🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 659
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 785
Хохохо бат'Жо.
Много обичам да не знаеш, но психологически да действаш.

# 1 786
  • Другата България
Прекалено много се драматизира! Бистра получи точно това, което заслужава. И го получи в най-точния момент.

Освен това никой не е бутал Жоро. Един месец беше сам срещу всички. И срещу лагер 3 и срещу лагер 1.
А и кой луд ще му наврат думата пред лицето и няма да я напише?!! Моля ви се…
Тъкмо това идвах да пиша.
А за “борбата САМА“ на Бистра няма да отварям дума.....че самата фраза звучи нелепо на фона на видяното през последните месеци.

# 1 787
  • София
Жалко, че има толкова хора, които "биха го направили". Гошо медитира и говори за морал, а е пълна дупка.

Всъщност това е дисонансът, който се набива на очи.
Иначе няма проблем за самото преписване. Щом не е забранено, значи е ОК.

# 1 788
  • България
Бистра е била в борбата сама колкото само Дзами е бил единственият мъж, който я е бутал.

Бистра и Жоро много си отиват и по манталитет, и по религиозни разбирания, и по морал, и по всичко.

# 1 789
  • Варна
Мисля да си гръмна Ино шампанско Joy

Георги никой не го бута до финала. Може да е всякакъв..но г@за никой не му побутва по трасето..

Именно, именно, двоен аршин ми се види тука.

Аз съм доволна всъщност. Най-накрая кармата се задейства и по най-гадния начин им показа на двете пикли, че в живота трябва да има и малко смирение.

# 1 790
Чета ви и не мога да повярвам! Как може да сте Ок с постъпката на Георги???
Що? Понеже двечките чугунени мадами играха по правилата ли? Избрахме да се радваме на по-малко отвратителния.

# 1 791
Защо Жоро като преписа първият път излезе от трасето и не се върна през него. По този начин спечели доста секунди които реално му спечелиха играта а продукцията не го санкционира.

# 1 792
Ако е имало нещо нередно, едва ли щеше да остане скрито-покрито. Нека не търсим сега под вола теле щот готованката не е на финал.

# 1 793
Чета ви и не мога да повярвам! Как може да сте Ок с постъпката на Георги???
Ако вие бяхте на мястото на Георги как бихте постъпили?
Сега ще гледам, но после непременно ще ви отговоря.

# 1 794
  • София
Бистра игра много повече от останалите жени, събра харесвания от хора, които искаха да я подкрепят САМИ без тя да ги моли и видиш ли лицемерът Гошо бил достоен

# 1 795
Сега децата ще си съберат паричките и ще ги дадат на Мама, щото са стигнали до тук
само и единствено благодарение на нея.
Тате е забравен завинаги... Ходеха и се оплакваха от двете фльорци, искаха да ги разделят,
сега що Гошко бил сестричката им Simple Smile Че, той и сам като живееше, пак им беше черен в очите!
Доволна съм от финала. Браво Жорка!

# 1 796
  • България
Кой ще изчисти боклукът от острова след като са били там участниците?

След геройския монтаж за Венци сега ще гледаме "геройски" монтаж за Алекс и Георги.

# 1 797
Аз през цялото време не харесвах Жоро,но дори и с преписване пак е по-заслужил от Бистра. Може да е всякакъв, но поне сам си изработи честта да е финалист, игра на не знам колко игри,често сам срещу всички и има доста победи ,спечелени от самият него,никой нищо не му е подарил.

# 1 798
Ако е имало нещо нередно, едва ли щеше да остане скрито-покрито. Нека не търсим сега под вола теле щот готованката не е на финал.
Няма под вола теле. Във фейсбук групата е постнат клипът, на който ясно се вижда.

# 1 799
Сега стискам палци Жорето от алчност да гръмне бомбата.TrollfaceTrollfaceTrollface

Общи условия

Активация на акаунт