Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 358
  • 841
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
Аз вчера сутринта поръчах това палто, което беше 109 лв, сега е 79,00. Ще го дебна ако улуча да излезе размер на по-ниската цена, но честно казано се съмнавам.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BE-%D0%BF%D0%B0 … html?v1=408558639
Същата работа и при мен с едно друго палто и едно елече, сега са доста по-евтини, но пък нямат размери. Съмнявам се да се появят. Отделно, че и доставка платих.

# 196
Здравейте!
На първа страница прочетох, че доставката до магазин отнема между 4 и 6 Раб.дни.
Там, обаче, колко време може да стои преди да ги взема? Защото в града нямаме Зара и искам да комбинирам вземане от магазин с пътуване до Пловдив.

# 197
Здравейте!
Може ли в  една пратка да се върнат дрехи от две поръчки, за да си спестя доставка?
/Нямам наблизо магазин./

# 198
  • София
Здравейте!
На първа страница прочетох, че доставката до магазин отнема между 4 и 6 Раб.дни.
Там, обаче, колко време може да стои преди да ги взема? Защото в града нямаме Зара и искам да комбинирам вземане от магазин с пътуване до Пловдив.
15 дни. Ще ви известят с имейл, когато е готова за вземане от магазина.

# 199
  • София
Здравейте!
Може ли в  една пратка да се върнат дрехи от две поръчки, за да си спестя доставка?
/Нямам наблизо магазин./

Да, може.

# 200
Здравейте! Не мога да се ориентирам как става връщането в магазин.

Касова бележка в моя кашон няма.
А в сайта ми излиза само това:

Не ми се дават още 10 лв за връщане..

# 201
  • София
Отиваш с продуктите, които искаш да върнеш в магазина и на касата показваш баркода на поръчката, от която са.

# 202
Супер, мерси!
От 5 артикула ще запазя само едно палто:

Бялата и розовата риза са огромни, синята е с много дълбоко деколте, а панталонът ми е малък.

# 203
Здравейте!
15 дни. Ще ви известят с имейл, когато е готова за вземане от магазина.
В смисъл, след като получа имейл имам 15 дни, така ли?

# 204
  • София
Да, точно така. Ако не я вземете веднага, ще ви изпращат напомнящи имейли, че ви остават еди-колко си дни за вземане. Не са ежедневни.

# 205
Момичета, като връщам в магазин на Ойшо в същата опаковка ли трябва да върна? В кутия ли се връща или на касата? Може ли да не в в кашона, в който съм получила продукта?

# 206
На касата се връща само артикула, не им трябват кутии, те ги хвърлят.

# 207
  • Варна
Ще съм много благодарна за отзиви за този панталон, ако някой го е поръчвал
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D0%BE%D1%82-100-%D0%BB%D0%B5%D0%BD---zw-collection-p07937193.html?v1=389358511&origin=shopcart

# 208
  • София
Аз го видях на живо на мен не ми допада -/намачкан лен, няма какво да му е хубавото/, но аз нося елегантни дрехи. Ако сте по-кежуал може да Ви хареса.

# 209
Върнах този костюм.На сакото ръкавите ми са дълги, а панталона много ми стягаше в талия макар и размер S по препоръка на сайта, но и този номер си нося по принцип

Очаквам още придобивки да ми пристигнат другата седмица

Общи условия

Активация на акаунт