🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 595
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 215
Някой наясно ли е какъв пример дава Дзами с постъпката си?

# 1 216
Мъжка постъпка било" - да те избутат до финала, че и да наглееш..

# 1 217
Само ви чета от месеци, но днес не мога да се сдържа да не пиша. Ако въпреки всичкото бутане на Бистра от продукцията и половината остров ,тя все пак вземе че не спечели, това ще е най-некадърният финалист във всички формати евър Rage
Толкова не ме е било яд никога досега ,а съм изгледала де що реалити формати са давали Rage

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:43 от Leona_

# 1 218
Голяма простотия...
И тази, Бистра, хич не изглеждаше изненадана... Каква чест, какво достойнство? Един я пази, друг я спасява, трети - гривни й дарява...

# 1 219
  • България
Муахаха! Сега няма кой да бута Бистра.

# 1 220
Бистрето вика това било мъжка постъпка  Joy Всички са там да бутат нея, ама иначе е последната, силната, с достойната игра! А бе момиче...

# 1 221
Кои правила е променила продукцията?
Мая напусна само защото НЕ СТАНА нейната, само защото Венци си позволи да ѝ се опълчи и да не я послуша.
Какво общо има това с правилата?
Днес не трябваше да има втори изгонен. Утре се обезсмисля социалният вот - ще е голяма тъпня. Трима от един лагер и Жорето.
 Да бяха изиграли днес само игра за преразпределяне на гривни и утре да си гледаме популистките ходове и " Съдбите на кръстопът".

А Мая да си напуска. Все тая ,тя така или иначе щеше да е последна в играта. И пак нагласени игри щяхме да гледаме, само че вместо Мирцата, Майчето щеше да спасява " щерка си ".😤

# 1 222
  • България
Тримата хубавци са заслабнали, но Бистрето от толкова въглехидрати като брашно и ориз надебеля.

# 1 223
Грам чест, грам достойнство няма!
Хората с които е играла извън шоуто, сигурно тънат в срам заради нея!

Противна личност! Тази усмивка. Такава антиреклама не съм виждала до сега.

# 1 224
Нещо и аз се замислям дали да гледам втори сезон.

# 1 225
Едва ли всички отпаднали Нумеролози ще са щастливи от начина по който последния им играч сдаде фронта .
Направо си представям физиономията на Рената и ме напушва смях.

# 1 226
На мен ми харесва, че няма никакви правила в играта. Вече стана ясно, че в други предавания са се договаряли участници за наградите.Който иска да си мери мускулите да ходи в игрите. Не може всички игри да ни показват само сила, без умствен капацитет.

Няма лошо да се отказват в някакъв момент, защото никой от нас не е на тяхно място...емоции,лишения, изперквания, чест доблест и всякакви неща.

# 1 227
  • Другата България
Аз пак се обръщам към Миро.
Миро, сега, като гледаш и най-вече слушаш - един въпрос имам - струваше ли си?
Изхабеният ти потенциал, заради една жена, която на финала загърби цялата ти “саможертва“ и е признателна на бившия си само защото популистки я “спаси“ /очаквайки % от евентуалната печалба/?
Ясно е, че игра и за Алекс, но спасението на Бистра и мястото и на финала е благодарение само и единствено на теб.
Та отново - струваше ли си?

# 1 228
Явно няма бг риалити без сватба. Скука. Можеха да им спестят ембиона.

# 1 229
  • Мюнхен
Значи само Дзами повярвал в нея. Само на него имала доверие и на мама. Ако не беше Миро отдавна да си е отишла. Отвратена съм от тази неблагодарница. По-неприятна ми е дори и от Мая.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 23:09 от АДРИЛЕО

Общи условия

Активация на акаунт