💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 043
  • 1 489
  •   2
Отговори
# 675
От чисто женска гледна точка Гешев си е супер. Излъчва мъжественост, симпатяга е, има си мнение и си го следва, силен е на терена. Разните там Микяй, Добрин, Мартин са ми като анимционни герои. Нищо мъжко не виждам в тях, дечковци някакви, спрели в развитието си на ниво 8ми клас.

# 676
  • София
Снощи на Микяй и Маги не дадоха великата книга? Защо ? Въобще май не дават на всеки, даже бях забравила ,че изобщо дават. Ама за Деси и Калоян се сетих.

# 677
  • София
Не съм съгласен с това ново малоумно новъведение да се играе по двойки на елиминационна битка. Дано да е за първи и последен път, защото за мен това е пълно безумие.

Маги е поредния прецакан от продукцията участник. Сефте...
Първо я нахендриха на номинация без да е получила нито един глас на съвет?!?! Което само по себе си е безумие, а после я пуснаха в супер мъжка игра срещу топ, топ мъже, от най-добрите в сезона.
Скандално!

Играта иначе беше добре изиграна и четиримата заслужават похвала. Естествено, че Микяй нямаше шанс, нито Маги. Колко килограма тежи Микяй и колко Гешев? Ама теглят еднаква тежест от 90 кг + вагонетката.

Гешев блестеше по трасето. Истинска наслада беше играта му. Машинка!
Раду се представи на ниво, но веднага си пролича, че няма никакъв шанс срещу по-младите жребчета. Да се благодари и той, че стигна дотук след пародийни битки на Изолатора с почти нулев процент шанс да бъде елиминиран. Имаше само един такъв момент и то срещу противник, който искаше да си ходи. Знаете кой...

Познах за Добрин победител на паничките. Добрин натрупа много голяма преднина и този път си я запази с лекота. Добрин рязко се откроява в тази финална седмица според мен. Може да падне само от Гешев на силова издръжливост.

За днес прогнозирам сблъсък между Анджи и Мартин или Анджи и Раду, по-скоро Мартин, защото Анджи не виждам на какво може да победи който и да е от останалите мъже, а всички ще искат да си пазят грошовете за предимства за полуфинала.

И няколко пояснения, че има неразбрали

Ванка (Ауткаста),
Забрави ли за най-добрия сезон 4, където Фифо използва рога? Винаги се е използвал по този начин, като скрит имунитет, който се вади при свършен факт. То в това му е силата.

Към няколко потребители (не съм си записвал потребителските имена, извинявам се):
Не може да си купуваш предимство за финала. Досега не е имало такова нещо. Всичките грошове се харчат на последния за сезона съвет, където не се номинира никой, а се купуват различни предимства за полуфиналната битка.
На финала всички са с 0 грошове или по някаква причина неизползвани. Няма предимства.

# 678
  • Sunshine state
Изобщо не одобрявам тия елиминации по двойки. Аз и спечеленето на предимство преди елиминация не одобрявам, пък камо ли игра по двойки. Голяма простотия.
На Маги и Мики им беше време да отпаднат. Маги за съжаление не показа никакъв характер, аз по-наивен от нея играч не съм виждала, честно казано. Мила ми е, ама бива да закоравее малко.
Микяй тотален подлизурко го игра последните няколко седмици, няма да ми липсва.
Раду ми е фаворит, обаче с тия травми хич не го виждам. Гешев нещо не може да ме спечели. Силен е, да, но не ми е любимец. И естествено точно, когато опосумите не са на елиминация, ще дадат варели, та да има родилни мъки за останалите, та барем се осакатят. Rolling Eyes

# 679
Забравих, за какво и кой  ще тренират анимационните, като следва ол Старс, или ще има още напъни с клизма да се изцеди нещичко още от нещастните варели????

# 680
Гледах Микяй в Подкаста много е интересно.

Доста притеснително разказваше всичко.

