Девствен на 25 ?

• 8 341
  • 239
  •   1
Отговори
# 105
  • Deutschland
Даниел, във Фейсбук има групи наречени " Разходки за необвързани".

# 106
Машинно инженерство и парна техника? Уау! Не знаех, че има такав специалност.
А преди университета в училище нямаше ли момичета в класа? Имаш ли братя или сестри? Братовчеди?
Съседки? Продавачки в близкия магазин?
По принцип не мисля, че фатално, че си на 25, много млад си още. За протокола имах познат в твоята ситуация. Той си имаше някаква приятелка, но всичко по нейна инициатива, той беше супер пасивен. Раздели се с нея с идеята да го "удари на живот". И само , за да мине време, за да се сети, че неговата приятелка била всичко, което иска. Истината е, че понякога щастието е точно под носа ни, просто ние не можем да го видим.

# 107
Даниел, във Фейсбук има групи наречени " Разходки за необвързани".
Благодаря ти, ще ги проверя, но дано не е като фирмите за бързи срещи, да са ориентирани само към 30+
Машинно инженерство и парна техника? Уау! Не знаех, че има такав специалност.
А преди университета в училище нямаше ли момичета в класа? Имаш ли братя или сестри? Братовчеди?
Съседки? Продавачки в близкия магазин?
По принцип не мисля, че фатално, че си на 25, много млад си още. За протокола имах познат в твоята ситуация. Той си имаше някаква приятелка, но всичко по нейна инициатива, той беше супер пасивен. Раздели се с нея с идеята да го "удари на живот". И само , за да мине време, за да се сети, че неговата приятелка била всичко, което иска. Истината е, че понякога щастието е точно под носа ни, просто ние не можем да го видим.
Да, в БГ половото разделение в някои свери е доста голямо за съжаление.
Не, нямам братя, сестри, братовчеди и съседки, продавачките в близките магазини са 55+.
Имаше момичета в класа ми до 8 клас, аз бях от непопулярните момчета и момичетата страняха от нас,  от тогава не съм бил в среда с момичета, след 8 клас, отидох в техникум и там имаше  5 момичета на кръст, след това вече ви е ясно.
Явно като минеш определена възраст, изоставането е голямо, ако не правиш секс в нормалните рамки 16-18г, после нещата стават почти невъзможни, повечето ми връстници водят полов живот от години назад, много ме е яд че пропуснах времето, когато можех да експериментирам и да пробвам с други момичета, но няма връщане назад, четох на много места, че жените на моята възраст масово не искат неопитен, искам да водя полов живот и да бъда нормален, да имам компания и да излизам с приятели.

# 108
Ама ти къде си живял, къде живееш? Добре, няма в момента жени около теб, но в училищните години, университет евентуално, събития, концерти, кварталната бакалия? Няма, та няма ли?
По начина на изразяване и на писане, авторе, ми приличаш на една категория мъже-дърдорковци, които всичко знаят, всичко им е ясно, само дето обстоятелства са все срещу тях. Такива многословни отговори на мен винаги са ми напомняли за хора, които сами си "говорят", навиват, обясняват. Нямаш братовчедки, нямаш колежки, нямаш среда, не ти се ходи на бар, нямаш усет - добре де, стига въртя  около това.
Не ти е проблема в девствеността, тя лесно се цери...

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 21:14 от Charomatna_e

# 109
  • Fairbanks, Alaska
Дидо, няма как да ти се обясни на живо какво точно да говориш на жените. Ако можеше да се обясни, щеше да има "Универсално ръководство за общуване с жени". Единствено при виртуалното общуване можеш малко от малко да видиш как се общува с жените. И то трябва да го правя някой, на който не му е проблем виртуалната комуникация.
Има един сайт-Pickup-project. Там администраторът на сайта организираше по-рано уъркшопи за мъже, които не умеят да общуват с жените.

# 110
Ама ти къде си живял, къде живееш? Добре, няма в момента жени около теб, но в училищните години, университет евентуално, събития, концерти, кварталната бакалия? Няма, та няма ли?
По начина на изразяване и на писане, авторе, ми приличаш на една категория мъже-дърдорковци, които всичко знаят, всичко им е ясно, само дето обстоятелства са все срещу тях. Такива многословни отговори на мен винаги са ми напомняли за хора, които сами си "говорят", навиват, обясняват. Нямаш братовчедки, нямаш колежки, нямаш среда, не ти се ходи на бар, нямаш усет - добре де, стига въртя  около това.
Не ти е проблема в девствеността, тя лесно се цери...
Като всички други на земята.
Както казах, до определено време в училище имаше момичета, след това не, а в университета изобщо.
За събития не знам, там има най вероятно.
Квартална бакалия няма тук.
За да ме разберете добре, трябва подробно да обясня проблема.
Да, нямам среда, братовчедки и колежки и аз не искам да беше така, но е факт, в бар не съм казал че не искам да ходя, мисля да пробвам, щото до сега не съм ходил никога.
Имам чувството, че някои хора не могат да ми влезнат в положение тук.
Дидо, няма как да ти се обясни на живо какво точно да говориш на жените. Ако можеше да се обясни, щеше да има "Универсално ръководство за общуване с жени". Единствено при виртуалното общуване можеш малко от малко да видиш как се общува с жените. И то трябва да го правя някой, на който не му е проблем виртуалната комуникация.
Има един сайт-Pickup-project. Там администраторът на сайта организираше по-рано уъркшопи за мъже, които не умеят да общуват с жените.
Мисля че съм го чувал, но дали още извършват такива неща, ще проверя.
Като цяло, ако знаеш някакви материали, или сайтове по темата, сподели, всяка помощ е от значение. Предполагам разбираш колко ми е трудно и тежко положението.

# 111
  • над кукувичето гнездо
Тука освен "хвани си кака да те отрака" друг вариант май не намирам. Беж към някое йога студио и се поогледай там.
Ето, идва и Нова година, излез на мегдана, поогледай се за женска компания от малко по-големи от теб, нагласени като за купон дами и им предложи компанията си.

Всъщност, от литературата и киното можеш много да отсееш за отношенията мъж-жена, стига да имаш очи за това.

Усещане за жена
Дон Хуан де Марко
Да срещнеш Джо Блек
...начинът, по който повечето жени искат мъжете да ги виждат, усещат, ухажват и печелят Wink

По принцип, с жена трябва да общуваш нормално и свободно, както би го направил с всеки средностатистически човек. Добави някоя закачка, отделно премерени комплименти не биха били излишни, както и внимание към нейните желания, усещания и пр. Кавалерство, чувство за хумор и умение да разчиташ езика на тялото могат да свършат чудеса. Дребни жестове, като игра с косата, фини докосвания, стойка и разположение на краката и пр. са много показателни за това дали някоя жена те възприема като сексуален обект или не.

Ето домашно по темата: https://chitanka.info/text/3048/2#textstart

Из нета е пълно със съвети за флиртуване, поразгледай.

Но е важно да си отворен към нови преживявания и да се отпуснеш. Сухарската няма как да стане, освен ако нямаш много кинти, но това май са друга порода мъже.

На никого не се полага, трябват усилия и проба-грешка. Ако не се напънеш малко да излезеш от зоната си на комфорт, може никога да не кусиш жена.

# 112
Чета, чета още... Искаш готови съвети и решения. МИли човече, разбери, имаш явно доста по-дълбок вкоренен проблем със самочувствието, оттам общуването и всичко страда. Трябва да работиш дългосрочно върху себе си с професионална помощ! За последен път от мен - психолог / психотерапевт! Ама си избий от главата, че ще получиш преки съвети. Те могат да ти помогнат да намериш пътя, ако ти искаш.

# 113
Тука освен "хвани си кака да те отрака" друг вариант май не намирам. Беж към някое йога студио и се поогледай там.
Ето, идва и Нова година, излез на мегдана, поогледай се за женска компания от малко по-големи от теб, нагласени като за купон дами и им предложи компанията си.

Всъщност, от литературата и киното можеш много да отсееш за отношенията мъж-жена, стига да имаш очи за това.

Усещане за жена
Дон Хуан де Марко
Да срещнеш Джо Блек
...начинът, по който повечето жени искат мъжете да ги виждат, усещат, ухажват и печелят Wink

По принцип, с жена трябва да общуваш нормално и свободно, както би го направил с всеки средностатистически човек. Добави някоя закачка, отделно премерени комплименти не биха били излишни, както и внимание към нейните желания, усещания и пр. Кавалерство, чувство за хумор и умение да разчиташ езика на тялото могат да свършат чудеса. Дребни жестове, като игра с косата, фини докосвания, стойка и разположение на краката и пр. са много показателни за това дали някоя жена те възприема като сексуален обект или не.

Ето домашно по темата: https://chitanka.info/text/3048/2#textstart

Из нета е пълно със съвети за флиртуване, поразгледай.

Но е важно да си отворен към нови преживявания и да се отпуснеш. Сухарската няма как да стане, освен ако нямаш много кинти, но това май са друга порода мъже.

