Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 358
  • 841
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Зара са пословично отвратителни с номерацията си на панталоните!
Винаги поръчвам на късмет.

# 211
Факт, имам един С, който ми е доста голям, а последния ХС едва го обух.

# 212
Това пуснах днес, да не съм съвсем без нищо.
Скрит текст:

Самоцитирам се, за да дам отзив.
 Ленената риза е супер. Свободна, дългичка, но стои много добре.
Копринената също стои красиво, но е по-твърда от другите ми. Надявам се да е от начина на тъкане...Изключително прозрачна е, но аз ще я нося с елек, пуловер без ръкав или подходящо бельо.
Обувките също остават, с лек компромис.

# 213
  • София
Днес намерих време да отида и да си взема поръчката.

Оставах само сивия пуловер. Много мекичък и фин. Не боцка. Размерът е ОК. Леко свободен, но не овърсайз.
Другият върнах. Доста къс. Ако се свие малко при пране, кръстът ми ще гол. Иначе и той е приятен на допир.
Блузките са със състав предимно лиосел и памук, но на допир е ужасна материя, като изкуствена, лигава и пластмасова я усещах в ръцете си. Прозират.

# 214
  • Бургас/Пз
Чакам и аз копринената риза, но сега като казвате, че е толкова прозрачна май ще я върна

# 215
  • Mostly in my mind
Тази сутрин пуснах поръчка. Пише,че в понеделник ще са в автомат на Спиди.

# 216
  • Стара Загора
Направих 2 поръчки, едната пристигна днес. Честно казано съм малко разочарована. От 6 артикула 3 със сигурност ще върна.

1. Материята на лилавият пуловер въобще не ми харесва, а и горе в раменете ми е малък и стои грозно - връщам го.
2. Топ от изкуствена кожа - колебая се дали да го задържа. В бюста ми е точен, но надолу е широк
3. Пуловерчето от алпака много ми допадна, нежно е и ще си го запазя.
4. Полата категорично я връщам. Стои сякаш отстрани имам слонски уши. Joy
5. На дънките съм оцелила размера, но тази кройка не е за моята фигура и заминават обратно.
6. И последния артикул яке/сако - добре изглежда, ок е в бюста и широко в талията. Толкова широко, че отзад на кръста се получава една чупка. Толкова ли е трудно да се вталят дрехите или модата е такава, вече не знам...

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 01:06 от Phoenix_

# 217
Phoenix_, може ли линк към дънките?

Моите поръчки напоследък са тотална греда, а играта на тото с размерите не ми се коментира...

# 218
  • София
Направих 2 поръчки, едната пристигна днес. Честно казано съм малко разочарована. От 6 артикула 3 със сигурност ще върна.

5. На дънките съм оцелила размера, но тази кройка не е за моята фигура и заминават обратно.
Този панталон взех вчера, докато си тръгвах от магазина, уж. Nerd Ходих да си прибирам поръчката от магазина и ходом видях този панталон да виси на една закачалка. Погледнах номера, платих на каса са самообслужване и си тръгнах. Толкова бях сигурна, че ми трябва! Нито го бях търсила, нито съм искала подобен! Сам ме намери! Вече, даже занесох на шивачка за скъсяване на дължината.
Страхотно стои при мен! Има движение в крачолите и стегната талия!

# 219
Изглежда симпатичен, наистина.
Намерих го и поръчах, благодаря че го показахте Grinning

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 12:24 от Brand new day

# 220
Имам поръчка, направена на 25ти, срок за доставка 8ми. Тъй като вчера все още беше със статус "В процес на подготовка" им писах на мейла и ми върнаха парите... Без обяснение, без някаква компенсация, без нищо... Вече всички артикули са неналични и много се подразних. Днес ще отида да върна повечето артикули от другата ми поръчка - качеството им е доста компромисно и не ми се трупат безсмислени покупки.

# 221
  • Mostly in my mind
Уау. Поправям се. Вече е в автомата. Astonished

# 222
  • Somewhere far away
Поръчала съм до офис на спиди,  получавам смс-и  от sameday. що за глупост? някой може ли да обясни защо после са ми звънели но аз нямаше как да вдигна и получих друг смс, че доставката е неуспешна- писах им на зара, но не ми отговориха.

# 223
Е явно вече работят с всички куриери дори expressone без предупреждение ми звънят ние сме на адреса.

# 224
  • Somewhere far away
Е хубаво, но аз не желая доставка до адрес.

Общи условия

Активация на акаунт