Микяй сега като гледа предаването и синхроните съжалява ,че е играл така пасивно и точно с М и Д.Слушал е как го наричат "страхлив плъх" ,а те били "хишниците" .Много добре се е чувствал при Дръзките ,до момента в който вече Гешев ги е предал и накрая племето се е разпаднало.Когато е отишъл при Храбрите искал да не се набива на очи ,да бъде по-нисък от тревата ,защото разбрал ,че там номинират силните  играчи.Затова и така "тихо " е играл.Съжалява много ,че не се е заиграл с Гешев,Раду и Анджи сега накрая и да обърнат играта ,но той бил мъж на честта и дал дума на М и Д.А и не можел да прости на Гешев предателството ,боли го много и за Павката,макар че Гешев го е потърсил да играят отново.Навън с Павката и Маги са останали много добри приятели.Разказа много смешен случай ,Дръзките след победа слизали вече на Брега на отчаянието щастливи и имало къмпингуващи хора малко по-нататък.Те видяли Павел и веднага пуснали негови песни ,Павката пък почнала да пее и станало страшен купон и веселие.Със жена си ,Микяй е от ученическите години ,вече 10 години са заедно.За Ол старс с доста недомлъвки ,може и да повтори не се знае.

И аз гледах Микяй в подкаста... много е интересно. Толкова мъка дори у водещата не съм виждал в никой подкаст. С всеки друг подкаста беше по-интересен, по-забавен и по-смислен. В този чухме само много- "аз съжалявам, но... аз не съм знаел, иначе... аз съм наивен, иначе... аз в други случаи там масата щях да  обърна, ама иначе... ама това не ме засяга, иначе... аз много искам да се бия, но ... нямах желание, защото..." Е, извинете, но... това просто не става!

# 681
  • Буркина Фасо
Забравих, за какво и кой  ще тренират анимационните, като следва ол Старс, или ще има още напъни с клизма да се изцеди нещичко още от нещастните варели????
първите сезони когато нямаше треньори игрите бяха интересни.
в момента на появяването им игрите започнаха да трупат неодобрение. това е случайно  rotfImbo

# 682
Няма да бъде следващият сезон All stars. На кастингите (поне при Гешев и Калоян) щели да бъдат състезания на трасе, което се минава по двойки, така че нещо друго готвят.

# 683
От останалите играчи ще стискам палци на Гешев и Анджи. Раду е влязал в много сериозен филм, иначе може би и за него щях да съм. Но реалността е друга - най-големи шансове за победа има Добрин, няма кой да го победи просто...Ако накрая останат двамата хубавци, мисля да съм за Мартин. Може пък Добри пак да му отстъпи победата, знае ли човек 🤣😂🤣
Хареса ми какво каза Калоян за тях в интервюто при Гала. Ако вече е коментирано, се извинявам. Много силни и двамата, с достатъчно качества, за да печелят без подмолни игрички. Сега наградата и победата малко ще горчат, но предполагам, че бързо ще им мине Wink.

# 684
Е не, ако е по двойки, сещай се кой ще е ....Слипа и харема му....ай сиктир...

# 685
Значи довечера ще се харчат грошове от всички ,защото ще е последен съвет.Ще видим  кой ще надделее с грошовете си.Добри и Императорът ще ги изхарчат за Раду най-вероятно ,а останалите срещу Мартин .Довечера очаквам срещу Анджи да излезе Раду .

# 686
  • Буркина Фасо
който и да е втори номиниран мисля, че ще се справи с дребната.
харченето на грошове ще е за зрителите.

# 687
Аз съм сигурна, че Добри ще изхарчи всичко за Мартин. Верен приятел му не само в игрите, а и извън тях. И аз искам да имам такива верни приятели, които да ме подкрепят във всичко. Евала на Добри! Най-положителното му качество! Добър е и на терен.

Очаквам Анджи-Раду да са на битка днес.

Колкото и да плюят по МиД другите участници, виждат колко е непоклатима подкрепата на Д към М.
Те двамата ще си останат френдчета, фокато другите в момента са яхнали вълната на хейта върху тях и хейтят и те.
Играта си е игра. Свършила е отдавна. Победителят е ясен. Хейта ще свърши седмица след игрите. Но чистото приятелство между М и Д или по скоро на Д към М ще си остане.

# 688
който и да е втори номиниран мисля, че ще се справи с дребната.
харченето на грошове ще е за зрителите.

Свършил е червеният цвят? Шегичка, не се сдържах.😉

П.С. Е, не ми се получи бърза смяна.

Иначе снощи гледах епизода с удоволствие и бая се посмях с коментарите на Димо/ще липсва/, особено: "Раду явно смята да си прибере вкъщи Гешев" или нещо такова. 😂

# 689
Днес само един ли ще отпада?

Общи условия

Активация на акаунт