. Така че да, продукцията ги прецака.

Не ми се вярва да е гневен заради това. Той знае как работят риалити форматите на подобни игри.

Освен това, в подобни игри често се случва някой да се откаже и напусне извънредно, но това не значи, че в този епизод няма да има примерно гласуване и отпадане на някой друг както си е по правила. Много пъти съм гледала отпадане на двама в 1 епизод по тази причина.

А защо отказването на Мая да трябва да прецака някой друг, който не е бил избран за играта? Така и на Венци се прецаква изборът.

Избрани са трима, ще има игра и някой ще ЗАГУБИ В ИГРАТА. Както го правеше Миро, но Мая реши да се прави на крива и не го обмисли добре.

Ако Мая беше играла, щеше да падне за Бистра, утре да има социален вот и Бистра да е на финал най-вероятно.

# 1 319
Ако има втори сезон на хората ще им е ясно че може да правиш като Бистра и Мая и да те бутат и си готов до края. 
Бистра в началото добре ,ама после ... Не трябва да се слагат всички под общ знаменател ,защото има и благодарни и силни хора.
За да те бутат до финал трябва да влезеш като СМЧ, иначе никакъв шанс.

Общи условия

Активация на акаунт