🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 393
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Буркина Фасо
кой им пречеше да вземат всичките ?

# 2 146
Дано някой я попита Мая осъзнава ли, че именно тя е причината Бистра да не е на финал. И как се чувства от този факт предвид всички заявки за тотална подкрепа докрай.

# 2 147
  • Варна
кой им пречеше да вземат всичките ?
Регламента

# 2 148
  • Буркина Фасо
имаха право да отворят всичките.

# 2 149
@count(ess)_horror4e, слушам Митов на Надкаст, той бил системен администратор, а не дев ... Simple Smile

# 2 150
  • София
И аз писах, че ми прилича на гробище.
Мая и Бистра си държат на своето, макар и да не са прави. Типично за зодията ни. Не е хубава тая черта, но си е телешка. Много жалко, че една от основните линии в първи сезон бяха те двете.
Не се бях замисляла, че може ако Алекс отвори само безопасни кутии да излезе, че са му казали преди това къде е бомбата.

# 2 151
  • България
Аз вчера изслушах Митов. Подкастът разкрива отношенията в лагер 1 и Митов не казва лоша дума за Дзами или който и да било.
Говори за леглото, разликата в разстоянието от пода между главата и краката била 25-30см. (На този сегмент се смях с глас)
Няма си приятелка (за заинтересованите)
Оценява възможността за пътувания, която родителите му едно време са нямали.
Любима книга "Полет над кукувиче гнездо", бил и на пиесата с Деян Донков.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 16:03 от ferencliszt

# 2 152
  • Варна
Не, имаха право да отворят до бомба. И след бомба губят всичко отворено.

# 2 153
  • Буркина Фасо
Не, имаха право да отворят до бомба. И след бомба губят всичко отворено.
ако имат късмет може да отворят всичките и последно да остане бомбата. регламента не им забранява това.

# 2 154
@count(ess)_horror4e, слушам Митов на Надкаст, той бил системен администратор, а не дев ... Simple Smile

Еее вярно са друга порода 🤣🤣🤣 
Нищо пак е сладур.

Аз вчера изслушах Митов. Подкастът разкрива отношенията в лагер 1 и Митов не казва лоша дума за Дзами или който и да било.
Говори за леглото, разликата в разстоянието от пода между главата и краката била 25-30см. (На този сегмент се смях с глас)
Няма си приятелка (за заинтересованите)
Оценява възможността за пътувания, която родителите му едно време са нямали.
Любима книга "Полет на кукувиче гнездо", бил и на пиесата с Деян Донков.
Уникално 🤣

# 2 155
Аз само ще кажа че Мая ми прилича на психопат. Толкова премерени движения, равни изречения и липса на емоция!Освен в пътите в които се опита да имитира емоции. Аз гледам трилъри, хоръри, но това тук е нов жанр 😂

И говори тихо!

# 2 156
  • София
ако имат късмет може да отворят всичките и последно да остане бомбата. регламента не им забранява това.
При 30+ кутии, вероятността да отвориш всички без една и да оставиш бомбата накрая е нищожно малка, дори при прилагането на по-елементарната формула (която не е напълно коректна но е лесна за илюстриране и разбиране):
при 30 кутии вероятността да отвориш сума на всяка стъпка е:
отваряне 1: 29/30
отваряне 2: 28/29
отваряне 3: 27/28
и т.н
отваряне 28: 2/3
отваряне 29: 1/2
И като се умножи всяка от тези вероятности, почти всички се неутрализирал и накрая остава 1/30 (т.е 3.3%)
При 50 става 2% и т.н
Т.е бая голям късмет трябва да имаш за да отвориш всичко без бомбата. JoyJoyJoy

# 2 157
Шок. И разочарование. До степен да нямам желание думичка да изкоментирам.
Язък за цялото преживяване три месеца. Ще се опитам да кажа нещо за цялото предаване в коментарната тема "между двата сезона" следващата седмица. Имаше безбой много ценни неща. Но сега всичко съм забравила.
Сега направо съм безмълвна.

# 2 158
Качили са в сайта на БТВ и Дзами.
  Разказва в Надкаст как се извъртат определени ситуации в предаването - например, когато се беше разстроил уж, защото Ванеса си тръгва. Същност е било заради играта, в която участваха той, Алекс и Ванеса. Дзами й е помогнал да отключи катинарите и след един нейн опит с торбичките е започнал той да цели постаментите, но са му се разтреперили ръцете от напрежение и се е провалил. Алекс, от друга страна, се забавил 20 минути с тази част и е имало реален шанс да отиде на елиминация срещу Миро. Та сълзите на Дзами били от яд и разочарование, че не е успял, тъй като играта е можела коренно да се промени. А като се прибрали в лагера редакторите му казали, че нямал право той да цели и че ще го изрежат.
  След скандалите с Петя е споделил на Влади, че мисли дали да не се премести в Лагер 3 и са използвали идеята му.
  Шеговито подметна как освен за добрите взаимоотношения с участниците трябва да се внимава и за тези с продукцията.
  Режисьорът на предаването го е поканил на кастинг чрез посредническите услуги на Гуспата.
  Би участвал отново и в следващия сезон.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 12:59 от Arieli

# 2 159
На блица с Мая,тя посочи Миро за най-фалшив образ... ти да видиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт