Кървене в начална бременност

• 360
  • 3
  •   1
Отговори
Здравей те Мами може ли едно мнение преди датата да ми дойде си направих тест оказа се положителен на 04.12 ми дойде но ме цапаше за моя сигурност направих още един дигитален отчете ми +1-2 вечерта отидох на спешното там ми направиха още 2 и те са положителни прегледа ха ме но но видеото зона не се вижда още защо то е рано каза другата седмица да отида отново вече 4 ти. ден тази вечер се осили малко и има малки парчета и съсреци това нормално ли е ако някой е имал същия проблем може ли да сподели Благодаря предварително

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 00:15 от Не се сърди, човече

# 1
  • София/Севлиево
В България или в чужбина сте?Ако сте в България и имате възможност изследвайте новата на прогестерон с кръвен тест (в чужбина едва ли се прави)-ниските нива на този хормон в ранна бременност могат да доведат до аборт,а има начини с подходящи медикаменти да се увеличат...

# 2
Първата ми бременност започна така, с кафеникаво зацапване, седмица по-късно обилно ярко червено кървене, оказа се хормонално заради много нисък прогестерон. Спасихме бременността с максимални дози утрогестан и дуфастон, успех надявам се всичко да е наред.

# 3
Здравейте, 4 дни преди да дойде цикълът ми стана фал. Дойде си ми на точната дата, обилен както винаги нормален цикъл, но след като ми свърши имам едно парене в гърдите. Възможно ли е дар станало нещо при положение, че имам по принцип болезнена овулация и знам кога е а тя беше минала.

Общи условия

Активация на акаунт