Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 61 166
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Оставям тези

Това сако е за белият панталон комплект

# 736
  • софия
Поръчах няколко рокли за бременния ми период, почти родих, няма следа от тях. Ще ги почакам още малко и просто ще им кажа да ми върнат парите. От първи ден на намалението, до сега.. идва ми в повече, а аз съм търпелив човек.
Друга пратка поръчана преди 2 седмици получих днес..😅
Пиши си с тях. Утре има агент.

# 737
Аз имам две поръчки: от 20.07. и 25.07.  Даваше ми срок на доставка, съответно 1.08. и 4.08.  И двете дойдоха на 29. Предполагам - късмет.
Ноо, съм на кантар какво да оставя. Роклята прекалено плътна за лятото, дънките нещо отзад, не ми харесват как стоят(но на майка направо заспаха Sunglasses) Едни къси панталони като че ли леко ми теснеят....Ризата като че ли прекалено оувърсайз ми идва, екрю дънките -малки.Joy

# 738
  • софия
Всичките ми поръчки дойдоха в срок. Само тази зависна и ми стана смешно как веднага след като поговорихме се оказа, че ще я доставят на следващия ден. Може би проблемът е бил в Спиди.

# 739
Здравейте,
Някой има ли впечатление от тази рокля:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BC%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D1%80%D0%BE … html?v1=479512217

# 740
Поръчах няколко рокли за бременния ми период, почти родих, няма следа от тях. Ще ги почакам още малко и просто ще им кажа да ми върнат парите. От първи ден на намалението, до сега.. идва ми в повече, а аз съм търпелив човек.
Друга пратка поръчана преди 2 седмици получих днес..😅

Аз им писах да ми откажат поръчка, която седи от близо месец и да ми върнат парите - отказаха ми. Да съм си я чакала, и после ако искам да правя връщане. Laughing

# 741
Здравейте! В сряда получих един бял панталон от намалението, но дойде без етикет и оцапан, изглежда сякаш е бил носен. Възможно ли е да го върна при това положение?

# 742
  • София
Може да го върнете разбира се. Към края на намаленията, повече от дрехите са вехти.

# 743
Виждам артикул, който не е наличен в моя размер, но е наличен в магазините в София. Защо не може след като е наличен в София да ми го пратят от там? Или изпращането е само от някакъв централен склад и магазините не се броят като опция?

# 744
Виждам артикул, който не е наличен в моя размер, но е наличен в магазините в София. Защо не може след като е наличен в София да ми го пратят от там? Или изпращането е само от някакъв централен склад и магазините не се броят като опция?
Не може. Единствената опция е пазаруване с Еконт. Звъните в Зара, запазвате артикула и куриер отива и го купува и така стига до вас. Прегледайте опцията на еконт.

# 745
Днес взех една малка поръчка с тези две рокли за мен:

Страхотна рокля, като материя и цвят. Обаче е за високи жени, каквато аз не съм. Доста пристегнах презрамките и ще я помисля.

Не е лоша тази рокля, но на живо чак толкова не ме впечатли. А и плата ми е един леко боцкащ.

# 746
  • София
Оставям тези

# 747
Здравейте,
Издирвам тази рокля в S или M. Ако някоя дама желае да се раздели с нея, много ще се радвам 😊

# 748
Момичета, как мислите, с какъв панталон върви този блейзър?

# 749
Момичета, как мислите, с какъв панталон върви този блейзър?

Мислех, че е този. Но на живо се различават

Общи условия

Активация на акаунт