Често възпаление на едната сливица и налепи

• 181
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, на 34 години съм и от няколко години гърлото ми стана слабо място. По принцип не боледувам, но имам две малки деца и всеки път, когато боледуват ме удря в гърлото. Преди 5 месеца ми казаха, че имам хроничен фарингит. Но и преди него и сега всеки път ми се възпалява дясната сливица, за 1 ден образува налепи и ме боли. Пускала съм секрети - чисти. Това, което ме притеснява обаче е, че вече е много по-голяма от лявата сливица, която е едва забележима иникога няма налепи. Освен че дясната е тройна, вече стои и някак на дупки, каналчета и от днес пак съм с налепи, които обаче не мога да остраня. Преди съм ги махала с мед, напоен на клечка за уши. Нямам температура, не се чувствам болна, само тази болка в сливицата ме побърква. Възможно ли е да се развие ангина за 1 ден и то без температура? До сега съм се лекувала с домашни лекове и без АБ, но вече не знам какво да правя, защото преди поне успявах да махна налепа. Смуча Тонзилотрен, трахизан, пих лимон със сода.
Най- много ме притеснява, че всеки път това се повтаря на дясната сливица, както и това, че е доста по-голяма от другата. Всякакви съвети са добре дошли.

# 1
Проучвайте билките за сливици и започвайте с тях. На сайта на аптеки "Фрамар" имаше, а също и по други сайтове.

Моите сливици преди много години бяха излекувани именно с билки от способен варненски билкар. За съжаление не зная кои билки е използвал. Лечението продължава 2-3месеца.

Общи условия

Активация на акаунт