🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 682
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Варна
Ако е имало нещо нередно, едва ли щеше да остане скрито-покрито. Нека не търсим сега под вола теле щот готованката не е на финал.

Цвиля от кеф 🤣🤣

# 1 801
  • София
Защо Жоро като преписа първият път излезе от трасето и не се върна през него. По този начин спечели доста секунди които реално му спечелиха играта а продукцията не го санкционира.

Точно така е. Това му даде няколко секунди преднина. Сано не догледа. Трябваше да го върне да мине през решетката. Върнете си назад, за да видите.

# 1 802
  • Брюксел / София
Изключително съм доволна от развоя на играта: изключително! Алекс, Бистра, как е когато някой направи нещо, което не ви харесва? Кофти, а?!
Бистра цял сезон я бутаха, цял сезон. Ояде се на този остров и отпадна по най-подходящия начин.
Жоро заслужи с цялата си игра през сезона да е на финал!
Забранено ли е да се преписва? Не! Довиждане, Бистра!
Изпадна от финала за секунда!
Най-достойният финалист е Венци!

# 1 803
Кое трябваше да се случи?
бистра да не види финал, както се случи сега
или
бистра да отиде на финал и удря бомби и не взима нищо
тогава кого щяхте да обвинявате?
защото така щеше да се случи. JoyJoyJoy

# 1 804
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не бих преписала и не ми направи добро впечатление Георги, признавам си. Нито едно преписване не ми допадна в това предаване и изобщо не ми харесваше, че е позволено.
 Но се радвам, че Бистра отпадна и то точно по такъв начин. Това заслужаваше.
Допреди да видя какво ще стане след рекламите, бях на тръни, че може да изтъпанят и нея на кутиите и Георги да се откаже в нейна полза, след набиването на канчето от Алекс и Венци.
Никак не харесвам Жоро, след Бистра и Мая той ми е най-неприятният участник, който през цялото време говореше едно и правеше точно обратното на казаното, но съм доволна от този развой на събитията.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 02:59 от Reinа

# 1 805
Ако зависеше от мен никога нямаше да сложа във финална игра да се реди фраза, всъщност да има игра, където можеш да преписваш. Ама то акъл се иска.

И аз това се чудя ...с какъв акъл ....толкова други пъзели има готови за финала...да бяха взели някой от другите пъзели ама не ....

Аз съм Ок, ама гледам на Жоро му е малко кофти

# 1 806
Чета ви и не мога да повярвам! Как може да сте Ок с постъпката на Георги???
Що? Понеже двечките чугунени мадами играха по правилата ли? Избрахме да се радваме на по-малко отвратителния.
Не съм окей, но смятам заслужаваше да загуби точно така - подло и грозно, както се и държа

# 1 807
понеже казвате, че Жоро не минал по препятствието. а някой да е казал, че трябва да минава от там? я ми докажете.

# 1 808
Гледам и с глас се смея Grinning
Не стига, че продукцията са допуснали Гошо да се върне по грешен път след като преписа (въобще не го съдя за това - позволено е), ама и го излъчиха в национален ефир! Можеше на монтажа да го изрежат, ама няма кой. Пълна аматьорщина. Сбирщайн некадърници.

# 1 809
КАРМАТА е куч*а!
Георги и Бистра не заслужаваха финал, но Жоро е "по-заслужилият"да отиде!
Сам срещу всички, избиран и оцелял след много игри! За морал отдавна не съм го чула да говори,
но щом правилата не забраняват преписване защо да не го направи!
Морално ли беше Миро да чака на 2, 3 игри Бистра да го настигне по трасето и в крайна сметка
да отпадне заради нея? Адски неблагодарно същество, което накрая си получи заслуженото!
Какво й беше достойното в играта!

# 1 810
И аз много се кефя, че Жоро я разкара най - накрая Бистра. Тя отдавна трябваше да си е в къщи. Даже ми е кеф, че по най - болезнения начин отпадна. Жоро е възмездието на Бистра !!!

# 1 811
С тея постни 14 гривни Жорката май ще спечели най-малко

# 1 812
  • София
Бистра беше досадна с мантрата  за жените, стигна до полуфинал с бутане, но финалната игра беше нейната. Исках Жоро на финал, но си остава малко горчив привкус. Той директно отиде да препише.

Дано той нацели бомбата, ще е тъжно, ако е някой пт другите двама.

# 1 813
Ето клипа, надявам се да се вижда
https://www.facebook.com/share/v/17zUTDoMT7/

# 1 814
Просто съдбата си знае работата. Бистра не беше достойна за финал, въпреки огромната помощ от множество играчи. И по един или друг начин загуби.

Общи условия

Активация на акаунт