Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 571
  • 841
  •   1
Отговори
# 510
  • Перник
Момичета много съм разочарована този път, не получих отговор до 48 часа, както казаха в чата за информация за неполучената пратка. Днес пак се свързах въобще не може в чата да ми кажат какво се случва, нито защо не получавам отговор на имейл, дъ съм имала търпение. Поисках имейл на който мога да се оплача; писах и там да искам информация. Това практика ли е да не ти отговорят даже?

И аз чаках днес една пратка-още седи на “купена”-явно няма да дойде поне днес и не се знае кога,има изглежда голямо забавяне и всеки като им пише и не смогват,ще си чакам-няма да пиша засега в чат-а.

# 511
Има ли при някого движение със забавените пратки? Променена дата за доставка или отменяне?

# 512
Има ли при някого движение със забавените пратки? Променена дата за доставка или отменяне?

Да, аз писах, че моята пратка от 25.01 е с променена дата на доставка за утре. Като статус все още стои, че поръчката е в процес на изпълнение, пък ще видим.

# 513
Моята е със статус купена, дори не е в процес на изпълнение.

# 514
И моята така стои в статут купена, но и след чата няколко дни няма нищо; ни отговор нито сменят датата на доставка.

# 515
Здравейте, когато правите поръчки към Зара иска ли ви всеки път да си вкарвате данните? Има ли някой със запазени данни?
Когато се опитвам да си запазя данните на плащане ми изписва това:

# 516
Аз днес си взех поръчката от 24.01., чиято доставка бяха отложили от 07.02.

# 517
При връщане със Sameday шкафче пишеше, че ще получа информация по имейл. Два дни нищо не съм получила. Предполагам, че ще отнеме няколко дни докато обработят връщането от Зара. За колко време сте получавали информация за връщането след изпращането с този куриер?

# 518
  • Пловдив
Моята поръчка от 30ти, по която нямаше движение допреди 2 дни - днес трябваше да бъде доставена, но ме нямаше на адреса. За съжаление доставчик са Експрес уан и в Пловдив имали само една база, която ми е толкова далеч, че нямам никакъв шанс да стигна дотам в работното им време, в събота не работели.
Помолих куриера да я остави в близка за мен точка за достъп, но не можело, поисках да я пренасоча до друг адрес - не знаел нищо, не знаел дали може, нито дали ще трябва да плащам... Просто пишман станах, че съм направила поръчка Cold SweatFearful

# 519
При връщане със Sameday шкафче пишеше, че ще получа информация по имейл. Два дни нищо не съм получила. Предполагам, че ще отнеме няколко дни докато обработят връщането от Зара. За колко време сте получавали информация за връщането след изпращането с този куриер?

В петък върнах в шкафче, в понеделник чак имаше движение по товарителницата и вчера ми писаха, че ще върнат сумата.

# 520
Аз имам пратка която трябваше да получа преди 2 дни, но още седи в склада на Експрес уан, кога ли ще я получа… дори не знаех, че е възможно те да са куриер на зара, ако знаех сигурно нямаше да направя няколко поръчки с доставка до адрес… мислех, че доставят само със Спиди.

# 521
Аз все още нямам никакво движение по поръчката, нито имейл относно нова дата за доставка. А толкова много чаках точно тази поръчка...

# 522
Аз все още нямам никакво движение по поръчката, нито имейл относно нова дата за доставка. А толкова много чаках точно тази поръчка...
И при мен същата история, пиши ако има развитие.

# 523
Цитат на: Alexchetu

В петък върнах в шкафче, в понеделник чак имаше движение по товарителницата и вчера ми писаха, че ще върнат сумата.

Благодаря за информацията. Тази сутрин ми обработиха връщането, даже парите са ми по сметката вече. В рамките на 3 дни се случиха нещата, доволна съм.

# 524
аз най-накрая имам движение по поръчка от 28ми, дано успешно я пратят, че ми е най-голямата с всички неща изчерпани. вчера си писах със съпорта в чата и може би да е повлияло.

Общи условия

Активация на акаунт