🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 598
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 200
Тъпо. Много тъпо

# 1 201
Е, Дзами си е популист до мозъка на костите. Наистина ли има изненадани?

# 1 202
Това трябва да бъде забранено. Джеф Пробст от Сървайвър примерно буквално би сринал със земята всеки, който се откаже от шоуто. Това е отказване. Ужасно слаба игра... Игра за градене на имидж и всичко останало, което АЗ НЕ ИСКАМ да гледам в една стратегическа игра.

Съжалявам, но кастът е ужасен. Не може да вкарваш подобни хора. Трябва вътре да има хора, които единствено са готови да се надиграят, прецакат и биха направили всичко възможно, за да продължават напред.

# 1 203
Да залагаме ли за %? Аз съм за 50/50.

# 1 204
Егати смешниците, честно. Нищо че съм си губила времето и давала емоциите си, не ми е криво, а смешно! Това е убийството на втори сезон, ако направят такъв. Изплюха се връз зрителите, ама то... като знаем кой го прави и това предаване... нищо невероятно не се е случило.

Сано, хубав човек си... в какво си се забъркал?!...

# 1 205
Ще му даде пак след предаването.

# 1 206
не, не. Дзами с тая патетика направо ми причинява кървене от ушите. Егати лицемерието и тъпотията.

# 1 207
Съгласна съм, Olimpic, но зрителите в България не са готови за това. Уви.

# 1 208
И накрая Бистра остава четвърта и не стига до сандъците с парите Joy

# 1 209
  • България
Такива дарявания на гривни трябва да са забранени в топ 10.

# 1 210
Сега няма кой да гласува за Георги. Disappointed

Той ще ги бие и Алекс ще го издуха на социалната игра

# 1 211
Кой каквото и да ти говори..знай че става дума за..пари.

И тук така...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 212
  • София
Кой ще гласува за Лицата - не знам; но знам,че разните СМ към г-жа Мая в хейта ще присъединят и г-жа Бистра. Двечките завинаги.
Благодарение на фермерската Продукция! Българска работа завинаги!

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:03 от EmBrother

# 1 213
За три часа на тоя остров скълъпиха нов стори-лайн .....Дзами и Бистра първи дружки, тя била играла с него, той не я бил предал ....Брех, ще кажеш, че Мая с редакторите седна и го измислиха - социалната игра продължава. Уау!

Кралицата на социалната игра ПРЕМАХНА СОЦИАЛНИЯ ВОТ!!!! БРАВО на ПРОДУКЦИЯТА! Евала!

# 1 214
  • Стара Загора
Еее, не !
 Бистра изобщо не спомена Миро - само Мая и Дзами били повярвали в нея. Възмутена съм !!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт