Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 380
  • 841
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
Благодяра АннМ Heart
Някой поръчвал ли е или да е виждал в магазин този панталон
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%83% … html?v1=412147753

# 241
Какво купих аз този месец
пуловера изчезна за ден тук и се наложи да го поръчам от другаде.
От тук
бодито е невероятно,за жалост същата рокля не ми стоеше добре тк съм качила доста кг.

Това ми е любимата рокля от лятото,но й направих петно и сега я взех отново.Препоръчвам я!

Блузата е страхотна,съжалявам само,че изпуснах и панталона й.

този сет вече похвалих ,ризата е доста oversize

# 242
  • Mostly in my mind
Аз днес взех поръчката си,която пуснах в петък сутринта. 3 суитшъра за детето. 1 липсва. Направи ми впечатление в профила ми ,че точно липсващият беше разделен от другите два. Реших, че ще го изпратят отделно. Случвало ли се е? Да не би и при вас да е такова положението?

# 243
Да, щом е разделена поръчката, ще дойде отделно, най-вероятно.

# 244
Къде пишете за дефектен артикул?

# 245
Връщам го, ако е дефектен.

# 246
Привет! За първи път мисля да поръчам онлайн от сайта на Бершка, но не съм наясно с някои неща и затова ще помоля за малко помощ. Харесах си едни боти, които са намалени в момента. Нямат доставка до офис на куриер, правилно ли съм разбрала? Ако ги поръчам до вкъщи, имат ли опция преглед и тест? Ако нямат и не ми станат или харесат, мога ли после да ги върна директно в някои от маазините им? Ако пък ги поръчам до магазин и платя с карта, какъв е срока в който трябва да отида и да ги взема и може ли там на място в магазина да ги пробвам и ако не ми станат да ги върна директно и парите там на място ли ще ми върнат? Благодаря предварително и се извинявам, ако задавам банални въпроси.

# 247
Привет! За първи път мисля да поръчам онлайн от сайта на Бершка, но не съм наясно с някои неща и затова ще помоля за малко помощ. Харесах си едни боти, които са намалени в момента. Нямат доставка до офис на куриер, правилно ли съм разбрала? Ако ги поръчам до вкъщи, имат ли опция преглед и тест? Ако нямат и не ми станат или харесат, мога ли после да ги върна директно в някои от маазините им? Ако пък ги поръчам до магазин и платя с карта, какъв е срока в който трябва да отида и да ги взема и може ли там на място в магазина да ги пробвам и ако не ми станат да ги върна директно и парите там на място ли ще ми върнат? Благодаря предварително и се извинявам, ако задавам банални въпроси.
Поръчките им са еднотипни,както и от другите брандове на компанията.Всичко,което се поръча онлайн се връща по банковата сметка,а теста в магазина разбира се е възможен.След като си вземете пратката времето е на ваше разположение и можете и в пробната и в колата и у вас

# 248
  • София
Поредна поръчка от Зара ми дойде.

Панталонът и ризата остават, но роклите са пълен потрес. Кройката ли им не е за мен или самата тя е кофти , не знам, но ги връщам. Едната има и разшит шев на ципа. Иначе като размери всичко е точно.

# 249
  • София
В петък получих тази рокля, която дебна от миналата година. Хубава е отговоря си. Много се учудих, че доставката дойде с express one. 2 дни стоя в техния склад и на 3-тия ми я доставиха. Вече ще поръчвам до автомат, поне да ги спестя тези 2-3 дни.
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%82 … html?v1=380987150

# 250
  • Sofia

Търся си летен панталон, поръчах тези, да видим дали нещо ще харесам:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%BE- … html?v1=367334846
Скрит текст:

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB% … html?v1=367909639
Скрит текст:

Получих панталоните. Давам отзив - вторият (в кафяво) е панталон-мечта за ниски хора, като мен. На кръста е леко набран, но БЕЗ басти, т.е не издува, надолу хубаво широк, цвят - чудесно кафяво, леко лъщи. Дължината е като за хора около 160см, пада точно върху кецовете ми, леко набира, не много, не малко...абе перфектно, НООО всичко това е при условие, че успеете да влезете в него, защото на кръста има копче, което е само за декорация и всъщност трябва да влезете през ластика, което аз успях с леки трудности, понеже не е като да си нямам дупе Simple Smile С две думи - остава и много ми харесва, но предупреждавам как се обува.

Розовия съм го виждала в магазин, красив лен, красив цвят, дъъългичък е за ниски хора, но още тогава го мислех за едни платформи, за които според мен ще е чудесен. Сега съм ги прибрала, понеже са летни, та се надявам преценката ми да е вярна, но определено остава. Ако се наложи - ще го скъся леко. Пада много красиво по краката.

С тях получих и тази тениска, която всъщност ми харесва, макар и малко плътна, ОБАЧЕ е мнооого овърсайз, като торба ми е (размер С), чудя се какво да я правя:
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB% … html?v1=396916268

ПП. Те хората са си го написали в "Размери на продукта" за тениската, ама точно нея не я гледах. Иначе обичайно гледам размерите и са много полезни, когато избирам.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 20:01 от NBM

# 251
Здравейте, искам да попитам след като заявих връщане на няколко продукта от Зара, дали ще е проблем да си оставя единият от тях. Дъщеря ми не хареса един панталон, и аз заявих връщане и на него, но сега иска да го оставим. Как се постъпва в този случай?

# 252
  • на пистата
Аз вчера получих тази блестяща блуза/пуловер.Мислех,че товя лъскявото ще боцка,но не.Даже е много мекичка вътре,подплатена.

# 253
Здравейте, включвам се и аз в темата Flowers Hibiscus
Редовно поръчвам от Зара, особено по време на намаленията им. Днес видях, че има доста налични размери на неща, които следя и пуснах поръчка на две вълнени палта. По принцип нося размер С от палтата им, но за това се чудя, тъй като според сайта е уголемено.. Някой дали го е поръчвал?

# 254
Може ли линк към палтото?

Общи условия

Активация на акаунт