Мачът на Кобрата и Махмуд.

• 187
  • 4
  •   1
Отговори
Като гледах снощи срещата на Кобрата и Махмуд Чар ми направи лошо впечатление държанието на българите.Когато излизаше опонента му как го освиркваха ,как викаха ууу.Не ме разбирайте погрешно радвам се за Кобрата ,но до сега не съм виждала на подобни събита хората домакини да се държат така.А , съм била на футболни мачове в чужбина.Не знам според мен българите прекалено на високо летим .Може да няма куче за къде да не хване ,ама май имаме малко повече излишно самочувствие.

# 1
  • Пловдив
Цитат
...прекалено на високо летим .Може да няма куче за къде да не хване ,ама май имаме малко повече излишно самочувствие.
За тебе сигурно важи, ти най-добре се познаваш.

# 2
Понеже съм гледала какви ли не спортни събития покрай мъжа ми… ние винаги освиркваме опонентите ти. Най-селско ми е как на мач почва химна на държава Х и нашите почват да викат и да псуват.
Манталитетът ни е ужас.
Гледахме го снощи това и ние, направи ни същото впечатление 😥.

# 3
  • София
По принцип много посредствен боксов мач, личи си, че са на годинки и пред отказване.
Сега масово се пише за тази световна титла, но това е измислена титла, без реално никаква стойност.
Но за статистиката ще си остане...

# 4
Това не е световна титла, защото званието световна, би трябвало да значи че е най престижната, а не е. Но тая регулярна титла е голям успех, защото го прави отново бъдеш претендент, за мач с Усик между другото. Усик вече се е бил и побеждавал Тервел Пулев, та айде да го видим и Кубрат. Хич не го виждам срещу Усик да направи каквато и да било. Но Кубрат отново е в играта, въпреки годините, особено ако Усик след реванша с Дюбоа се върне в полутежка категория, за да стане трикратен абсолютен световен шампион, което не е правено в историята. Иначе срещу Усик, никакви шансове няма, ама едва ли на Кубрат ще му сложат коефициент срещу Усик 45.00 като на Бъстър Дъглъс срещу Майк Тайсън през 1990. Защото в тежка категория един удар всичко преобръща.

Гледахте ли Усик Фюри реванша. Аз съм голям фен на Усик. Време е да се преразгледа въпроса кой е най великият в историята, защото за мен не е Али.
Аз толкова техничен изящен боксьор, който остава и остава непобеден в която и категория да е, за мен няма друг в историята. Усик го следя още когато беше в полутежка. Фюри ми изглеждаше като чувал с картофи в сравнение с Усик. По бавен, повече пропускаш, позагубил от играта с крака, комбинациите ги няма, дори шоу вече не прави за публиката, сякаш и хъс нямаше достатъчно по време на мача, защото сякаш знаеше че този Усик е непобедим. Въпреки печенето, преди и след мача, че трябвало на него да го дадат мача. За мен само в 2 рунда доминираше Фюри, 4-те рунда дето му дадоха съдиите, ми се виждат множко. Не знам защо чета че Фюри играл по добре от първият. Първият мач беше по равностоен, можеше дори за Фюри да се даде, пресилено, но нямаше да е порязването на века, в тоя мач никакви аргументи няма Фюри, далеч беше от класата на Усик и си приключи шансовете за трилогия с него. Защото ако Усик победи и в реванша, той вече би всички, че и по няколко пъти, Фюри, Джошуа, Дюбоа, други претенденти пък като Уайлдър, Паркър, пък записаха загуби напоследък. Отдолу идва един млад талант Итаума, ама все още не е натрупал достатъчно победи да се изкачи в ранглистата. Иначе мисля че след това мач кариерата на Фюри ще тръгне надолу по подобие на тази на Уайлдър, като след загубите от Фюри.

Проблема за Кубрат, че е на години и не може да чака. Защото Красюк мениджъра на Усик, каза че Кубрат ще трябва да изчака, за мач с Усик. Защото реванша с Дюбоа като отмине, той първо доде се случи, ще е през втората половината на 2025 г., значи Кубрат най рано, през 2026 г. И то ако е запазил регулярната титла на WBA. Защото ще трябва да е защитава през това време. Но Кубрат в момента притежава третото по престиж отличие. След тези на Усик и Дюбоа. И е напълно в играта, за световната титла, след техният мач. При всички положения още следващият мач на Кубрат, ще е престижен, и високо рейтингов, заради титлата която ще защитава. Но заслужава адмирации, че на тия години продължава да се боксира, и пак се навърта в подножието на върха в тежка категория. Което при него се случва на всеки 3, 4 години без изключение. Защото да не забравяме че той три пъти стигна до мач за световната титла. Единият не се проведе заради контузия. И всичките са се през 3, 4 години. Така че 2026 г. е точно по график.

Общи условия

Активация на акаунт