🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 435
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Враца
Мая Пауновска, ако четеш още тук имам една молба към теб. Заслужилия  победител Венци, който си е симпатяга и си пада по модата, вземи го дръпни и запознай с правилните хора да направи някоя реклама момчето да вземе малко пари, че продукцията меко казано са изгаври. А той си има и много добра кауза в която ще ги вложа.
А и ти ще спечелиш малко червени точки пред зрителите.

Не знам как да и открия профил от тука и пиша

Е, браво!
Какво ти е направил Венци?

# 2 086
  • Другата България
Аз се сетих друго - защо Мая е тренирала със Сами, след като е тръгнала за острова с ясната идея да не играе изобщо, което и направи?
Или Сами ѝ е бил трамплин в каста?

# 2 087
  • София
Или Сами ѝ е бил трамплин в каста?
Не е бил само той, но това вече са минали работи. Joy Аз гледам бързо да забравя, че изобщо е участвала в това риалити Joy

# 2 088
Аз не спирам да се чудя, и то не за първи път, как започваш да гледаш формат, независимо какъв и независимо по коя ТВ, без да си се запознал предварително с регламента му, ей така, от обща култура, при все, че този формат не е български патент, а е измислен и игран вече и от други играчи, с други националности, на други места. Да не говорим, че този регламент беше коментиран от ефира на БТВ месеци преди старта на формата, можеше да се прочете и на страницата му. Това във връзка с коментарите във ФБ и хейта към продукцията. Някак свикнахме за всичко да ни е виновна продукцията, включително и за базовата ни култура, що се отнася до ТВ формати. Единствената критика към нея относно финала следва да е не за регламента, а за сумата, с която си тръгва участника ако нацели “бомбата“. Това е, а на теб Дяволо, хем ти се чудя, хем ти се радвам - откъде и време, и най-вече - нерви, да четеш с часове коментарите там? Нито има какво да научиш, нито какво да им дадеш.
Относно продукцията - сега имате време, достатъчно, за да се вслушате в желанията на зрителите. Ако искате догодина да удвоите аудиторията си, има много какво да се желае, на трябва да чувате същите тези зрители.

Веднага ти отговарям. Ето Аз цъкайки с дистанционното попаднах някъде на Диляна Попова която казваше, че ще почва нов реалити формат. Тъй като в 99% от времето прескачам рекламите абсолютно случайно дистанционното беше далеч от мен когато видях реклама, че започва Островът на стоте гривни и Диляна Попова.  
Казвал съм го и преди когато влязох в този форум, че просто пуснах първия епизод ей така да ѝ се порадвам на нея докато чаках да дойде времето за един филм. И си останах да го гледам целия сезон.
За първи път от много години гледам нещо което е на серии независимо сериал или реалити формат.
И от това което казаха разбрах горе-долу какви са правилата.
Защо трябва да си губя времето да се ровя в чужди продукции и да се интересуваме какви са правилата? Просто пускам ТВ, сипвам си една шотландска ракия и се забавлявам. Ако не ми хареса имам дистанционно. Имам не знам още колко стотин програми все ще намеря нещо.

И да парите които задели продукцията за победителите са НИЩОЖНИ
Предполагах, че накрая ще се играе с номерата на гривните които са на ръцете им. Беше логично да са по 3000 лв в кутия, но в началото си мислех че чека с парите им е заложен в някоя от кутиите и те трябва да го търсят. Абе нещо като "Сделка или не" 🤣

Мая Пауновска, ако четеш още тук имам една молба към теб. Заслужилия  победител Венци, който си е симпатяга и си пада по модата, вземи го дръпни и запознай с правилните хора да направи някоя реклама момчето да вземе малко пари, че продукцията меко казано са изгаври. А той си има и много добра кауза в която ще ги вложа.

Е, браво!

Нищо не ми е направил. Любимец ми е!
Просто се подиграха с труда на момчето накрая и никакви пари не взе

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 17:32 от Лорд Шаш

# 2 089
А някой от форумните детективи не е ли разкрил вече в кого се е паднала гривна № 40 при първоначалното разпределяне? Човърка ме Yum
На Бистра е от самото начало. В първия епизод има кадър, на който се вижда (29-а минута).

# 2 090
  • Другата България
Скрит текст:
Аз не спирам да се чудя, и то не за първи път, как започваш да гледаш формат, независимо какъв и независимо по коя ТВ, без да си се запознал предварително с регламента му, ей така, от обща култура, при все, че този формат не е български патент, а е измислен и игран вече и от други играчи, с други националности, на други места. Да не говорим, че този регламент беше коментиран от ефира на БТВ месеци преди старта на формата, можеше да се прочете и на страницата му. Това във връзка с коментарите във ФБ и хейта към продукцията. Някак свикнахме за всичко да ни е виновна продукцията, включително и за базовата ни култура, що се отнася до ТВ формати. Единствената критика към нея относно финала следва да е не за регламента, а за сумата, с която си тръгва участника ако нацели “бомбата“. Това е, а на теб Дяволо, хем ти се чудя, хем ти се радвам - откъде и време, и най-вече - нерви, да четеш с часове коментарите там? Нито има какво да научиш, нито какво да им дадеш.
Относно продукцията - сега имате време, достатъчно, за да се вслушате в желанията на зрителите. Ако искате догодина да удвоите аудиторията си, има много какво да се желае, на трябва да чувате същите тези зрители.

Веднага ти отговарям. Ето Аз цъкайки с дистанционното попаднах някъде на Диляна Попова която казваше, че ще почва нов реалити формат. Тъй като в 99% от времето прескачам рекламите абсолютно случайно дистанционното беше далеч от мен когато видях реклама, че започва Островът на стоте гривни и Диляна Попова.  
Казвал съм го и преди когато влязох в този форум, че просто пуснах първия епизод ей така да ѝ се порадвам на нея докато чаках да дойде времето за един филм. И си останах да го гледам целия сезон.
За първи път от много години гледам нещо което е на серии независимо сериал или реалити формат.
И от това което казаха разбрах горе-долу какви са правилата.
Защо трябва да си губя времето да се ровя в чужди продукции и да се интересуваме какви са правилата? Просто пускам ТВ, сипвам си една шотландска ракия и се забавлявам. Ако не ми хареса имам дистанционно. Имам не знам още колко стотин програми все ще намеря нещо.

Скрит текст:
И да парите които задели продукцията за победителите са НИЩОЖНИ
Предполагах, че накрая ще се играе с номерата на гривните които са на ръцете им. Беше логично да са по 3000 лв в кутия, но в началото си мислех че чека с парите им е заложен в някоя от кутиите и те трябва да го търсят. Абе нещо като "Сделка или не" 🤣

Мая Пауновска, ако четеш още тук имам една молба към теб. Заслужилия  победител Венци, който си е симпатяга и си пада по модата, вземи го дръпни и запознай с правилните хора да направи някоя реклама момчето да вземе малко пари, че продукцията меко казано са изгаври. А той си има и много добра кауза в която ще ги вложа.

Е, браво!

Нищо не ми е направил. Любимец ми е!
Просто се подиграха с труда на момчето накрая и какви пари не взе
Не да се ровиш, те ги има и на сайта на формата, и на този в БТВ....както и да е.
Просто изразявам гледната си точка, ти си така, аз пък обратно - никога не започвам нещо, без да знам какво точно ще гледам, защото иначе е напразна загуба на време за мен.

# 2 091
Интересно ми е финалистите знаеха ли за бомбите. Венци май беше изненадан.

# 2 092
Мисля, че има голяма разлика в това да препишеш в училище на контролното по математика ( не на всички е силна тя) в трети клас първият срок и в това да препишеш отговора на фраза 30 години по- късно, на финал когато са заложени, чест и пари, а и цяла България те гледа. Въпреки, че е разрешено...
Не, че ми е слабост Бистра ( никога не съм го крил) ,но Георги  ми шикалкави и не беше прав в случая.

Съгласна съм ако жорко беше срещу Алекс на тази игра и препише от него дали пак хората щяха да подпрепят гошко-преписвача? Но хората понеже мразят Бистра и дай да оправдаем действията му.
Опитвам се да обясня от няколко коментара тук, че не е правилно да се сравнява кой как е стигнал до финала и как е играл преди това.
Но някак си масовата публика не гледа САМО тази ФИНАЛНА игра и да постави под внимание детското му опрадание.

Вчера толквоа се възмутих, че писах на Киро в инстаграм под някакво стори и започна да ми филосовства как бил играл преди това жорето и аз го попитах ти щеше ли да препишеш...е отговор не получих

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 17:41 от sasinzeto

# 2 093
  • Стара Загора
.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 21:30 от wanconboy

# 2 094
Мисля, че има голяма разлика в това да препишеш в училище на контролното по математика ( не на всички е силна тя) в трети клас първият срок и в това да препишеш отговора на фраза 30 години по- късно, на финал когато са заложени, чест и пари, а и цяла България те гледа. Въпреки, че е разрешено...
Не, че ми е слабост Бистра ( никога не съм го крил) ,но Георги  ми шикалкави и не беше прав в случая.

Съгласна съм ако жорко беше срещу Алекс на тази игра и препише от него дали пак хората щяха да подпрепят гошко-преписвача? Но хората понеже мразят Бистра и дай да оправдаем действата му.
Опитвам се да обясня от няколко коментарата тук, че не е правилно да се сравня кой как е стигнал до финала и как е играл преди това.
Но някак си масовата публика не гледа САМО тази ФИНАЛНА игра и да постави под внимание детското му опрадание.

Вчера толквоа се възмутих, че писах на Киро в инстаграм и започна да ми филосовства как бил играл преди това жорето и аз го попитах ти щеше ли да препишеш...е отговор не получих

Ако беше някаква голяма разлика във финала, примерно на Бистра пак паднат буквите и тя да тръгне да ги вдига нямаше да се отрази това преписване толкова колкото и да е грозно.
А Гошо няма какво да ми се оправдава той си тръгна с идеята да преписва. Просто не знаеше първата дума и тръгна да реди на обратно с идеята да я погледна и да я сложи преди Бистра

# 2 095
  • Враца
Бистра, продължава да наглее във Фейсбук. Кара хората, да и изброят, кои са тези 5 човека , които са я подкрепяли.

# 2 096
  • Другата България
Няма ли кой да я покани да дойде тук, ние ще ѝ ги изброим....

# 2 097
Трябваше в условието да се иска да наредят фразата първо на платформата, където няма възможност да си видят нещата един друг. Сано или Диляна да им ги проверят и тогава да тръгнат да ги пренасят през решетката и подреждат в рамката. Георги дори не призна, че е преписал, по негови думи само искал да види докъде е стигнала Бистра. Че видял първата дума, която той не можеше да разгадае заради обърнатото У, му дошло само като бонус. Нагло беше. Не че неблагодарността на Бистра към Миро не е наглост, но някак исках чиста финална игра. Иначе самата игра с всичките ѝ елементи - построяване на мост, пренасяне на плочки по мoста и през решеTка и познаване на фраза беше много хубава и можеше да бъде спечела и от мъж, и от жена.

# 2 098
  • България
Николов в НадкасТ беше споменал, че може условията накрая на играта да се променят, защото родният зрител няма да ги хареса. Е, къде са промените?

# 2 099
  • София
Няма ли кой да я покани да дойде тук, ние ще ѝ ги изброим....
Гаранция, че поне чете темата, ако не даже може и да списва тайничко (имам съмнения за конкретен потребител) JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт