Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 531
  • 841
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам, дали някоя от вас се е сблъсквала с подобен казус? Бях направила две поръчки от сайта на Зара, които по-късно анулирах. И тук започна великото чакане да ми възстановят парите, но дори след 45 дни сумата не постъпи по сметката ми. От Зара са категорични, че са освободили парите. Не си следя банковата сметка детайлно, НО дотолкова, доколкото съм проследила, парите не са ми върнати! В банка ДСК ме убеждават,че парите не са дръпнати, но не могат да ми потвърдят документално, нито за блокиране на сумата, нито за освобождаване, но се опитват всячески да ме убедят да им вярвам на юнашко доверие. Не знам как да постъпя и ако някоя се е сблъсквала с подобен проблем, моля да сподели. Благодаря Ви!

# 541
  • Бургас/Пз
Е ако парите не са дръпнати , как да го потвърди банката. Като няма транзакция те какво да направят. Това е нещо, което не се е осъществило, щом няма операция с минус, която да е осчетоводена

# 542
Аз още в деня на анулирането на поръчката препратих имейла от Зара на ДСК и след ден или два ми писаха, че парите са ми освободени.

# 543
Нямате ли интернет банкиране? В DSK direct лесно може да проследите всяко движение по сметката. Разбира се, че могат да ви дадат извлечение на хартия, но за него се плаща допълнително. От всичко, което описвате вероятно нямате проблем за решаване и парите въобще не са напускали сметката. Просто започнете да си следите сметката детайлно.

# 544
При анулиране на поръчки парите са ми постъпвали по сметката минути след отказа.
Ако е връщане, там е друго.
Но какво да потвърждава банката, по извлечение е ясно. А ДСК имат и възможност в електронно си банкиране за пасивен достъп- всичко си виждаш и извършваш операции само по личните си сметки. Искайте си ДСК директ и си вижте. Безплатно е. Иначе таксите им за всичко са безумно високи.

# 545
  • Бургас/Пз
Аз доколкото разбирам парите изобщо не са били дръпнати.

# 546
Аз доколкото разбирам парите изобщо не са били дръпнати.
При ZARA  поръчката се финализира след плащане. Известно време има възможност за анулиране.
Но самото банково извлечение
е много ясно.

# 547
При анулиране на поръчки парите са ми постъпвали по сметката минути след отказа.
Ако е връщане, там е друго.
Но какво да потвърждава банката, по извлечение е ясно. А ДСК имат и възможност в електронно си банкиране за пасивен достъп- всичко си виждаш и извършваш операции само по личните си сметки. Искайте си ДСК директ и си вижте. Безплатно е. Иначе таксите им за всичко са безумно високи.
Имам и банкиране, и дск Директ. Но като направите поръчка, парите ви "излизат" от сметката на секундата, но се появяват в банкирането като минус, едва когато поръчката бъде изпратена. Поръчката беше направена по време на намаленията и не получих, нито имейл за потвърждение, нито за анулация, което ме узадачи. Само влязох в сметката си да прехвърля пари за нова поръчка, понеже не си държа много пари в разплащателната сметка, и парите не бяха на лице.

# 548
Здравейте, на някоя от вас случвало ли се е поръчка да бъде изпратена за магазин Зара става въпрос да получите мейл за изпратената поръчка, но в приложението да не е статус Изпратен?

# 549
Здравейте, на някоя от вас случвало ли се е поръчка да бъде изпратена за магазин Зара става въпрос да получите мейл за изпратената поръчка, но в приложението да не е статус Изпратен?
Да, случва се. Получаваш съобщение, че поръчката е шипната, но в приложението се отразява едва след ден, два.
Аз никога не съм следила статуса на поръчките си, защото никога не съм имала проблеми. Но покрай оплакванията в темата започнах да поглеждам какво се случва. Имам забавена поръчка, трябваше да е доставена в магазин на 17.02. Чак на 18.02 получих съобщение, че е шипната, с нова дата на доставка 19.02. Така и не се е появила още. Днес проведох много забавна комуникация в чата. Първо ми казаха, че пратката е в куриер, дадоха ми номер за проследяване, но когато попитах коя е куриерската фирма, за да знам къде да го въведа този номер, отговора беше, че нямат такава информация. Joy После ми предложиха да проверя дали случайно вече не е пристигнала в магазина. Grinning Шегаджии отвсякъде!
Не вярвах, че толкова е паднало нивото на съпорта. Струва ми се, че въобще няма вече локални оператори с български език. Имената на асистентите звучат екзотично, а отговорите са като минали през Гугъл преводач.

# 550
Аз още не съм получила моята поръчка от 25.01 😃. Получих имейл, че единия артикул го няма и във вторник беше изпратена уж останалата част. Чакам, няма номер за проследяване.

# 551
Аз получих моята поръчка от 25.01 в понеделник.
Оставям отзиви за последните покупки:
Тази рокля е страхотно попадение. Щеше ми се да бях улучила размер М, леко ми теснее С-ката, но ще я задържа.

Този вълнен пуловер е много приятен и мек.

Това яке, за съжаление, го върнах, тъй като е уголемено, особено в ръкавите. Иначе е много хубаво - с пух и пера.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 16:24 от verano90

# 552
Аз получих моята поръчка от 25.01 в понеделник.
Оставям отзиви за последните покупки:
Тази рокля е страхотно попадение. Щеше ми се да бях улучила размер М, леко ми теснее С-ката, но ще я задържа.

Този вълнен пуловер е много приятен и мек.

Това яке, за съжаление, го върнах, тъй като е уголемено, особено в ръкавите. Иначе е много хубаво - с пух и пера.

Супер покупки!
Пуловера и якето са ми в любими и все се надявам да успея да ги поръчам.
Може ли артикулен номер на роклята?

# 553
Lunagirl, заповядай: 8420/916

# 554
Пуловерът и якето нова колекция ли са?

Общи условия

Активация на акаунт