Дрехи от кои материи избягвате да носите и защо

• 1 361
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Не нося вълна, защото ми е ужасно топло с вълнени дрехи. Другото според както дойде. Гледам да нося качествени дрехи (конфекция от средното нагоре) и каквито материи са изпозвали, такива и нося.

# 16
  • 1st floor
Не обичам пясъчната коприна от едно време. Скоро май не съм попадала на такава материя. Голяма гадост, настръхвах само като я гледам.
Полиестер нося и то с голям кеф, но задължително скъпи и дишащи дрехи. Не си представям с памучни да тренирам или да ходя в планината (особено второто), Не харесвам евтиния гаден полиестер и най-вероятно хората свързват тази материя с него.
Обичам вълна, мерино, памук. Обичам и полара - мек, лек, бързосъхнещ.
Вискоза по-скоро не харесвам, не знам защо. Лен също.

# 17
  • До хладилника, който обичам
Обичам памук, лен, мерино, кашмир - вторите най-често са чудесни комбинации, смесени с памук. Новото ми откритие е марка, която прави дрехите си 50/50 мерино и памук. Могат да се перат като памук и да се сушат в сушилня на ниска температура, без да се свиват, не дразнят кожата никак. Единствено цената им е не много приятна, но самите дрехи са супер.
Много хора не харесват лен, защото се мачка ужасно - отговорът е, че ленените дрехи не са направени да се гладят, противно на разпространеното мнение. Добре изсушени (на закачалка и т.н.) и се обличат както са, трябва да са небрежни на вид.

Общи условия

Активация на акаунт