На никого не се полага, трябват усилия и проба-грешка. Ако не се напънеш малко да излезеш от зоната си на комфорт, може никога да не кусиш жена.
Имаш в предвид за площада на Нова година?
Нали осъзнаваш, че повечето момчета не са се научили да свалят от филмите и не подхождат като кавалери, мисля че при моето поколение е друго, поне това съм забелязал през годините.
Само че нямам сексуални желания, към средностатистическите хора и това променя нещата.
Нещата звучат лесно, но ако ги знаеш, можеш ли да обясниш за комплиментите, езика на тялото, закачките, усещането, чувството за хумор, кавалерството, езика на тялото, финни докосвания, стойка и положение на краката, възможно ли е да се научат тези неща, предполагам има материали по темата, може ли да споделиш ако знаеш за още такива материали и ресурси?
Благодаря, ще го прочета веднага!
Ще погледна и за флиртуването.
Не казвам че на някого се полага но факт, много момчета и мъже, не полагат много усилия да спят с жени, като четат материали или някой ги учи, явно ги знаят тези неща по някакъв начин.
Чета, чета още... Искаш готови съвети и решения

За това питам в форум, проблем ли има някакъв?
За да променя нещо, ми трябват съвети и решения!

# 114
  • над кукувичето гнездо
Ами тези неща се учат с опита. Това е, което си пропуснал, но за да наваксаш, трябва да промениш нещо в ежедневието си и орношението към себе си и към жените. Те не хапят, само режат. И то не всички.
Никой не се е родил научен. При някои хора идва по-естествено, други се тренират повече. Няма упътване и универсално правило.

# 115
Написани бяха доста съвети. Не е ли достатъчно? Оставаме с впечатлението, че каквото и да напишем, ти го отхвърляш.
Просто започни да живееш по-спокойно. Не го мисли толкова. Никой не те знае какъв си и дали си девствен, не е нужно да го разправяш. Просто се усмихвай по-често. Срещаш момиче : Здрасти как си?
Това е, друго не ти трябва да знаеш.

# 116
Ами тези неща се учат с опита. Това е, което си пропуснал, но за да наваксаш, трябва да промениш нещо в ежедневието си и орношението към себе си и към жените. Те не хапят, само режат. И то не всички.
Никой не се е родил научен. При някои хора идва по-естествено, други се тренират повече. Няма упътване и универсално правило.
Значи да пробвам да заговарям на всякъде където мога, честно казано и аз не виждам друго решение.
А и повечето сигурно се научават, като са в среда с жени, или в общи компании.
Ок благодаря ти!
Написани бяха доста съвети. Не е ли достатъчно? Оставаме с впечатлението, че каквото и да напишем, ти го отхвърляш.
Просто започни да живееш по-спокойно. Не го мисли толкова. Никой не те знае какъв си и дали си девствен, не е нужно да го разправяш. Просто се усмихвай по-често. Срещаш момиче : Здрасти как си?
Това е, друго не ти трябва да знаеш.
Не всички съвети са полезни за мен, малко хора обясниха за флиртуването, или другите неща казани малко по горе.
Значи мисля да заговарям момичета навсякъде където мога, пък каквото стане.
Дано не ми се подиграват много.

# 117
  • Fairbanks, Alaska
Нормално е да отхвърли почти всичко, което е дадено като съвети. Иска този съвет, който моментално ще му оправи положението, в което е в момента. Но за съжаление няма лесни неща. Има бавно и мъчително израстване. А и от неговата гледна точка може да му се виждат безполезни.
Lanarte, няма как да не го мисли като излезе навън и види някоя двойка да се държи за ръце.
Поне за мен най-полезен ми се вижда съвета за планинските преходи.
Занимаваш ли се със спорт? Всяка събота "5 km Run" организират 5 км крос. Не знам дали се провежда в твоя град.

# 118
Нормално е да отхвърли почти всичко, което е дадено като съвети. Иска този съвет, който моментално ще му оправи положението, в което е в момента. Но за съжаление няма лесни неща. Има бавно и мъчително израстване. А и от неговата гледна точка може да му се виждат безполезни.
Lanarte, няма как да не го мисли като излезе навън и види някоя двойка да се държи за ръце.
По принцип не ги отхвърлям, тези съвети са добри, но за хора към които могат да се приложат, примерно аз не обичам езиците, но някои хора ги обичат и там могат да срещнат други хора, или пък кънките на лед, просто ситуацията за всеки е различна, иначе разбрах ясно, че трябва да променя средата си по някакъв начин.
Иначе да, не искам да губя още време и търся начин, максимално бързо да наваксам и да бъда като другите, тоест търся най ефективния начин.

Пс  като видя някоя двойка, или някой да се хвали че е правил секс, това ме убива и всъщност това е моята цел за идната година, искам да променя ситуацията.

# 119
Няколко пъти писа, че искаш да правиш секс, за да станеш нормален. Разбирам, че си се разгонил, обаче с този подход, ако се доближиш до някоя жена, ще те подгони с правата лопата. Стани нормален първо, дръж се нормално, и ще ти се появят възможности за запознанство с жени, а може и за секс.

Общи условия

Активация на акаунт