🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 520
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
А продукцията защо допусна участник да си прави, каквото иска - а то е, да не иска да играе?
Ами нямат полезен ход, не могат да я влачат по терена насила.
А да я заплашват с глоби и да гледаме как се влачи, няма да е по-красиво.

Единственият им полезен ход е това, което са направили. Хем да има какво да гледаме, хем да ѝ натрият носа, щом ги прецаква.

Иначе каква е алтернативата? Дзами и Бистра да играят за 1 гривна? Ми това няма смисъл, няма мотивация за победа.

И щом Мая ги прецака с бройката за вота, значи само с игри ще се решава. Не е нечестно според мен. Цял сезон куп хора хленчат, че трябвало само игрите да са важни. Ето, важни са.

# 1 291
  • Стара Загора
Гади ми се от епизода и предстоящия финал.
Явно Миро е прав, реалитата не са това, което е било.
Отвратителен финал.Аман от стъкмистики.
  +100
 И съм убедена, че Дзами си е осребрил идеята да спаси Бистра. Ако той се е сетил и предложил на продукцията - признавам го за гениален търговец.

# 1 292
Ако за толкова епизоди не сте разбрали, в това предаване всеки има избор да играе по начин по който реши.
Много интересна концепция за предаване Joy Пък участниците казаха, че не сте им давали по кемповете на гости да си ходят...

Първо, от чутото от доста от участниците оставам с впечатление, че част от тях имат амнезия. Второ, ходенето по лагери е свързано с технически ресурс и не само. Представете си как в Лагер 3 си правят стратегия кой да сложат на табло и в този момент се появява Жоро за да иска захар или Гогов за да разгърне социалната си игра. Ама разбира се, че ще се вярва на загубили играта участници, доста достоверно е Simple Smile

# 1 293
  • Другата България
Дзами накара Мая да се закълне в децата си, че утре ще гласуват за него двете с Бистра.
Ако се стигне до социален вот.
Аз съм склонна да си мисля, че познавайки Бистра, след напускането на Мая на Дзами му е станало ясно, че на същата социална игра няма кой да гласува за него. И ако наистина се е спазарил с Бистра /евентуално/ за някакви кинти /пак ако евентуално е на финал/, на цената на въпросния популистки ход, то това е едно от най-добрите му решения във формата.
Разбира се, това са хипотези. Но не ги изключвам.
Никой не може да ме накара да повярвам, че Дзами го направи това нещо само заради безкрайно многото глупости, които изговори.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:43 от Merri_An

# 1 294
Сигурно Бистра отпада и си дава гривните на Георги

# 1 295
  • Варна
Дишайте спокойно. Ако беше станало това, което предлагате, трябваше да гледате безмислена игра между Дзами и Бистра за едната гривна на Мая. А така днес имаше игра с елиминация и утре ще има две игри, от които победителите ще се класират за финал. По-чисто от това как да стане?
Аз поне тук се съгласявам, че това беше по-добрият вариант за промяна предвид обстоятелствата. Hands Thumbsup
Обаче се получава прецедент: от 4-ма трима продължават, а четвъртият какво прави с гривните си? Как се разпределят тези гривни: при всички случаи малко нечестно се получава
Отпадналият решава на кой от финалистите да ги даде(гривните).
И аз мисля, че така е по-добре, защото ако беше с вот със сигурност Бистра щеше да додрапа и Алекс и Венци щяха да я подкрепят, а Жорката така изобщо няма шанс.
Продължавам да се чудя как стават близки Жоро и Бистра,толкова хора се жертваха за нея,а тя отвън само с Мая и Жоро(който не я жали в играта)е близка.С Дзами пък,който и подари живот изобщо не съм засичала снимки, но ние си я знаем каква неблагодарница е.

А откъде знаем, че са близки? Това, че постват снимки в нета нищичко не означава.

# 1 296
Гади ми се от епизода и предстоящия финал.
Явно Миро е прав, реалитата не са това, което е било.
Отвратителен финал.Аман от стъкмистики.
  +100
 И съм убедена, че Дзами си е осребрил идеята да спаси Бистра. Ако той се е сетил и предложил на продукцията - признавам го за гениален търговец.

Залагам си скъпия пенюар, че е така!!! Joy
Грам съмнение нямам...

# 1 297
Ама, чакайте малко. Какво значение има, че Мая се отказа да играе, че това да попречи да има социален вот? Нали по принцип един тази вечер щеше да отпадне? Някой да ме поправи, ако греша.

# 1 298
Скрит текст:
Скрит текст:
Кои правила е променила продукцията?
Мая напусна само защото НЕ СТАНА нейната, само защото Венци си позволи да ѝ се опълчи и да не я послуша.
Какво общо има това с правилата?
Днес не трябваше да има втори изгонен. Утре се обезсмисля социалният вот - ще е голяма тъпня. Трима от един лагер и Жорето.
 Да бяха изиграли днес само игра за преразпределяне на гривни и утре да си гледаме популистките ходове и " Съдбите на кръстопът".

