🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 520
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 230
Този е тотално луд или глупав. Да си дадеш гривните на финал за човек  ,който не ги заслужава изобщо.  Бистра я бутат всички ,егати и късмета. А ,тя какви ги наговори и за Миро. За Мая думи нямам далече от такива хора! Не бих общувала в реала с такива и ги надушвам.  

Харесва ми предаването едно от малкото ,които гледам и ми беше интересно.  

Аййй ,дадоха им накрая истинска храна и им потекоха лигите.

# 1 231
Интересно, явно все пак социален вот няма да има…

# 1 232
Кралицата на социалната игра премахна социалния ВОТ!

Това стана.

Сега ще има гавра с храна ( дуриана е супер вкусен междудругото) за една пържола ....да забравят там всякакви уговорки за социален вот.

Брех таз Мая как наигра всички!!

# 1 233
Лично аз като жена предпочитам да няма жена на финала, вместо да има жена там, стигнала до него по този начин!

# 1 234
Бистрето затова си нагъваше кокосче дремейки половин сезон, чела си е сценария момичето. 300 000 лева за наши хора е положението.

# 1 235
  • Другата България
Кои правила е променила продукцията?
Мая напусна само защото НЕ СТАНА нейната, само защото Венци си позволи да ѝ се опълчи и да не я послуша.
Какво общо има това с правилата?
Днес не трябваше да има втори изгонен. Утре се обезсмисля социалният вот - ще е голяма тъпня. Трима от един лагер и Жорето.
 Да бяха изиграли днес само игра за преразпределяне на гривни и утре да си гледаме популистките ходове и " Съдбите на кръстопът".

А Мая да си напуска. Все тая ,тя така или иначе щеше да е последна в играта. И пак нагласени игри щяхме да гледаме, само че вместо Мирцата, Майчето щеше да спасява " щерка си ".😤
Ама то няма втори изгонен!
Мая напусна сама, никой не я е гонил! Дори като ви чета, и Бистра не е изгонена.
Има ЕДИН доброволно напуснал.
Какво общо има продукцията с това?

# 1 236
Мая с тази нейна постъпка, вместо да помогне пожертва детето си, само и само да е на нейното.
Не ми харесва това даване на гривни, и то рочно на финала, дори и да искам Бистра да е на финал, тя трябваше да си играе играта. Но може би част от нейната игра е да вдъхновява хората с нейната мисия и те да поискат да се жертват за нея.

Най - искам Жоро на финал ✨

# 1 237
Ембионите се наричат БАЛУТ.
 В Азия се яде масово защото е мощен Афродизиак 😁 Очаква ги брутално нажелезване. Май от продукцията са решили да правят четворка на изпроводяк 🤣🤣🤣

# 1 238
И аз само чета, но не издържам. Ако съм на мястото на Бистра би ме било срам от близките ми. Тя спортистка ли е била? Така ли се печели? Та не й ли горчи докопването до челните места? Чувства ли се достойна да е там? То реално без Мая нямаше да стигне и до средата на сезона. Много е зле отвсякъде. Ни за игри става, на за социална игра.

# 1 239
Утре две игри и няма да има гласуване.

# 1 240
Скрит текст:
Мая напусна само защото НЕ СТАНА нейната, само защото Венци си позволи да ѝ се опълчи и да не я послуша.
Днес не трябваше да има втори изгонен. Утре се обезсмисля социалният вот - ще е голяма тъпня. Трима от един лагер и Жорето.
 Да бяха изиграли днес само игра за преразпределяне на гривни и утре да си гледаме популистките ходове и " Съдбите на кръстопът".

А Мая да си напуска. Все тая ,тя така или иначе щеше да е последна в играта. И пак нагласени игри щяхме да гледаме, само че вместо Мирцата, Майчето щеше да спасява " щерка си ".😤
Ама то няма втори изгонен!
Мая напусна сама, никой не я е гонил! Дори като ви чета, и Бистра не е изгонена.
Има ЕДИН доброволно напуснал.
Какво общо има продукцията с това?
Смени правилата в движение и вместо играта да е само за гривни, стана елиминационна. Утре вместо социален вот между трима, ще гледаме такъв между двама.

Ах току що прочетох ,че дори е отпаднал. Целият формат промениха заради едно напускане на играч. Честно ?

# 1 241
Ся в на Бистрето чинийката може да се падне "по случайност" нещо вкусничко...
Егати малоумната игра!!!

Егати малоумнищината! Ядене на боклуци за игра на финал?????

# 1 242

Мая не игра по правилата, опита се да се направи на хитра, отказа да играе и не си даде гривната накрая на кръга както си е редът. Така че не виждам проблем да има игра за елиминация.

И също така очаквах да махнат социалния вот, защото наистина се обезсмисля.

# 1 243
чия е тази идея Уфо? с храната?

# 1 244
Аз пак се обръщам към Миро.
Миро, сега, като гледаш и най-вече слушаш - един въпрос имам - струваше ли си?
Изхабеният ти потенциал, заради една жена, която на финала загърби цялата ти “саможертва“ и е признателна на бившия си само защото популистки я “спаси“ /очаквайки % от евентуалната печалба/?
Ясно е, че игра и за Алекс, но спасението на Бистра и мястото и на финала е благодарение само и единствено на теб.
Та отново - струваше ли си?
И мен основно за Миро ме е яд. Толкова комплексен и добър играч отпадна по най -глупавият и безсмислен начин заради две безочливи лигли Rage

Общи условия

Активация на акаунт