🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 538
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 275
Ясно е, че Бистра няма да отвори кутиите, защото е най-слаба от тримата.
Нищо не е ясно!

# 1 276
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Кои правила е променила продукцията?
Мая напусна само защото НЕ СТАНА нейната, само защото Венци си позволи да ѝ се опълчи и да не я послуша.
Какво общо има това с правилата?
Днес не трябваше да има втори изгонен. Утре се обезсмисля социалният вот - ще е голяма тъпня. Трима от един лагер и Жорето.
 Да бяха изиграли днес само игра за преразпределяне на гривни и утре да си гледаме популистките ходове и " Съдбите на кръстопът".

А Мая да си напуска. Все тая ,тя така или иначе щеше да е последна в играта. И пак нагласени игри щяхме да гледаме, само че вместо Мирцата, Майчето щеше да спасява " щерка си ".😤
Ама то няма втори изгонен!
Мая напусна сама, никой не я е гонил! Дори като ви чета, и Бистра не е изгонена.
Има ЕДИН доброволно напуснал.
Какво общо има продукцията с това?
Смени правилата в движение и вместо играта да е само за гривни, стана елиминационна. Утре вместо социален вот между трима, ще гледаме такъв между двама.
Доколкото разбирам няма да има социален вот - това първо.
И второ - пак казвам - никой не е карал Мая да си тръгва, тя го направи съвсем доброволно само защото накрая се намери някой да ѝ се опълчи и да не се закачи на “кукичката“ ѝ.
Логично е да има някакво разместване.
Да, дописала съм си поста за социалният вот. Още по тъпо, цял формат се изменя в последният момент заради напускането на Мая !? Сериозно ?
Мая както си иска може да си тръгва, формата го позволява, амааа защо продукцията измени всичко заради този неин ход ?

А Влади също си тръгна преди игра.
Тази вечер така или иначе щеше да има игра, на която да отпадне ЕДИН.
Със или без Мая.
Заради нея отпаднаха ДВАМА.
И заради това утре няма да има социален вот, напускането на Мая го обезсмисля.
А, ето и човекът от продукцията го казва същото.

# 1 277
  • София
Ясно е, че Бистра няма да отвори кутиите, защото е най-слаба от тримата.
Нищо не е ясно!

Повечето ясно е. Тя е слаба на фона на момчетата. Ако искаха да я пробутат, още днес щяха да й дадат играта.

# 1 278
Бистра защо продължаваш да искяш някой да се жертва за теб, очаквала от Венци като глава на севейттвота, какво искяш от хората, нагла жена…. Аман не мога да я търпя

Не стига че я спасиха и продължава да мрънка и изисква от хората.  С какво й длъжен Венци или някой друг ? Венци постъпи правилно и каза на тия двете истината в очите. 
Мая се фръцна и не пожелае да играе. Ами прав ти път не те кара на сила никой.  Умее да омайва факт и магия сякаш им прави или на мъжете са им слаби ангелите.

# 1 279
А продукцията защо допусна участник да си прави, каквото иска - а то е, да не иска да играе?

Защото дори във Филипините няма как да опрем пистолет в челото на Мая и да я накараме да играе Simple Smile Ако за толкова епизоди не сте разбрали, в това предаване всеки има избор да играе по начин по който реши.

# 1 280
Всъщност показаха на показ едни от лошите качества на жените. Не добрите..а от лошите.
Пример има да...но с отрицателен знак - как НЕ трябва да се държи една жена!!

# 1 281
Е сега остава утре и Жоро да се жертва за Бистра ! Не мога да повярвам колко е нагла и безочлива и  начинът по който се хили ме побърква. 100 човека я бутат 3 месеца, тръгнала да ми търси сметка от Венци ! Да не говорим как безобразно лъже, не познавала Дзами, не били близки, чак каза, че не била спала с него. Ужас !!!

# 1 282
Власите се давеха накрая на Дунава!

# 1 283
Майчето прецака ЦЕЛИЯ финал!

Не стига, че днес беше само една игра ами и няма да разберем как щеше да е гласуването за третия финалист.

Тя с ината си обърна цялата игра… И Дзами влезе в мрежите на жените и взе че се отказа. Не вярвах, че той ще го направи. Пък и не разбрах на Бистра каква ѝ е мисията.

От една добре играеща жена я превърнаха в инвалид, който трябваше за бъде бутан до финал от майката орлица и покрай нея, който се хване.

Истината е, че съсипаха Бистра, а тя си имаше качества да стигне и сама до там…

# 1 284
Ако за толкова епизоди не сте разбрали, в това предаване всеки има избор да играе по начин по който реши.
Много интересна концепция за предаване Joy Пък участниците казаха, че не сте им давали по кемповете на гости да си ходят...

# 1 285
Няма да мога да заспя да мисля Дзами за какви пари се спазари да остави Бистра, при все, че сам е повтарял многократно, че е алчен.

# 1 286
ПРОДУКЦИЯТА не удариха дъното, ми направо го подминахте!!!!

Такъв провал, в шоу, което започнахме да гледаме с такъв интерес!

Сринахте всичко! Нямам думи! С тези недоизмислени, малоумни правила и избор на играчи, оставихте на финал хора, които не заслужават и троха от тоя хляб/финал!
Пляскате им, и ги оставяте да се обясняват как се прави честна игра, как се бият до финал! Как успяват! Колко са достойни!

Наистина задмината всички шоута, които съм гледала до сега с простотията си!

# 1 287
Бистра ще я запомня с това как Миро й буташе задницата щото тя нямаше вътък сама  да се набере.
Толкоз за спортните й качества!
JoyJoy

# 1 288
Дишайте спокойно. Ако беше станало това, което предлагате, трябваше да гледате безмислена игра между Дзами и Бистра за едната гривна на Мая. А така днес имаше игра с елиминация и утре ще има две игри, от които победителите ще се класират за финал. По-чисто от това как да стане?
Аз поне тук се съгласявам, че това беше по-добрият вариант за промяна предвид обстоятелствата. Hands Thumbsup
Обаче се получава прецедент: от 4-ма трима продължават, а четвъртият какво прави с гривните си? Как се разпределят тези гривни: при всички случаи малко нечестно се получава
Отпадналият решава на кой от финалистите да ги даде(гривните).
И аз мисля, че така е по-добре, защото ако беше с вот със сигурност Бистра щеше да додрапа и Алекс и Венци щяха да я подкрепят, а Жорката така изобщо няма шанс.
Продължавам да се чудя как стават близки Жоро и Бистра,толкова хора се жертваха за нея,а тя отвън само с Мая и Жоро(който не я жали в играта)е близка.С Дзами пък,който и подари живот изобщо не съм засичала снимки, но ние си я знаем каква неблагодарница е.

# 1 289
Е, защо да се мести, островът е лично на Бистра, завещан от мама Мая...Тия навлеци кога дойдоха, та да се правят на господари?Пък и всичко в лагера Бистра е направила сам сама с двете си ръчички...

Общи условия

Активация на акаунт