Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 536
  • 841
  •   1
Отговори
# 525
Какъв е статусът на поръчката Ви в приложението? И аз с нетърпение очаквам някакво движение.

# 526
И аз имам проблем с пратка, която уж на 17.01 е била изпратена и отдавна мина очаквания срок на доставка 23.01.
Странното е, че получих имейл че е изпратена, а в приложението стои на ''Being processed".

Как ви свързват с агент в чата, понеже се боря с бота и при 4те ми опита бота не ме свърза с агент през работното им време? Отидох и до магазин, където попълниха формуляр за оплакването ми, но ми казаха,че се предава към Онлайн отдела им и нищо не могат да направят по темата.

# 527
Пишете за проблема, които искате да разрешите, първо отговаря бота, после започвате да пишете, че искате да се свържете с реален човек и обикновено ви свързват. Понякога става бавно, на мен ми отнема едно половин час занимаване, но поне винаги се е разрешавал проблемът като са ме свързвали.

# 528
  • Пловдив
Връщането платено ли е вече, ако не е в магазин? Получих пратка с платена доставка, но трябва да я върна цялата. Мога ли в Спиди да я върна безплатно или да ходя до магазин?

# 529
  • София
Можете, да върнете безплатно. Последният път обаче като генерирах етикет, излезе на Експресуан. Те нямат много офиси обаче и връщането се усложнява. Не работят и в събота.

# 530
След едноседмично писани пратката от 25.01 мръдна с една стъпка в процес на изпълнение, дано да я съберат.

# 531
  • София
Аз пък без да съм писала /обикновено не пиша, защото знам че ще ми доставят/, пратката от 25.01 която беше за доставка 07.01, е изпратена днес. Имам мейл, статуса е на 2-ра стъпка. Ако все пак пиша на съпорта, в масовия случай ми връщат парите до дни и затварят поръчката, ако е пресрочена. Така, че имайте предвид и търпение ако искате да си получите нещата.

# 532
След едноседмично писани пратката от 25.01 мръдна с една стъпка в процес на изпълнение, дано да я съберат.
И моята се промени на "в процес на изпълнение", силно се надявам все пак да дойде.

# 533
  • Plovdiv
Момичета, извинявам се предварително, нямам време да прочета назад в темата, може би е коментирано, има ли начин към поръчка направена преди няколко минути, да се добавят още артикули с цел да избегна още една доставка? Днес вече 3 поръчки направих и всяка е с по 10 лв. доставка Sad

# 534
Момичета, извинявам се предварително, нямам време да прочета назад в темата, може би е коментирано, има ли начин към поръчка направена преди няколко минути, да се добавят още артикули с цел да избегна още една доставка? Днес вече 3 поръчки направих и всяка е с по 10 лв. доставка Sad

Не, не могат да се добавят артикули към вече направена поръчка. Бихте могли да я анулирате и да чакате да се появи съответният артикул и да направите нова поръчка. Но най-често това е мисия невъзможна по време на намалението - докато сложите единия артикул в кошницата, другият е много вероятно да се е изчерпал.

# 535
  • Plovdiv
Благодаря ти verano90! Да, по време на намаления докато един се появи, друг изчезне, ама нищо, здраве да е!

# 536
Момичета ще изпращам мъжът ми до мола да вземе пратка от Зара, та се чудя как може да стане това всъщност… на тези машинки за самообслужване и получаване на пратки, може ли вместо да се сканира баркода на поръчката в приложението, да се въведе номера на поръчката ръчно 🤔 това достатъчно ли ще е за да я получи?

# 537
Направи скрийншот на баркода и му го прати. Би трябвало да стане.

# 538
  • софия
Направи скрийншот на баркода и му го прати. Би трябвало да стане.
Става. Многократно изпробвано.
Мисля, че можеше и нещо ръчно да се въвежда, но никога не съм го правила и не съм сигурна какво.

# 539
Чудесни сте, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт