Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 347
  • 841
  •   1
Отговори
# 165
Не си ли проверявате в банкирането? Там се вижда какви суми са изтеглени. Какви студени води?
И какво като са изтрили артикулите от поръчката, нали си имате потвърждение на мейла какво сте поръчали.
Проверявам си банкирането, щом ги няма в поръчката, казват, че никога не са били и толкова. Не искат да върнат парите. Този казус го имам за втори път.

# 166
  • Варна
На какво основание тогава са ви изтеглили повече пари, щом артикулите ги няма в поръчката?
Последно твърдите че липсват при получаването или липсват в самата поръчка в акаунта?

# 167
  • Sofia
Като са ви потвърдили, че ги няма, а са изтеглили пари, пускате оспорване в банката си и им давате документацията. Банката ще изискат сумата.

# 168
На какво основание тогава са ви изтеглили повече пари, щом артикулите ги няма в поръчката?
Последно твърдите че липсват при получаването или липсват в самата поръчка в акаунта?
Няма ги получени. Платени са, след това просто ги изтриха от поръчката и си измиха ръцете, че не са съществували.

# 169
А защо със скрийншот от банкирането и скрийншот от коригираната поръчка не си искате разликата? Предполагам като са махнали нещата от профила Ви, тоталът също се е променил.

Досега обувки от Зара не бях взимала, но се изкуших с тези боти. Харесват ми визуално, стоят хубаво въпреки колебенията ми заради "отрязания" нос, но едната днес ми направи проблем отзяд, на коколчето над петата. Иначе токът е удобен, естествен велур, нямам забележки по изработката.
Скрит текст:

# 170
  • София
NiddaПроверете си банкирането и ще видите,че Зара са дръпнали сумата с по-малкото артикули. Когато няма наличност така ги трият в профилите, но коригират после блокираната сума в банката Ви.

# 171
  • Бургас/Пз
NiddaПроверете си банкирането и ще видите,че Зара са дръпнали сумата с по-малкото артикули. Когато няма наличност така ги трият в профилите, но коригират после блокираната сума в банката Ви.
При мен бяха дръпнали първоначално  цялата сума, след два дни обаче ми пратиха имейл, че коригират поръчката и един артикул няма да го изпратят и го изтриха от поръчката. След още 4 дни ми върнаха парите даже със сумата за доставката, защото бях поръчала до адрес, понеже опцията до магазин не беше възможна. Останалите 3 артикула от поръчката са ми ги изпратили пак до адрес, но за тях не са ми взели пари за доставката. Изненадоха ме приятно този път, че още ме е яд дето не ми доставиха една рокля преди нова година, която бях поръчала още преди намалението. И за нея също ми върнаха парите, но повече разправии имах. За моя радост успях да хвана роклята сега намалена и то на почти 60% , което супер ме устройва Simple Smile

# 172
  • София
Ако някоя дама си е поръчала това палто в размер S и ще го връща, да ми пише ще го взема.

# 173
  • София
Nidda за всяка поръчка имате изпратен мейл, в който се виждат всичките артикули и сумата. От там няма как да изтрият Wink. Въпреки че, както са ви посъветвали и преди това, просто като проверите банкирането ще се окаже, че Зара не са ви изтеглили цялата сума, която фигурира в този мейл, а са дръпнали само за доставените неща, останалото е разблокирано.

# 174
  • на пистата
Получих това палтенце,малко е късичко,но за топлите дни като днес е супер.Харесва ми.Между С и М съм,поръчах С и ми е една идея по-свободно.

# 175
Момичета от Пловдив, пътуваме натам. До кой мол ще препоръчате да отидем?

# 176

Масимо Дути, Зара, Ойшо, Бершка, Пул енд Беър и Страдивариус има в мол Пловдив Плаза.
В мол Пловдив има само Бершка.

# 177
  • на пистата
В плаза,там са хубавите магазини и магазина на зара.В мол Пловдив една бершка
само.

# 178
Благодаря ви!

# 179
Момичета, дали сте имали случай, в който поръчката ви да е със статус в процес на подготовка (от 02.01.2025), а днес получих мейл за успешно връщане на всички продукти от нея. Т.е. дори не е изпратена, а имам връщане на всички прпдукти.

Общи условия

Активация на акаунт