А Мая да си напуска. Все тая ,тя така или иначе щеше да е последна в играта. И пак нагласени игри щяхме да гледаме, само че вместо Мирцата, Майчето щеше да спасява " щерка си ".😤
Ама то няма втори изгонен!
Мая напусна сама, никой не я е гонил! Дори като ви чета, и Бистра не е изгонена.
Има ЕДИН доброволно напуснал.
Какво общо има продукцията с това?
Смени правилата в движение и вместо играта да е само за гривни, стана елиминационна. Утре вместо социален вот между трима, ще гледаме такъв между двама.
Доколкото разбирам няма да има социален вот - това първо.
И второ - пак казвам - никой не е карал Мая да си тръгва, тя го направи съвсем доброволно само защото накрая се намери някой да ѝ се опълчи и да не се закачи на “кукичката“ ѝ.
Логично е да има някакво разместване.
Да, дописала съм си поста за социалният вот. Още по тъпо, цял формат се изменя в последният момент заради напускането на Мая !? Сериозно ?
Мая както си иска може да си тръгва, формата го позволява, амааа защо продукцията измени всичко заради този неин ход ?

А Влади също си тръгна преди игра.
Тази вечер така или иначе щеше да има игра, на която да отпадне ЕДИН.
Със или без Мая.
Заради нея отпаднаха ДВАМА.
И заради това утре няма да има социален вот, напускането на Мая го обезсмисля.
А, ето и човекът от продукцията го казва същото.
Амиии Браво на неподготвената продукция тогава. Във формат е който е заложено да може да си подариш гривните по всяко време и да напуснеш, да нямаш подготвен план за това е глупаво.
За мен лично финала се обезсмисли, най- интересното нещо на този формат беше съвкупността от социална, физическа и стратегически игра. А утре ще гледаме финалисти спечелили само от игри. Развалиха ми гледането, от миналата седмица го чакам този социален вот. Много се разочаровах.

Мая изглежда превъртя играта, чак формата се измени заради нея.😅

# 1 299
Харесвах Бистра и Мая, но някак опорочиха идеята да има жена на финал - оказва се че жена на финал не може да стигне без  мъж да я бута и да се жертва за нея. Стана ми тъжно честно казано. С играта, която показа Бистра трябваше отдавна да си е в къщи...

# 1 300
Аз също не исках Бистра на финала.
Друго се чудя, всички, които се радвате, че Бистра отпада, че Мая я е прецака, не си ли давате сметка, че всъщност не тя, а продукцията го направи! Аз съм много разочарована! Затова спрях да гледам ИВ, тук явно също си правят, каквото си искат - ето за кое има травма Миро.

Според мен, Миро е гневен на продукцията, че не пусна трима на полуфиналната игра, въпреки, че Мая си тръгна. Правилата са си правила и предполагам Мая мислеше, че ще трябва да сложат друг на нейно място, което и трябваше да стане според мен. Така че да, продукцията ги прецака.

# 1 301
Няма да мога да заспя да мисля Дзами за какви пари се спазари да остави Бистра, при все, че сам е повтарял многократно, че е алчен.
Ами сума, която го устройва. Верно ни имат за плюшени мечета! Laughing

От там присъстващите, ако Венци ги беше изговорил тия глупости, които ги каза Джами, можеше и да се върже някой. Макар че пак щеше да остане съмнението, защото пък Венци не е глупак. Ама точно Джами да изберете за тоя водевил... ми не сте находчиви, дарагая Продукция...

# 1 302
Островът на Стоте Гривни - "За чиста и достойна победа" !!

Продукцията се изложи с побутванки и тъпи сценарий, жалко ....сякаш имат капацитет за повече, но не знам - не мога да кажа.

Ходът на Дзами нямаше никаква логика, никакъв сторилайн - нищо! Поне да бяха казали, че са гаджета.

Мая е с явни преференции и заради нея се сменят правила и всичко, играч е принуден да си даде гривни - само за да стане на нейната - ТЯ да не е продуцента на това шоу? Това ли е причината дето Алекс не можел да я казва....

Шуробаджанащината им изяде главите на продукцията - много жалко ...беше толкова интересно, толкова обещаващо да има нещо различно...

# 1 303
  • Варна, България
Няма да мога да заспя да мисля Дзами за какви пари се спазари да остави Бистра, при все, че сам е повтарял многократно, че е алчен.
Ами сума, която го устройва. Верно ни имат за плюшени мечета! Laughing
Толкова изкуствено го изиграха и Бистра, и Дзами... Всичко е нагласено! Тя нито багажа си стегна!
А пък той каза, че има да взема важно решение... Смяяяяях! Съвсем ни вземат за канарчета!!!

# 1 304
Е сега остава утре и Жоро да се жертва за Бистра ! Не мога да повярвам колко е нагла и безочлива и  начинът по който се хили ме побърква. 100 човека я бутат 3 месеца, тръгнала да ми търси сметка от Венци ! Да не говорим как безобразно лъже, не познавала Дзами, не били близки, чак каза, че не била спала с него. Ужас !!!
Ее, тя нямаше предвид за преди предаването, за там се знае, искаше да каже , че не е спала в един камп с него, пък с Венци да, и той я предаде. Опита се да накара Венци пак да се чувства виновен, нооо, тая е хем по-грозновата , хим по-груповата от опитната си "майка", та не и те получи баш.

Общи условия

Активация на акаунт