🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 529
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Кралицата на социалната игра премахна социалния ВОТ!
Продукциите (3-те единствени у нас, ама най-великите) предаванията си менят, ама нравите - никогиж. Традиционен край за БГ шоО. Изобщо не ме интересува победителят. Нека вземат по нещо. Не всички са били в сценариото - или пък тия тази вечер да? Догодина няма да ми липсвате.
Но Бистра и Мътна (плюс търговеца) ще я запомнят тази продукция. Сигурен съм по повече от една причина.

# 1 246
  • Другата България
Скрит текст:
Кои правила е променила продукцията?
Мая напусна само защото НЕ СТАНА нейната, само защото Венци си позволи да ѝ се опълчи и да не я послуша.
Какво общо има това с правилата?
Днес не трябваше да има втори изгонен. Утре се обезсмисля социалният вот - ще е голяма тъпня. Трима от един лагер и Жорето.
 Да бяха изиграли днес само игра за преразпределяне на гривни и утре да си гледаме популистките ходове и " Съдбите на кръстопът".

А Мая да си напуска. Все тая ,тя така или иначе щеше да е последна в играта. И пак нагласени игри щяхме да гледаме, само че вместо Мирцата, Майчето щеше да спасява " щерка си ".😤
Ама то няма втори изгонен!
Мая напусна сама, никой не я е гонил! Дори като ви чета, и Бистра не е изгонена.
Има ЕДИН доброволно напуснал.
Какво общо има продукцията с това?
Смени правилата в движение и вместо играта да е само за гривни, стана елиминационна. Утре вместо социален вот между трима, ще гледаме такъв между двама.
Доколкото разбирам няма да има социален вот - това първо.
И второ - пак казвам - никой не е карал Мая да си тръгва, тя го направи съвсем доброволно само защото накрая се намери някой да ѝ се опълчи и да не се закачи на “кукичката“ ѝ.
Логично е да има някакво разместване.

# 1 247
Аз не мога да повярвам какво безобразие се излъчи в ефира тази вечер. Сред многото безумни предавания, тея хора прокопаха дъното и заслужават приз. Даже не знам, откъде да започна.

След като Винченцо направи правилен за себе си избор, тройката, които вчера правеха уговорки зад гърба му, му скочиха. Правиха физиономии и сякаш всички са длъжни да играят за тях. Върха беше наглостта на Мая, която каза как нямало да играе, ако я сложат на табло. Венци е по-добър човек от мен, защото аз бих им вдигнал грандиозен скандал за наглото и безпардонно поведение. И когато след много мъка, драма и сеир, най-после се взе решението, мазалото тепърва започваше. Това на Ф6 някой да откаже да играе и просто да си тръгне е абсолютно безумие и описва целия формат, в който всеки си прави каквото си иска. Абсолютна гавра с всички играчи, които дадоха толкова много и искаха да стигнат до този етап. Мая реши, че тя е над правилата и просто заряза всичко, даже и уж близката си Бистра, просто да се оправя. Ако това беше нормална продукция, тя щеше да получи нулев или ултра негативен едит, защото това обезсмисли цялата концепция на екипа. Вместо това, за награда за това което сътвори, даже и дадоха много ефирно време да се обяснява, като някакви хора казваха какъв герой била. Вие нормални ли сте?

След това Дамян и Бистра отидоха на елиминация. И вместо Мая да е бушон и да си тръгне, заради собственото си его и наглост, тя изкара "дъщеря си", вместо да играе лесна игра, да се изправи срещу силен противник за оцеляване. Естествено, биха си я като тупан, но това едва ли е изненада.

След това, по стъпките на "мама", Бистра отиде  уж случайно да говори с Дзами, как лошите са я прецакали и само той и бил лоялен. Да си му сподели, ей така, каква кауза имала и какво боркиня за женски права е.

Естествено, на кръга, когато двата бушона не стигнаха, супер Дамян стана третия страдалец, който игра за великата кауза и Бистра пак оцеля. Нищо, че щеше да отпадне заради "майка си". Нищо и че за пореден път показва, че няма място на финал. Какво там са някакви заслуги. Важното е чест и достойнство да има. Отделно, самата Бистра, която се пъчи какъв достоен спортист е, няма скрупули за н-ти път да я дундуркат и бутат изкуствено.

Аз предлагам, ако стане издънка утре и не успее да вземе игра, още някой да се откаже и правдата да тържествува. Накрая да дръпнат едно хоро и да приключва тази мъка. Ако съм по-сериозен, дано Жоро вземе игра, пък "децата" да се спасяват.

# 1 248
Скрит текст:
Мая напусна само защото НЕ СТАНА нейната, само защото Венци си позволи да ѝ се опълчи и да не я послуша.
Днес не трябваше да има втори изгонен. Утре се обезсмисля социалният вот - ще е голяма тъпня. Трима от един лагер и Жорето.
 Да бяха изиграли днес само игра за преразпределяне на гривни и утре да си гледаме популистките ходове и " Съдбите на кръстопът".

А Мая да си напуска. Все тая ,тя така или иначе щеше да е последна в играта. И пак нагласени игри щяхме да гледаме, само че вместо Мирцата, Майчето щеше да спасява " щерка си ".😤
Мая напусна сама, никой не я е гонил! Дори като ви чета, и Бистра не е изгонена.
Смени правилата в движение и вместо играта да е само за гривни, стана елиминационна. Утре вместо социален вот между трима, ще гледаме такъв между двама.

Дишайте спокойно. Ако беше станало това, което предлагате, трябваше да гледате безмислена игра между Дзами и Бистра за едната гривна на Мая. А така днес имаше игра с елиминация и утре ще има две игри, от които победителите ще се класират за финал. По-чисто от това как да стане?

# 1 249
Кралицата на социалната игра премахна социалния ВОТ!

Това стана.

Сега ще има гавра с храна ( дуриана е супер вкусен междудругото) за една пържола ....да забравят там всякакви уговорки за социален вот.

Брех таз Мая как наигра всички!!
Наиграла, защото уговорка с Дзами е от преди предаването! То така и аз мога. Тая Бистра кой ли не я носи на гърба си!

# 1 250
Бистра каза при разговора че давала пример на жените ,играела и заради тях , баща й винаги я е подкрепял и той и давал пример. Хубаво ,ама тя на тоя остров какъв пример даде с играта си и поведението и отношението си ?!

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:33 от femmi2

# 1 251
  • Варна
Аз гледам доста назад и забелязах как й се приака на Мая като се видя на таблото. Едва се въздържа да не се разплаче. Свикнала е милата, като тропне с краче,  всички да застанат мирно. Ама не би 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 252
Дори тук бутат Бистра Joy

# 1 253
Аз тъкмо реших,че Венци се е освестил, а той ще й помага на тая с яденето...
Що не вземат утре да ни спестят 2-3 часа мъки ,пък и  докато сума народ не сме си счупили телевизорите направо още сега да й дават парите и да се свършва

# 1 254
Че то като ще е така защо изобщо трябва да има игри щом идеята е жена да спечели? Иронично казано, разбира се. Хич да не играят и да класират Бистра за финала и така да се направят сандъците, че тя да спечели най-много. JoyJoyJoy

# 1 255
Ах,леле,добутаха Бистра до финал.Евала,голям зор беше,сама нямаше да успее.

# 1 256
Скрит текст:

Доколкото разбирам няма да има социален вот - това първо.
И второ - пак казвам - никой не е карал Мая да си тръгва, тя го направи съвсем доброволно само защото накрая се намери някой да ѝ се опълчи и да не се закачи на “кукичката“ ѝ.
Логично е да има някакво разместване.
Да, дописала съм си поста за социалният вот. Още по тъпо, цял формат се изменя в последният момент заради напускането на Мая !? Сериозно ?
Мая както си иска може да си тръгва, формата го позволява, амааа защо продукцията измени всичко заради този неин ход ?

А Влади също си тръгна преди игра.

# 1 257
Дурианът го накараха да го изядат със семките ---огромни костилки...луда работа

# 1 258
Такъв резил и в Игри на волята не съм виждала ! Тая Бистра да не е богопомазана нещо, че всичко живо се принася в жертва за нея ?! И трябва да повярвам, че Дамян, свръх себичния егоист, се отказа от всичко заради кравешкия поглед  и глупостите на Бистра ??? Резил.

# 1 259
Миро, брат, ако организираш курс за справяне с последиците от участието и гледането на този цирк, моля ти се да ме запишеш!

Общи условия

Активация на акаунт