🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 668
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 770
  • България
Вижте във фб групата някой е постнал видео как Жоро нарушава правилата на играта като не се връща през препятствието. Ако някой може да постне клипчето тук, че идея си нямам как става това.

И аз това се чудя

# 1 771
В тази игра преписването беше позволено! Иначе Гогов беше аут много отдавна!
Ние /визирам народът български/ позволихме на едно магнитче дебело да ни задава дневния ред на държавата, та сега ще се впрягаме в емоции и морал!

# 1 772
Щом продукцията слага фраза на финална игра - ами да преписват ....да бяха сложили друга игра, друг пъзел нещо друго

# 1 773
  • Другата България
Не ме засяга нищо конкретно СЕГА, след като цял сезон се допускаха какви ли не “извращения“ на тези игри.
Двама играеха за един, един не играеше изобщо, преписваха, надничаха, като се сетя Дзами как минаваше змейката на подскоци......и сега понеже е Гошо - олеле мале.
Ами не, не е олеле-мале. Бистра ако беше на негово място, същото щеше да направи.

# 1 774
  • София
Това е игра за доста пари, щом правилата го позволяват сигурно и аз бих го направила.

# 1 775
  • София
Не искам да обобщавам, но аз също бих преписала, ако мога и щом не ми носи наказание и не е забранено. това е игра. игра за пари.

Защо го упрекват сега не разбирам. Пффф, ай стига бе Венци и Алекс, стига.

Защото Жорката го раздава много извисен и голям моралист. Оказа се, че низките страсти го владеят и не може да им устои щом става дума за победа.
Ако беше някой друг, нямаше да има толкова впечатлени.

# 1 776
Абсолютно не се чувствам добре от това, което гледах до тук, а след малко ще е още по-зле...
Тия кутии са направени като ... гробище! Отвратително.

# 1 777
Сериозно ли Жорката преписа на полуфинал. Малеее ще падня. Още един смешен финалист. 🤣 Поне Алекс сам си спечели финала.

Сам спечели, а кой го побутна до там?

*Много ясно, че и аз ще преписвам, видя се, че явно всичко е позволено. Особено на финал и срещу тая горда финалистка особено, всичко ще направя. Жоро и заслужи да е на финал. Поне сам си стигна до там. Никой не го буташе до там!
Да ,Сашко и той е от смешните финалисти. ( Бистра също ) Ама се оказа, че " заслужилият" и "достойният" Жорката и той голЕм смешник. Много силният преписал за да влезе във финалчето за да спечели някой леФ. 🤣 Ох ох хубаво,че Венци е там малко да се отсрами финалчето. В потрес съм .😁 Жорката трябва да почерпи Мая ( а сега и Бистра, че му измисли фразата) , че иначе финалче нямаше да види, никакъв шанс с неговото характерче да спечели социалният вот. Чудничък финал.🫣

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 21:55 от Joy 05

# 1 778
Чета ви и не мога да повярвам! Как може да сте Ок с постъпката на Георги???

И аз това се чудя, Бистра както и да стигна до финала се бори, не преписа. Тя се ядоса и си събори плочките иначе нямаше шанс да спечели селския тарикат Гошо.

# 1 779
Ако зависеше от мен никога нямаше да сложа във финална игра да се реди фраза, всъщност да има игра, където можеш да преписваш. Ама то акъл се иска.

# 1 780
Прекалено много се драматизира! Бистра получи точно това, което заслужава. И го получи в най-точния момент.

Освен това никой не е бутал Жоро. Един месец беше сам срещу всички. И срещу лагер 3 и срещу лагер 1.
А и кой луд ще му наврат думата пред лицето и няма да я напише?!! Моля ви се…

# 1 781
  • София
Жалко, че има толкова хора, които "биха го направили". Гошо медитира и говори за морал, а е пълна дупка.

# 1 782
99% от играчи и зрители биха преписали,айде няма нужда от тупане в гърдите тип “ама аз така нямаше да направя”.

# 1 783
  • България
Щом Георги отстрани готованката Бистра значи Георги пак ми се издигна в класацията на финалистите където беше през целия сезон.

# 1 784
Чета ви и не мога да повярвам! Как може да сте Ок с постъпката на Георги???
Ако вие бяхте на мястото на Георги как бихте постъпили?

Общи условия

Активация на акаунт