🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 454
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Ох, измъчих се. От 2 часа се мъча, още снощи трябваше да е готова, но се отказах, че ми се спеше.

Системата на няколко пъти ме изхвърли и трябваше да започвам отначало. Стигнах предела на въпросите. Повече полета могат да се избират, но явно не и да се визуализират. Превъртях форума. 😀
От това което исках да пусна останаха само още 6 незададени въпроса, но няма проблеми, ще останат за финалната тема 'Между два сезона' в понеделник.
Като за там разбира се съм оставил и най-важните въпроси. Оценка на целия сезон, ще гледате ли сезон 2, препоръки към продукцията + любимец на сезона след всичко изгледано.

И най-отдолу ще вместя и тези въпросчета, които сега не минаха или заради срива, или защото Бг мама не позволява повече от това. 😁

# 2 041
  • София
Венци е моят победител - морално и в игрите. Жалко за лошия късмет.
Алекс ми е просто симпатичен въпреки всичките си недостатъци и съжалявам, че не можа да спре навреме с кутиите.
Георги се мисли за много духовно извисен, а всъщност е позьор и лаладжия.

# 2 042
Мисля, че има голяма разлика в това да препишеш в училище на контролното по математика ( не на всички е силна тя) в трети клас първият срок и в това да препишеш отговора на фраза 30 години по- късно, на финал когато са заложени, чест и пари, а и цяла България те гледа. Въпреки, че е разрешено...
Не, че ми е слабост Бистра ( никога не съм го крил) ,но Георги  ми шикалкави и не беше прав в случая.

Някой може ли да ми обясни как от телефон да болдвам думите?

# 2 043
  • София
Изгледах подкаста с Миро.
Горещо го препоръчвам. Един от най-добрите подкасти изобщо в историята на Надкаст.
Дори и да е спестил доста неща пак каза много, а и то няма как да си на 100% откровен. И кой всъщност е такъв? Айде...

Удоволствие е да се слуша. Изключително ерудиран човек.
Още повече ме е яд, че така реши да играе, щеше да е велик, велик играч и да гледаме мега игра дали ще успее или не. 😊

# 2 044
От Преди обед:
Жоро ми се видя доста сериозен и обран откъм емоции. Двата му най-тежки моменти са били първо когато е изнасял Шериф на носилка, той е припадал и Жоро се е страхувал за живота му. Вторият тежък момент е бил когато Бистра се разплаква след като са гледали фотофиниша. В този момент е обмислял да си даде гривните на нея. Още един път път е обмислял да си даде гривните и да приключи играта когато се е изправил срещу Тренера.
Ако можеше да промени нещо в играта си - няма да си научи уроците, които са най-голямата награда.
Запознал се е с майката на Биляна и се извинил за поведението си.

Венци си е все същото усмихнато слънце и започна с майтапите, че постоянно е бил гладен, пък човек като е гладен оглупявал. След прибирането си е изял индустриално количество храна. За бомбата каза, че късметът не е силната му страна и не е бил изненадан.
Ако можеше да промени нещо - имал е достатъчно време да оплеска, каквото може да оплеска и не съжалява за нищо, което е направил. Има угризения към Гогов.

Алекс каза, че бомбата за него е била страшен шок, но е бил воден от мисълта за каузата си, за която си трябват съотнетните финанси. Наистина се е "консултирал" с изкустнен интелект преди да влезе, защото каза, че няма телевизионна култура, не е гледал такива формати. С баща му са имали стратегия да не показват близост и дори да играят един срещу друг.
Ако може да промени нещо от играта си - няма да стои 35 дни в сандъка.

# 2 045
Аз бих гледала 2 сезон само при едно условие. Ако участва tfn2k.

# 2 046
  • София
Привет, диванна армия - ще ми липсвате, тук смея да твърдя, че са събрани най-мислещите, анализиращи и интелигентни фенове на предаването и всяка критика е с цел то да има още по-голям успех следващата година!
Хареса ми финала и благодаря на продукцията, че накрая се отказа да добута Бистра до кутиите, положението беше наистина нетърпимо. За следващата година ще сме благодарни 10 човека, продукция и водещи да не подпират определен участник, защото освен всичко друго му правите лоша услуга и на него - е Бистрето е качила на стори, че бат Жо играл нечестно в играта, щото минал от не знам къде си и го нарича "пример за НЕдостоен играч и НЕдостоен човек". WTF? Тя наистина си вярва, че мястото й е било на финала и тотално няма идея къде се намира, не е за вярване, че след толкова месеци продължава да копае дъното и дори след като се е изгледала отстрани продължава да не вижда що народ я довлачи там.
Хубав, лош, Жорката сам докара себе си и всичките си самоличности до финал, така че тръпнах до последно да не го навият да й даде гривните си, личеше си, че Бистронка е плакала след посещението в контролната стая и само мога да си представя какво тръшкане е било. Дори Саното се опита с тона си да му внуши да даде път на Бистричка, браво на Жоро че не се даде.
Стискам палци да има втори сезон, с по-добре подбран каст, с по-добра медицинска помощ, с по-малко проповеди за чест и достойнство и без да бутаме ничие дупенце до финал.

# 2 047
Алекс нещо не му хванах логиката от къде е дошъл шока от бомбата. Щеше да е шок при 50 кутии да нацели бомба в първата или втората кутия, но при толкова отворени какво има да се шокира Joy
Чиста лакомия си беше, но не иска да си признае

# 2 048
Мая Пауновска, ако четеш още тук имам една молба към теб. Заслужилия  победител Венци, който си е симпатяга и си пада по модата, вземи го дръпни и запознай с правилните хора да направи някоя реклама момчето да вземе малко пари, че продукцията меко казано са изгаври. А той си има и много добра кауза в която ще ги вложа.
А и ти ще спечелиш малко червени точки пред зрителите.

Не знам как да и открия профил от тука и пиша

# 2 049
Няма нужда Мая и който и да е друг да му дава акъл и контакти. Сами ще го потърсят точните хора.

# 2 050
  • София
Кой е стоял 35 дни в сандък?

# 2 051
# 2 052
  • София
Кога, къде?

# 2 053
Повече от половината сезон във всеки един епизод даваха кадри как всеки прави нещо в лагера, а Алекс си седи в сандъка. Днес той е коментирал, че би променил това Simple Smile

# 2 054
Пусната е новата анкета! 😊
Ох, измъчих се. От 2 часа се мъча, още снощи трябваше да е готова, но се отказах, че ми се спеше.

Системата на няколко пъти ме изхвърли и трябваше да започвам отначало. Стигнах предела на въпросите. Повече полета могат да се избират, но явно не и да се визуализират. Превъртях форума. 😀
От това което исках да пусна останаха само още 6 незададени въпроса, но няма проблеми, ще останат за финалната тема 'Между два сезона' в понеделник.
Като за там разбира се съм оставил и най-важните въпроси. Оценка на целия сезон, ще гледате ли сезон 2, препоръки към продукцията + любимец на сезона след всичко изгледано.

И най-отдолу ще вместя и тези въпросчета, които сега не минаха или заради срива, или защото Бг мама не позволява повече от това. 😁

Много добра анкета - поздравления за целия ти труд! Радвам се, че ще има между сезонна тема, мисля, че ще е една от най-интересна, когато емоциите са утихнали и финалистите ще са разказали интересни неща в Надкастите.

ПС
Само не разбрах, къде ми изчезна предишното мнение - беше по темата, пък не вярвам и да се е засегнал някой...

Общи условия

Активация на акаунт